Werken bij SGS Search

Werk dat ertoe doet –  je vindt het bij SGS Search. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan een betere werk- en leefomgeving. Samen met alle collega’s willen we de beste zijn in ons werk. Wil jij dat ook? Dan maken we graag kennis met je.

Middelbaar Veiligheidskundige

Als Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) adviseer je onze opdrachtgevers op het gebied van arbeidsveiligheid tijdens projecten in zowel de bouw als in de industrie. Onze opdrachten zijn vaak voor nationale- en internationale (vastgoed, industrie e.d.) klanten. 

Milieukundig begeleider

Als milieukundig begeleider begeleid je bodemsaneringen op milieukundig gebied. Je brengt in kaart of een bodem schoon is of niet. Een zelfstandige baan waarvoor je heel Nederland doorreist!

1
2
3
 

Ontdek SGS Search

Met inspecties, analyses en advies levert SGS Search een belangrijke bijdrage aan een betere leef- en werkomgeving. We helpen organisaties duurzaam te denken en veilig te werken. Door slim onderzoek naar de feiten en met een gezonde dosis innovatiedrang komen we tot praktische oplossingen voor mens, milieu en maatschappij. Zo creëren we resultaatgericht een duurzame en veiligere toekomst. Wil jij hier ook aan bijdragen? SGS Search is altijd op zoek naar nieuw talent en gemotiveerde vakmensen.

Collega’s in beeld

Jouw carrière

Onze vacatures

SGS Search groeit. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega's met gezonde aspiraties. Technische denkers en doeners, onderzoekers, maar ook commerciële en administratieve krachten. Benieuwd naar het totale aanbod?

Onze vacatures op een rij

Stages & afstuderen

SGS Search is altijd op zoek naar ambitieuze afstudeerders en stagiairs. We zoeken gedreven, nieuwsgierige studenten die veel kennis en kunde komen halen én brengen. Ideeën voor een eigen invulling? Laat het ons weten! Wij zijn nieuwsgierig naar je achtergrond, motivatie en interesses.

Stages & afstuderen

Onze HR-collega’s

Direct in contact komen? Mail naar HR@sgssearch.nl of bel ons op 088 214 66 00.

Meike Sluijter

'Zo multidisciplinair als onze dienstverlening is, zo divers zijn onze medewerkers.'Judit Menken

'Professioneel, positief en met lef. Dát zijn medewerkers van SGS Search!'Iris van Rooij - Hulsman

'Nieuwsgierig? Dat past bij ons innovatieve bedrijf! We zijn altijd bezig met ontwikkelingen in de markt.'