Klaar voor PROVADA 2017?

Bent u er ook bij op PROVADA? Op 30, 31 mei en 1 juni vindt de vastgoedbeurs voor de dertiende keer plaats. Ook SGS Search is aanwezig, traditioneel met een eigen stand. In onze stand geven we u graag het antwoord op al uw (technische) vastgoedvragen.

SGSSEARCHprovada2017

Feitelijk inzicht in vastgoed


Hoe krijgt u onafhankelijk en feitelijk inzicht in de kansen en risico’s van uw vastgoed? Of het nu gaat om het compleet maken van uw gebouwdossiers, het verminderen van onderhouds- en exploitatiekosten, de werkelijke energiereductie van uw gebouwen, het klantgericht technisch beheer of om inzicht te krijgen in technische risico’s bij aan- of verkoop. Samen met u zoeken we naar slimme oplossingen voor uw vastgoed, zodat u gefundeerde besluiten kunt nemen.

Connecting the Future


De toekomst van het vastgoed staat in het teken van technologie. Zowel de bouw als het beheer van gebouwen wordt steeds meer gekenmerkt door slimme systemen, die ons leven eenvoudiger en aangenamer moeten maken. We stoppen er steeds meer techniek in en halen er steeds meer data uit. Als hét onafhankelijke inspectiebureau in de bebouwde omgeving richt SGS Search de blik altijd scherp op het heden én op de toekomst. Dat doen we door deskundig onderzoek te doen naar de feiten en alert te zijn op alle ontwikkelingen in de markt.

De stand van SGS Search


Bezoekers zijn welkom bij onze stand in hal 10, standnummer 10-16. Van 30 mei tot en met 1 juni staan de collega’s van SGS Search er elke dag van 10.00 tot 19.00 uur. Zien we u dan?