Onderdeel van SGS

Sinds 2014 is SGS Search onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. En heeft een wereldwijd netwerk van ongeveer 2600 kantoren en laboratoria met meer dan 89.000 werknemers.

Krachten gebundeld

SGS Search kiest met SGS bewust voor een gedegen, beursgenoteerde en internationale dienstverlener met aanvullende specialismen en een vergelijkbare basishouding. De expertise van SGS Search versterkt de dienstverlening van SGS op het gebied van asbest en duurzaamheid. Andersom kan SGS Search zijn rol als onafhankelijke en integrale dienstverlener in de gebouwde omgeving nationaal en internationaal verder vervullen. Met behoud van eigenheid. Zo kunnen we nog meer van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers.

Maak kennis met SGS

Bekijk het interview met Dirk Hellemans, Chief Operating Officer voor Noord- en Centraal Europa.

‘We zijn complementair. Zo kunnen we onze klanten beter bedienen in de Benelux. Samen hebben we een grotere concentratie aan knowhow, een betere spreiding over de regio.’