Toezicht brandveiligheidsinspecties

Wilt u er zeker van zijn dat uw gebouw na oplevering ook brandveilig is? Dan zijn toezichtinspecties raadzaam. Zo kan er op tijd bijgestuurd worden, en zijn er achteraf geen brandveiligheidsissues die opgelost moeten worden. Een slim ingebouwde zekerheid.

De realiteit

Veel van onze opdrachtgevers willen waarborgen dat het gebouw niet alleen op tekening, maar ook in werkelijkheid voldoet aan de brandveiligheidseisen. In dat geval is het slim om tijdens de bouw of renovatie al een toezichthouder in te schakelen. Bij SGS Search kunt u terecht voor gediplomeerde en ervaren toezichthouders voor uw brandveiligheidsinspectie.

Toezicht brandveiligheidsinspecties

Regelmatig bezoek bouwplaats

Een toezichthouder komt tijdens de bouw regelmatig kijken of het gebouw conform de afspraken gebouwd wordt. Constateren we een probleem? Dan zorgen we ook voor een oplossing. Indien gewenst leveren we toezichtrapportages, inclusief foto’s. Uiteraard kunnen we ook tijdens de oplevering van het gebouw een brandveiligheidsinspectie uitvoeren.

Veelzijdige dienstverlening

SGS Search inspecteert en adviseert opdrachtgevers in brede zin op het gebied van brandveiligheid. Dit zijn onze veelvoorkomende brandveiligheidsdiensten:

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan