Duurzaam ondernemen

De mens is een integraal onderdeel van de wereld waarin hij leeft. Een schone, veilige wereld die aangenaam is, draagt bij aan zijn welzijn. SGS Search werkt met en voor mensen, staat als bedrijf middenin de samenleving en begrijpt de thema’s die er leven. Onze onderneming laat zich graag inspireren door de omgeving waarin het actief is: Environment Inspires noemen we dat.

Meervoudige winst, ook voor SGS Search

De mens en haar omgeving centraal stellen levert winst op. Zo eenvoudig is dat. Een bijzonder laag ziekteverzuim bijvoorbeeld en een positieve uitstraling naar opdrachtgevers die verdere samenwerking stimuleert. Wij doorbreken de veronderstelling dat duurzaamheid duur is en staven dit met bewijs: namelijk onze kantoorpanden.

Een duurzame werkplek

Onze duurzaam gebouwde kantoorpanden zijn geïnspireerd door de wereld waarin we leven, met het oog op morgen. Tot in detail is nagedacht over verantwoordelijkheid, materiaalkeuze en omgeving. De SGS Search-kantoren in Amsterdam en Heeswijk zijn goede voorbeelden van hoe het duurzaam anders kan en vegen vooroordelen als te duur, niet realiseerbaar en te ingewikkeld in één keer van tafel. Anders denken, durven en vooral doen, opent de deuren voor nieuwe initatieven.

Maatschappelijke invulling

SGS Search maakt zich ook sterk voor sociale duurzaamheid. Essentiële zaken als cultuur, natuur, educatie en werk dienen op elkaar aan te sluiten. Daarom delen we onze kennis via evenementen, magazines, en downloads. Daarnaast participeren we in bijvoorbeeld de Dutch Green Building Council.