Sollicitatieprocedure

De juiste persoon op de juiste plek: bij SGS Search hechten we daar veel waarde aan. Alles begint natuurlijk met een passend talent en een goede motivatie.

Binnen onze teams streven we naar samenwerking, dynamiek en diversiteit. Dit draagt bij aan het realiseren van onze organisatiedoelstellingen. Voor de samenstelling van teams gebruiken we de Belbin-methode: een laagdrempelige en doeltreffende test om de verschillende ‘rollen/karakters' te bepalen die in een team vertegenwoordigd zijn of nog ontbreken.

Kortweg ziet de sollicitatieprocedure bij SGS Search er als volgt uit:

1 Je solliciteert online op een van onze openstaande vacatures of stuurt een open sollicitatie.

2

Onze HR collega’s gaan aan de slag met jouw sollicitatie. Als we voldoende raakvlakken zien, nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Ook als je niet uitgenodigd wordt voor een gesprek, krijg je daar uiteraard bericht van.
3 Na een positieve selectie nodigen we je uit voor een eerste sollicitatiegesprek en doe je een korte schriftelijke Belbin-test. Klik hier voor meer informatie.
4 Als we allebei enthousiast zijn, houden we een tweede gesprek waar ook je toekomstige leidinggevende bij aanwezig is. We gaan nog verder in op de inhoud van de functie en de afdeling waar je terechtkomt.
5 Als we allebei een handtekening onder jouw contract hebben gezet, heten we je van harte welkom bij SGS Search!