Ontmoet Bas

‘We doen hier veel due diligence projecten voor veel interessante (internationale) klanten. Als technisch manager houd ik op overkoepelend niveau het overzicht en geef ik ondersteuning op de grotere projecten.’

Bas werkt sinds 2007 bij SGS Search. ‘Als bedrijf hebben we een onstuimige groei doorgemaakt en zijn er veel nieuwe diensten bijgekomen. Voor mij alleen maar mooi, want zo heb ik me ook kunnen ontwikkelen.

Vrije rol

Technische due diligence vormt een belangrijk onderdeel van ons werk, maar we doen bijvoorbeeld ook energieonderzoek, begeleiden bij nieuwbouw, sloop en renovatie en inspecteren en adviseren over brandveiligheid. We hebben een leuk dynamisch team met zowel specialisten als generalisten en ik heb hierin een redelijk vrije rol. Ik hou me met name bezig met de grotere projecten en het bezoeken van bestaande en nieuwe klanten en leads. Ik ga mee naar de besprekingen en zorg voor een goede opstart. Tijdens de projecten houd ik waar nodig een vinger aan de pols.’ Iedereen is vanaf het begin tot het eind bij een project betrokken!

Gerespecteerd ingenieursbureau

De markt is dynamisch, de belangen zijn groot en dus willen klanten bij de aan- en verkoop van commercieel vastgoed goed geadviseerd worden. “Door de jaren heen hebben we ons bewezen als gerespecteerd ingenieursbureau. Dat maakt het ook fijn om hier te werken.

Meer dan boeiend

Het werk is er voor Bas door de jaren heen alleen maar interessanter op geworden. ‘Dat we enkele jaren geleden zijn ingelijfd door SGS, geeft ons internationaal nog meer karakter. Wewerken daardoor steeds meer samen met onze buitenlandse collega’s. We zijn nu bijvoorbeeld met projecten bezig in Spanje, Italië en Finland. Pas moesten we hals over kop naar Polen om daar een projectontwikkelaar te ondersteunen. Ons internationale optreden zorgt voor een geheel nieuwe dimensie. Dit maakt mijn werk meer dan boeiend.’

Benieuwd naar onze actuele vacatures? Bekijk ons overzicht!