Technische due diligence - Een feitelijke blik op vastgoed

De (wereld)economie komt op stoom, geld is goedkoop en zoekt zijn weg naar interessante beleggingsopties. De vraag naar Nederlandse stenen stijgt enorm, en ook buiten ons land is vastgoed booming. Hoe zorgt u ervoor dat u courant vastgoed koopt? Met dit magazine bieden we u een kijkje in onze keuken; de kennis die we opdoen met TDD-onderzoeken, de verzamelde data na jarenlang onderzoek en een aantal nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast schijnen verschillende experts hun licht op de huidige vastgoedmarkt.

Een greep uit het magazine

  • Chester de Koste van Unifore vertelt over de doorbraak op de herfinancieringsmarkt waarin Unifore samenwerkt met Amerikaanse zakenbank Morgan Stanley.
  • Gissen is missen: TTD zorgt voor zekerheid. Wat zijn de 10 risico’s bij een vastgoeddeal?
  • Aan het woord: Floris van Maanen en Gerwin Sint Nicolaas van L’Etoile Properties, over de grootste single asset deal ooit in Nederland: het Atrium aan de Zuidas in Amsterdam.
  • De stand van zaken in het Nederlandse kantoor-, retail- en woningvastgoed. Wat zijn de belangrijkste conclusies?
  • Ruud Bouma van Colliers International Asset Service geeft zijn visie op wat hij ziet gebeuren in de vastgoedmarkt en de veranderde rol van de vastgoedmanager.

Download magazine

TDD als voorspeller van toekomstige investeringen

Technische due diligence is niet voor niets het onderwerp van dit magazine. Jaarlijks doen we honderden aan- en verkoopinspecties in uiteenlopende typen vastgoed. De resultaten schetsen een interessant beeld van de actuele staat van het onderzochte vastgoed en laten zien welke investering in technisch onderhoud er in de toekomst nodig is. We hebben de data van deze inspecties samengebracht in dit magazine; wat zijn de belangrijkste kansen en gebreken die aan het licht zijn gekomen?

Vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het magazine of onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 214 66 00 of vastgoed@sgssearch.nl.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde diensten

Technische due diligence (TDD)

Wat bepaalt de waarde van vastgoed? Een feitelijk inzicht in de kansen en risico’s van een gebouw, helpt vastgoedbeleggers…

Lees meer

Gerelateerde referenties