SGS Search-bedrijven

SGS Search is een internationaal opererend ingenieurs en adviesbureau, laboratorium en opleidingsinstituut. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en optimale ondersteuning van onze opdrachtgevers staan centraal. Onze werkzaamheden concentreren zich rond de (duurzaam) bebouwde omgeving. Met een focus op de vakgebieden asbest, milieu, veiligheid, bouwkwaliteit en duurzaamheid.

Werken in dezelfde richting

Slagvaardigheid weegt zwaar bij SGS Search. De voordelen van een middelgrote onderneming benutten we goed. We willen flexibel en zelfstandig genoeg blijven om snel te handelen en een platte organisatiestructuur en persoonlijk contact met onze medewerkers te hebben. Daarom deelden we de onderneming op in verschillende businessunits. Samen vormen ze SGS Search. De SGS Search-bedrijven hebben een zelfstandige verantwoordelijkheid. En werken altijd in dezelfde duurzame richting.

SGS Search ingenieursbureau

SGS Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. 

SGS Search laboratoruim

SGS Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren.

SGS Search opleidingen

SGS Search Opleidingen bestaat uit trainers/adviseurs met een ruime ervaring op het gebied van competentiemanagement, het ontwikkelen van maatwerkopleidingen en de begeleiding van organisaties bij implementatie van nieuwe opleidingsmethoden. Uiteraard beschikt Search over een breed scala van cursussen en trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening, veiligheid en milieu. De opleidingen zijn zowel in de nieuwe, digitale vorm van 'e-learning' als klassikaal te volgen. Met incompanytrainingen sluiten we volledig aan bij de specifieke opleidingswensen van onze opdrachtgevers.