SGS Search introduceert geaccrediteerde eindinspectie laagrisicosaneringen

Speciaal voor laagrisicosaneringen brengt SGS Search Laboratorium een geaccrediteerde eindinspectie op de markt. Deze visuele inspectie biedt extra zekerheid in projecten waarbij een eindcontrole conform NEN 2990 niet noodzakelijk of mogelijk is. De eindbeoordeling is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie.

Ook als het niet wettelijk verplicht is, kiezen veel opdrachtgevers toch voor een onafhankelijke beoordeling na sanering. Zo weten zij zeker dat de ruimte veilig te betreden is. Een eindcontrole conform NEN 2990 is uitgebreid en gebonden aan veel regels. Dat is heel waardevol voor saneringen met hoger risico, maar onnodig tijdrovend en kostbaar voor laagrisicosaneringen. Bovendien is een eindcontrole conform NEN 2990 niet bij alle werkzaamheden mogelijk. Daarom ontwikkelde SGS Search deze nieuwe eindinspectie. De visuele inspectie is uitermate geschikt voor saneringen in risicoklasse 1 en bij het verwijderen van keramische vezels. Ook bij het controleren van decontaminatie units of het controleren van een containment na het nemen van monsters is de eindinspectie een uitkomst.

Snel, flexibel én gunstig geprijsd

De eindinspectie voor laagrisicosaneringen is breed toepasbaar, kan flexibel worden ingepland en snel worden uitgevoerd tegen een gunstige prijs. SGS Search zet ervaren specialisten in, en biedt zo meerwaarde in het bepalen of de ruimte weer veilig te betreden is. De opdrachtgever heeft bovendien het eindbeoordelingsrapport snel in handen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over de geaccrediteerde eindinspectie voor laagrisicosaneringen contact op met Thomas Hazenberg via mail of 088 – 214 70 82.

 

Gerelateerde diensten

Eindcontrolemeting na asbestsanering

Meten is weten. Aan de hand van een eindcontrolemeting onderzoeken we na een asbestsanering of de ruimte weer…

Lees meer