Projectbegeleiding brandveiligheid

Wilt u er tijdens bouw of renovatie zeker van zijn dat het gebouw voldoet aan alle brandveiligheidseisen? De brandveiligheidsexpert van SGS Search draagt zorg voor een brandveilig gebouw, van bouwtekening tot aan de oplevering.

Zekerheid tijdens uw project

Brandveiligheid verdient de grootst mogelijke aandacht, omdat het hierbij om de veiligheid van mens en omgeving gaat. Daarom stellen veel van onze opdrachtgevers tijdens hun bouw- of renovatieprojecten een professioneel aanspreekpunt brandveiligheid aan. Hij of zij geeft tijdens het bouwtraject op alle vragen en uitdagingen een passend (en kostenbesparend) antwoord. Onaangename verrassingen behoren tot het verleden.

Wat houdt projectbegeleiding brandveiligheid in?

We vertalen en omschrijven de gebreken van het gebouw in technische zin. We stellen het bestek op om de scope en werkzaamheden inzichtelijk te maken. We bieden ondersteuning in het selecteren van de juiste aannemer voor het benodigde werk. Daarvoor verzorgen we de aanbesteding, beoordelen we de offertes en geven we een gunningsadvies. Tijdens de uitvoering begeleiden we het bouwproces met betrekking tot brandveiligheid en zijn we ook bij de opleveringsinspectie aanwezig. 

Met het oog op de toekomst

Onze brandveiligheidsexperts hebben als projectbegeleiders ruime ervaring in uiteenlopende gebouwen. Effectiviteit staat tijdens het hele project centraal. We staan en gaan voor duurzame brandveilige en kostenefficiënte oplossingen.

Veelzijdige dienstverlening

SGS Search inspecteert en adviseert opdrachtgevers in brede zin op het gebied van brandveiligheid. Dit zijn onze veelvoorkomende brandveiligheidsdiensten: