SGS Floriaan verhuist naar Heeswijk-Dinther!

SGS Floriaan gaat verhuizen! Op maandag 11 september verlaat het expertisecentrum brandveiligheid de Hogeweg in Zaltbommel om bij SGS Search in te trekken op de Meerstraat 2 in Heeswijk-Dinther. We ontvangen onze collega's met open armen en geven ze een warm welkom op hun nieuwe kantoor.

Als dé expert op het gebied van bouwkundige inspecties en onderzoeken, bundelen we vanaf dan nog meer onze krachten met het toonaangevend expertisecentrum brandveiligheid gebouwde omgeving. Door voortaan vanaf één locatie te werken, zorgen we samen nog efficiënter voor een (brand)veilige woon- en werkomgeving.

Verder blijft SGS Floriaan natuurlijk gewoon het vertrouwde adres voor al uw brandveiligheidsvraagstukken. We zullen samen alles in het werk stellen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Welkom!

We willen u bedanken voor het vertrouwen in SGS Floriaan en SGS Search en we verwelkomen u graag op het nieuwe onderkomen van onze brandveiligheidscollega's in het mooie Noord-Brabant.

Vanaf 11 september 2023 kunt u zowel SGS Search als SGS Floriaan vinden op de volgende adressen:

Bezoekadres:
Meerstraat 2
5473 AA Heeswijk-Dinther

Postadres:
Meerstraat 7
5473 AA Heeswijk-Dinther

SGSFloriaan.nl 

Bellen of mailen? 

Onze experts staan voor u klaar met oplossingen voor een (brand)veilige woon- en werkomgeving en een duurzame toekomst. U kunt ons bereiken op tel.nr. 31 (0)88 214 54 00 of via mail

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde diensten

Brandveiligheid

Voor brandveiligheidsvraagstukken kunt u terecht bij SGS Floriaan: hét toonaangevende expertisecentrum brandveiligheid…

Lees meer