Rivierduinen verzamelt feiten voor verkoop pand

GGZ Rivierduinen had voor de verkoop van haar pand in Gouda dringend behoefte aan een bouwkundig specialist. De instelling maakte dankbaar gebruik van SGS Search als het inspectiebureau van de bebouwde omgeving in Nederland. We voerden een bouwkundige inspectie uit en deden asbest- en bodemonderzoek.

Ideale basis

SGS Search voert jaarlijks vele bouwkundige inspecties uit. Ze zijn voor onze opdrachtgevers een ideaal uitgangspunt voor de verkoop of aankoop van hun panden. Zo weten ze precies hoe hun (toekomstige) gebouw er bouwkundig voor staat. En natuurlijk waar de technische focus hoort te liggen bij de verkoop of aankoop.

Rivierduinen verzamelt feiten voor verkoop pand

Tips

Onze bouwexperts onderzochten het psychiatrisch ziekenhuis in Gouda met de grootste nauwkeurigheid. Er werd uitgebreid onderzoek gedaan naar de bouw- en installatietechnische opbouw, de bouwkundige staat van het gebouw en de huidige kwaliteit van de installaties. Ook kwamen er tips om het onderhoud te verbeteren en werd een indicatie gegeven van de kosten van herstelwerkzaamheden.

Slim: onderzoeken combineren

Rivierduinen stelt de zorgvuldigheid van SGS Search op prijs en heeft een betrouwbaar technisch document in handen voor de verkoop van haar pand. We deden ook onderzoek naar de mogelijke aanwezigheid van asbest en de kwaliteit van de bodem. De combinatie van deze onderzoeken leverde Rivierduinen de nodige feiten en een heldere visie op.