Vind je uitdaging in het snel en onverwacht inspringen op situaties? En zoek je een functie met veel bewegingsvrijheid, waarin tegelijkertijd zelfstandigheid en gestructureerd werk van je wordt verwacht? Dan ben je bij SGS Search aan het juiste adres.

Onze vacatures

 

Ontdek SGS Search

Met inspecties, analyses en advies levert SGS Search een belangrijke bijdrage aan een betere leef- en werkomgeving. We helpen organisaties duurzaam te denken en veilig te werken. Door slim onderzoek naar de feiten en met een gezonde dosis innovatiedrang komen we tot praktische oplossingen voor mens, milieu en maatschappij. Zo creëren we resultaatgericht een duurzame en veiligere toekomst. Wil jij hier ook aan bijdragen? SGS Search is altijd op zoek naar nieuw talent en gemotiveerde vakmensen.

Collega’s in beeld

Jouw carrière

Onze vacatures

SGS Search groeit. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega's met gezonde aspiraties. Technische denkers en doeners, onderzoekers, maar ook commerciële en administratieve krachten. Benieuwd naar het totale aanbod?

Onze vacatures op een rij

 

Stages & afstuderen

SGS Search is altijd op zoek naar ambitieuze afstudeerders en stagiairs. We zoeken gedreven, nieuwsgierige studenten die veel kennis en kunde komen halen én brengen. Ideeën voor een eigen invulling? Laat het ons weten! Wij zijn nieuwsgierig naar je achtergrond, motivatie en interesses.

Stages & afstuderen

 

Onze HR-collega’s

Direct in contact komen? Mail naar HR@sgssearch.nl of bel ons op 088 214 66 00.

Meike Sluijter

'Zo multidisciplinair als onze dienstverlening is, zo divers zijn onze medewerkers.'Judit Menken

'Professioneel, positief en met lef. Dát zijn medewerkers van SGS Search!'Iris van Rooij - Hulsman

'Nieuwsgierig? Dat past bij ons innovatieve bedrijf! We zijn altijd bezig met ontwikkelingen in de markt.'Ylva Wolterman

'Een warm bad vol fijne collega's, waar ik iedere dag uitgedaagd word om het verschil te maken en mensen mag enthousiasmeren om bij ons te komen werken.'