Bent u voorbereid om te werken tijdens de coronacrisis?

Vanwege het coronavirus heeft het kabinet besloten alle risico’s in onze maatschappij zoveel mogelijk te beperken. Veel ondernemingen zijn momenteel gedwongen gesloten of maar beperkt inzetbaar. Zo zijn kantoren zoveel mogelijk leeg en mogen contactberoepen alleen uitgevoerd worden met medische noodzaak. Met MijnCoronaplan is iedere onderneming goed voorbereid op werken tijdens de crisis.

Hoe waarborgt u de veiligheid?

Duidelijk is dat sommige maatregelen niet op korte termijn gaan verdwijnen of misschien wel onderdeel blijven van onze samenleving. Als onderneming wilt u er klaar voor zijn om, wanneer het weer mag, aan de slag te gaan. Dat begint met een goede voorbereiding: hoe waarborgt u de veiligheid van uw werknemers, klanten en de omgeving?

MijnCoronaplan

Via de website ‘MijnCoronaplan’ heeft iedere onderneming de mogelijkheid om zichzelf klaar te stomen om straks veilig de werkzaamheden weer op te pakken. In samenwerking met Acvo staat SGS Search voor u klaar. Bij de keuze voor BASIS ontvangt u direct een klant-en-klaar plan. Met het EXTRA- TOTAAL- of OP MAAT-plan helpen we ondernemingen graag persoonlijk verder met de voorbereiding op een veilige werkwijze.

Certificaat

Bij deze pakketten krijgt u ook een duidelijk certificaat in handen. Zodat u als onderneming straks kunt aantonen dat u werkt volgens de gestelde maatregelen en richtlijnen om gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk te weren en de veiligheid te waarborgen.

Meer informatie?

SGS Search heeft de expertise in huis om u te begeleiden naar een veilige werkwijze voor uw onderneming, zodat u helemaal klaar bent wanneer het kabinet het startsein geeft. Voor meer informatie kunt u terecht op de website MijnCoronaplan, of bel 088 – 214 66 00.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan