Wij staan weer op Provada 2022

'Act now for a better tomorrow'. Dat is het thema van Provada 2022 op 14, 15 en 16 juli . Natuurlijk is SGS Search van de partij op de grootste vastgoedbeurs van Nederland in de RAI Amsterdam. U vindt ons op de vertrouwde plek in hal 10, stand 16.

Een betere toekomst

Duurzaamheid is een hot topic in de vastgoedsector. Er is een groot gevoel van urgentie om aan de slag te gaan met een betere bebouwde omgeving voor de volgende generatie.

Vastgoed ESG-scan

Zo praten we u helemaal bij over onze unieke Vastgoed ESG-scan. Deze tool toetst de duurzaamheid van uw gebouw. Zo zet u uw prestaties en -ambities wat betreft duurzaamheid, gezondheid en milieu om in een concreet actieplan, om bijvoorbeeld op tijd Paris-proof te zijn.

Plan een afspraak in

Onder het genot van een kopje koffie of iets anders lekkers, denken we graag met u mee en adviseren u over toekomstbestendige keuzes. Meer weten over onze ESG dienstverlening of wilt u met ons van gedachten wisselen over andere vastgoedthema´s? Plan alvast een afspraak in. We kijken er naar uit u te ontmoeten!Praktisch

Datum: 14, 15 en 16 juli 2022
Tijd: 10.00 tot 19.00 uur
Waar: RAI Amsterdam, Hal 10, Stand 16
Provada.nl