Interview BNR - Beter binnenklimaat door verduurzaming

‘Laten we bij de verhuur en exploitatie van vastgoed kijken naar wat het oplevert voor de mensen die erin werken in plaats van alleen maar te focussen op financieel rendement.’ Aan het woord is onze commercieel manager Arjan Bertelink in de de BNR podcastserie Het Geld en de Stenen.

De toekomst van duurzaam vastgoed 

De BNR podcastserie werd opgenomen op PROVADA die 14, 15 en 16 juni plaatsvond in de RAI Amsterdam. De grootste vastgoedbeurs van Nederland stond helemaal in het teken van duurzaamheid. Presentator Tom Jessen praatte bij de SGS Search stand met Arjan Bertelink over het onderwerp duurzaamheid en wat we daar in de toekomst van vastgoed dagelijks van zullen merken. 

BNR Interviewt Arjan Bertelink SGS search

Een fijne werkplek 

Bertelink legde de nadruk op aandacht voor het binnenklimaat van een gebouw. ‘Met de verduurzaming verbetert ook het binnenklimaat van een gebouw. Wanneer je op een duurzame manier omgaat met de luchtbehandeling krijg je vanzelf meer zuurstof en frisse lucht binnen. Dat levert een fijne werkplek op met gezondere werknemers en dus minder ziekteverzuim. De gebruiker van het pand bepaalt zo de waarde ervan. Zo zie je dat duurzaamheid een erg breed begrip is waarin veel samenkomt.’

 

Beluister de BNR podcast 

De aflevering over duurzaamheid van de podcast Het geld en de stenen is hier te beluisteren. Arjan Bertelink komt op 17.40’’ aan het woord. Wilt u verder praten over dit onderwerp? Neem contact op met Arjan Bertelink via arjan.bertelink@sgs.com of 088 - 214 66 00. 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde diensten

Vastgoed ESG-scan

Environmental, Social and corporate Governance (ESG) is een steeds belangrijkere factor voor vastgoedinvesteerders…

Lees meer

Duurzaam vastgoed

Bedrijven, organisaties en burgers worden allemaal aangespoord om een bijdrage te leveren aan de verwezenlijking…

Lees meer

BREEAM - duurzaamheidsbeoordeling vastgoed

Wilt u uw vastgoedobject laten beoordelen op duurzaamheid? Met als eindresultaat een internationaal erkend…

Lees meer