TDD als voorspeller van toekomstige investeringen

In het magazine ‘TDD – een feitelijke blik op vastgoed’ combineren we onze visie en praktijkervaring met een feitelijke blik onder de motorkap van het door ons onderzochte vastgoed. Als inspectiebureau voeren we jaarlijks honderden TDD-onderzoeken uit in uiteenlopende typen vastgoed. We geven u graag inzicht in de belangrijkste kansen en gebreken die aan het licht komen tijdens deze onderzoeken.

Vrijwel elk vastgoedobject kent technische gebreken

De uitkomsten schetsen een interessant beeld van de actuele staat van het onderzochte vastgoed en laten zien welke investering in technisch onderhoud er in de toekomst nodig is. Toch is de raming van deze investeringen in onze optiek niet de belangrijkste reden voor een TDD. Het voorkomen dat u incourant of zelfs onveilig vastgoed koopt is dat wel. De kengetallen in dit magazine bevestigen onze ervaring dat vrijwel elk vastgoedobject technische gebreken kent. Soms zorgen deze ‘enkel’ voor hogere exploitatiekosten dan verwacht, maar soms resulteren ze ook in vastgoed dat niet aan de wet- en regelgeving voldoet of onveilig is voor zijn gebruikers.

Benieuwd naar alle resultaten? Download het magazine gratis!

Download magazine

 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde diensten

Technische due diligence (TDD)

Wat bepaalt de waarde van vastgoed? Een feitelijk inzicht in de kansen en risico’s van een gebouw, helpt vastgoedbeleggers…

Lees meer

Gerelateerde referenties