Omgaan met Corona: Wat is er allemaal mogelijk?

Een gezonde leef- en werkomgeving, het belangrijkste thema van onze organisatie. Ook nu, of beter nog: juist nu. Misschien is er door huidige beperkingen juist nu tijd en ruimte om uw personeel op te leiden, of is uw bedrijfspand (nagenoeg) leeg en is er dus ruimte voor die ene inspectie.

Internationale inspecties

Verschillende inspecties bieden we ook op internationaal niveau aan. Met de huidige omstandigheden is reizen momenteel beperkt tot niet mogelijk. Waar mogelijk staan wij – of onze internationale collega’s – voor u klaar. Benieuwd of er mogelijkheden zijn om aan uw vraag te voldoen? Neem contact met ons op.

Opleidingen

Momenteel kijken we per training of deze (aangepast) op een veilige manier door kan gaan, gegeven wordt als webinar of indien noodzakelijk geannuleerd. Veel opleidingen zijn momenteel beschikbaar als e-learning, waardoor u de mogelijkheid heeft om in deze tijd uw medewerkers toch goed op te leiden. Ook zijn er vrijstellingsregelingen voor het verlopen van persoonsgebonden certificaten tijdens de coronacrisis. Voor meer informatie kijk op www.sgssearchopleidingen.nl.

Hoe werken we gezond door?

Allereerst geven we gehoor aan de plicht om zoveel mogelijk thuis te werken. Hierdoor zoeken onze adviseurs vaker digitaal of telefonisch contact, in plaats van een fysiek bezoek. Daarnaast zijn alle inspecties en eindcontroles in Nederland nog steeds mogelijk, uiteraard onder een aantal voorwaarden. Leidend daarbij zijn de maatregelen van het kabinet in overleg met het RIVM. Dit betekent:
- Dat we minimaal 1,5 meter afstand houden, van elkaar en van uw medewerkers.
- Dat onze medewerkers een hygiëneset bezitten om bijvoorbeeld hun handen te desinfecteren voor het betreden van een gebouw.
- Dat we bij voorkeur (zoveel mogelijk) lege gebouwen inspecteren.
- Dat de praktische invulling van een controle of inspectie vooraf in detail doorspreken.
- Dat onze medewerkers alleen op locatie werken wanneer zij en hun huishouden klachtenvrij zijn.

Hoe waarborgt u de veiligheid?

Duidelijk is dat sommige maatregelen niet op korte termijn gaan verdwijnen of misschien wel onderdeel blijven van onze samenleving. Als onderneming wilt u erklaar voor zijn om, wanneer het weer mag, aan de slag te gaan. Dat begint met een goede voorbereiding: hoe waarborgt u de veiligheid van uw werknemers, klanten en de omgeving? Via de website ‘MijnCoronaplan’ heeft iedere onderneming de mogelijkheid om zichzelf klaar te stomen om straks veilig de werkzaamheden weer op te pakken. In samenwerking met Acvo staan we voor u klaar.

Meer informatie

Bent u benieuwd of we u ook van dienst kunnen zijn? Bel ons op 088 – 214 66 00 en wij kijken graag met u mee naar een op maat gemaakte, veilige aanpak.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan