Brandveiligheid

Een brandveilig gebouw gaat - naast het naleven van de regelgeving - ook om het creëren van een veilige woon- en werkplek. Is het gebouw brandveilig (ontworpen)? En hoe blijft het gebouw in de toekomst aan alle brandveiligheidseisen voldoen?

Brandveilig maken en houden

Brandveiligheid is maatwerk. Om brandveiligheid op een professioneel niveau te realiseren, is praktische kennis nodig. SGS Search heeft jarenlange ervaring in het brandveilig maken en houden van onder andere woon- en zorggebouwen, kantoren, winkelcentra en gevangenissen. We inspecteren en adviseren. We verzorgen de contacten en correspondentie met bevoegd gezag zoals veiligheidsregio (brandweer) en gemeente. En juist omdat brandveiligheid een continu proces is, pakken we brandveiligheidsissues bij de kern aan. Zonder daarbij uw primaire processen te verstoren.

Heeft u een acuut veiligheidsprobleem?

Wilt u snel antwoord op een brandveiligheidskwestie? Of wil de gemeente of brandweer dat u per direct uw brandveiligheidsissues oplost? Wij gaan meteen voor u aan de slag en nemen - indien gewenst - ook contact op met de betrokken partijen. 

Veelzijdige dienstverlening

SGS Search inspecteert en adviseert opdrachtgevers in brede zin op het gebied van brandveiligheid. Denk hierbij aan:

 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties