Webinar Duurzaam Vastgoed - Biodiversiteit: kansen & toekomstige regelgeving

Wil je weten hoe toekomstbestendig je vastgoed is? Hoe je met vastgoed een positieve impact op de lokale biodiversiteit kan hebben? Neem dan zeker deel aan dit interessante webinar!

Mobilane essenza

Onze experts Freek Langeraap (Real Estate en Environment) en Willem van Strien (Global Biosciences Center Lissabon) vertellen over de ontwikkelingen en toekomstige wetgeving en vooral over de kansen die zij zien om biodiversiteit te integreren in je ESG-beleid (Environmental, Social & Governance).

SGS InsectScan

Tijdens het webinar geven ze inspirerende voorbeelden uit de praktijk, zoals onze mooie samenwerking met Mobilane. Wij voeren onze SGS InsectScan uit op de groene daken en gevels van dit bedrijf om de impact ervan op lokale biodiversiteit te monitoren en te meten.

EU-biodiversiteit-strategie

Als onderdeel van de Green Deal ontwikkelde de EU haar eigen EU-biodiversiteit-strategie. Nederland volgt deze lijn door diverse beleids- en wetsvoorstellen met betrekking tot biodiversiteit uit te rollen.

Wettelijke verplichtingen

Overheden, organisaties en bedrijven zijn daarom nu al in toenemende mate met biodiversiteit bezig. Zowel om hun reputatie te beschermen als om aan de steeds strengere wet- en regelgeving rondom biodiversiteit te voldoen. In ons webinar schetsen we de belangrijkste wettelijke verplichtingen rondom Biodiversiteit en praten we je bij waar deze de vastgoedsector gaan raken.

Meer informatie over de inhoud van het webinar of over onze dienstverlening? Neem contact op met Freek Langeraap via mail (freek.langeraap@sgs.com) of bel naar: +31 882 146 676.

Praktische informatie

Webinar Duurzaam Vastgoed l Biodiversiteit: kansen & toekomstige regelgeving 

Datum:       Dinsdag 18 april 2023

Tijd:            10:00-11:00u

Sprekers:    Freek Langeraap, Real Estate en Environment - SGS Search 
                   Willem van Strien, Global Biosciences Center SGS