Werken bij SGS Search

Je wilt baanbrekend werk doen in veelzijdige projecten. Elke dag nieuwe kennis opdoen. Je bent een ambitieuze, creatieve en gedreven denker én doener. Dan ben je bij SGS Search aan het goede adres.

Jezelf omscholen naar inspecteur asbest (DIA)?

Wij zoeken een gemotiveerde medewerker die zich wil laten omscholen tot inspecteur asbest (DIA) in de regio Rotterdam. "In korte tijd zet je flinke stappen en werk je vrij zelfstandig aan grote projecten." Iets voor jou?

Topvacature: Vastgoed Inspecteur

"Als bouwkundig adviseur is geen dag hetzelfde: inspecteren, rapporteren, adviseren, netwerken en kennis overdragen: veel verantwoordelijkheid, maar ook zeer uitdagend." Ben jij onze nieuwe vastgoed inspecteur?

1
2
3
 

Ontmoet SGS Search

SGS Search inspecteert, analyseert en adviseert de bebouwde omgeving. We helpen organisaties duurzaam te denken en te doen. Met slim onderzoek naar de feiten komen we tot praktische oplossingen voor mens, milieu en maatschappij. Zo creëren we resultaatgericht een duurzame toekomst: voor uw gebouw, organisatie, product of leefomgeving. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent en gemotiveerde vakmensen. Wil je kennismaken met SGS Search?

Collega’s in beeld

‘Steken laten vallen is een no go.’

Christian
Deskundig Inspecteur Asbest (DIA)
Lees meer

‘Geen dag is hetzelfde: de ene dag sta je voor een klas DTA’ers, de volgende dag ga je naar het Botlekgebied voor een training op maat.’

Harold
Docent
Lees meer

‘Het team van analisten staat 24/7 voor opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is.’

Onne
Analist
Lees meer

Jouw carrière

Onze vacatures

SGS Search groeit. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega's met gezonde aspiraties. Technische denkers en doeners, onderzoekers, maar ook commerciële en administratieve krachten. Benieuwd naar het totale aanbod?

Bekijk onze vacatures

Stages & afstuderen

SGS Search is altijd op zoek naar ambitieuze afstudeerders en stagiairs. We zoeken gedreven, nieuwsgierige studenten die veel kennis en kunde komen halen én brengen. Ideeën voor een eigen invulling? Laat het ons weten! Wij zijn nieuwsgierig naar je achtergrond, motivatie en interesses.

Stages & afstuderen

Onze HR-collega’s

Direct in contact komen? Mail naar HR@sgssearch.nl of bel ons op 088 214 66 00.

Aniek van Houtum

'Nieuwsgierig? Dat past bij ons innovatieve bedrijf! We zijn altijd bezig met ontwikkelingen in de markt.'Debbie de Bresser

'Onze projecten inspireren, verwonderen en zijn stuk voor stuk weer een uitdaging.'Meike Sluijter

'Zo multidisciplinair als onze dienstverlening is, zo divers zijn onze medewerkers.'Judit Menken

'Professioneel, positief en met lef. Dát zijn medewerkers van SGS Search!'