Woontorens met verhoogd risico op brand

"Honderden woontorens mogelijk brandgevaarlijk, alleen al Nijmegen heeft er 12 op de zwarte lijst", kopt De Gelderlander. Als eerste stad heeft Nijmegen een overzicht gemaakt betreffende de brandveiligheid van de hoogbouwcomplexen. Volgens deskundigen staan in heel Nederland brandgevaarlijke woontorens. Hoe staat het eigenlijk met de brandveiligheid van uw gebouw?

Ook kantoren en winkelcentra vaak brandgevaarlijk

Niet alleen in de gemeente Nijmegen, maar in bijna alle grote steden in Nederland bevinden zich gebouwen waarbij de brandveiligheid niet op orde is. Het probleem reikt verder dan alleen woontorens. Ook tijdens inspecties van kantoorgebouwen en winkelcentra zien onze inspecteurs vaak tekortkomingen.

 

Quickscan of uitgebreide inspectie

Als gebouweigenaar bent u eindverantwoordelijk voor de brandveiligheid van uw gebouwen. Bent u gebouweigenaar en wilt u weten hoe uw gebouw er qua brandveiligheid voor staat? SGS Search kan door middel van een quickscan of een uitvoerige inspectie de risico's in kaart te brengen. Daar waar we tekortkomingen constateren, dragen we oplossingen aan.

Wilt u meer weten over de quickscan of uitgebreide inspectie? Meer informatie over onze dienstverlening leest u hier.

 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde diensten

Brandveiligheidsonderzoek (quickscan, gevelscan en uitgebreide inspectie)

Weten hoe uw gebouw er qua brandveiligheid voor staat? Met een quickscan komt er op hoofdlijnen snel duidelijkheid.…

Lees meer