Ontdek SGS Search

'Alleen met een winnend team maak je als onderneming daadwerkelijk het verschil voor klanten.’ 

‘Loop nooit met lege handen.’ Een wijsheid die me vroeg is aangeleerd en altijd is bijgebleven. Proactief, doén en geen tijd verspillen. Ik ben opgegroeid in een omgeving met horecaondernemers. Gastvrijheid en ondernemerschap spelen nog steeds een grote rol in mijn leven: beide zijn bepalend voor de manier waarop ik nu zelf onderneem en leiding geef. 

In het voorjaar van 2005 ben ik bij – toen nog – Search begonnen als leidinggevende van het laboratorium, opleidingsinstituut en adviesbureau. In juli 2014 bundelde Search de krachten met SGS, en sindsdien ben ik directeur van SGS Search. Enthousiasmeren en kennisdelen is wel de essentie van de manier waarop ik een succes probeer te maken van onze organisatie. Dat geldt zowel intern als naar opdrachtgevers toe. Zij zijn bij ons altijd welkom en kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen, als dat nodig is.

Alleen met een winnend team kun je als onderneming daadwerkelijk het verschil maken voor klanten. Werken moet ook inspirerend en leuk zijn. Dat houd ik altijd voor aan nieuwe medewerkers. Het lijkt me vreselijk iets te moeten doen waar je niet beter van thuiskomt dan je erheen ging. Niets is mooier dan hard werken binnen een organisatie waar je er ook iets voor terugkrijgt en waar je het verschil kunt maken.

En SGS Search groeit! Regelmatig zoeken we nieuwe, gemotiveerde collega's. Als internationaal opererend ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut zijn we een kweekvijver voor talent. We zoeken technische denkers en doeners, onderzoekers, maar ook commerciële en administratieve krachten. Herken jij jezelf in deze profielschets? Wie weet mag ik je dan binnenkort verwelkomen als nieuwe collega!

Udo Waltman
Directeur

  

 

 

 

 

Maak kennis met je toekomstige collega's

Wil je alvast kennismaken met enkele van je toekomstige collega's, of ben je benieuwd waarom werken bij SGS Search zo leuk is? Onze collega's vertellen het je graag in deze video: