Belangrijk werk bij een goede werkgever

Niets is mooier dan werk dat ertoe doet. Bij SGS Search zetten we ons elke dag in voor een betere leef- en werkomgeving en helpen we onze opdrachtgevers aan innovatieve, praktische en slimme oplossingen voor hun vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Wil jij daar ook aan bijdragen?

De beste willen zijn

Dat we bij SGS Search ons werk goed doen, blijkt wel uit onze stevige marktpositie. En we groeien nog steeds. Niet alleen door nieuwe diensten en markten te ontwikkelen, maar ook door alles wat we nu al doen, steeds beter te doen.

Dat kan alleen met een winnend team van technische denkers en doeners, onderzoekers en commerciële en administratieve krachten. Stuk voor stuk harde werkers – jong van geest, oplossingsgericht, met veel lef en een hands-on mentaliteit.

Samen meer mogelijk maken

Succes is bij SGS Search echt een gezamenlijke prestatie: collega’s zijn behulpzaam en betrokken, en gaan voor elkaar door het vuur. Bij de samenstelling van de teams en afdelingen zorgen we ervoor dat jij en je nieuwe collega’s elkaar goed aanvullen, zodat jullie prettig en slim samenwerken.

Maar bij SGS Search gaat het om méér dan werken alleen: we hechten veel waarde aan het sociale aspect en staan voor een gevoel van saamhorigheid. Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en Sinterklaasfeesten.