Ontdek SGS Search

Wij zijn altijd op zoek naar technische denkers en doeners, onderzoekers maar ook commerciële en administratieve krachten.

Alleen met een winnend team kun je als onderneming daadwerkelijk het verschil maken voor klanten. Werken moet ook inspirerend en leuk zijn. Die boodschap communiceren we ook aan onze nieuwe medewerkers. Niets is mooier dan hard werken binnen een organisatie waar je er ook iets voor terugkrijgt en waar je het verschil kunt maken.

Enthousiasmeren en kennisdelen is essentieel voor werken binnen onze organisatie. Dat geldt zowel intern als naar opdrachtgevers toe. Zij zijn bij ons altijd welkom en kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen, als dat nodig is.

En SGS Search groeit! Regelmatig zoeken we nieuwe, gemotiveerde collega's. Als internationaal opererend ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut zijn we een kweekvijver voor talent. We zoeken technische denkers en doeners, onderzoekers, maar ook commerciële en administratieve krachten. Herken jij jezelf in deze profielschets? Bekijk onze vacatures hier.

Maak kennis met je toekomstige collega's

Wil je alvast kennismaken met enkele van je toekomstige collega's, of ben je benieuwd waarom werken bij SGS Search zo leuk is? Onze collega's vertellen het je graag in deze video: