DTZ Zadelhoff kiest voor conditiemeting en meerjarenonderhoudsplan

Levensduur pand aan Amsterdamse Herengracht verlengd

DTZ Zadelhoff vertrouwt op de expertise van SGS Search voor het onderhoudsplan voor een pand aan de Herengracht in Amsterdam. Slim! Door de huidige conditie van het pand methodisch te onderzoeken (via een conditiemeting), weet onze opdrachtgever precies waar onderhoud nodig is. Nu en in de toekomst.

Goed managen

Een winstgevend pand wordt gekenmerkt door goed onderhoud. Met een conditiemeting heeft SGS Search een ideale methodiek in handen om de conditie van de panden van onze opdrachtgevers te onderzoeken. Op basis hiervan stellen we een meerjarenonderhoudsplan op. Zo kunt u de budgetten voor uw onderhoud en investeringen managen. Ook geven we aan waar de komende jaren gebouw- en installatietechnisch investeringen nodig zijn. Dat doen we tot wel twintig jaar.

Verhelderend

Een onderhoudsplan van SGS Search biedt dus volop duidelijkheid. In een helder document ziet u wat u nu kunt doen om de levensduur van uw panden te verlengen. Voor het pand aan de Amsterdamse Herengracht ligt er een verhelderend onderhoudsplan. Een plan om met minimale kosten en maximale effectiviteit de levensduur van het pand te verlengen. Dat geeft rust en stabiliteit.

Neem voor afspraken en meer informatie over conditiemetingen en onderhoudsplannen contact op met Bas Glaudemans.