Projectmanagement en advies gevaarlijke stoffen

Elke situatie waarbij gevaarlijke stoffen in het spel zijn, kan anders zijn. Bij SGS Search krijgen we heel veel verschillende vragen rondom asbest, maar ook chroom-6 en andere zware metalen (bijv. zink, lood, kobalt, nikkel en cadmium). Het gezamenlijke doel is altijd op korte termijn grip te krijgen op alle issues rondom gevaarlijke stoffen. Dat doen we met praktisch advies, gedegen projectmanagement en onze geaccrediteerde onderzoeksmethoden.

Projectmanagement en advies gevaarlijke stoffen

We geven advies op maat, doen onderzoek en kunnen uw projecten ook van A tot Z begeleiden. Samen met u gaan we op zoek naar de meest praktische en kostenefficiënte oplossingen. Hieronder enkele cases waarvoor u ons zou kunnen inschakelen:  

  • U heeft advies op locatie nodig over asbest, chroom-6 of andere gevaarlijke stoffen en zware metalen
  • U wilt een onderbouwd plan van aanpak t.a.v. de aanwezige gevaarlijke stoffen
  • U heeft een team van inspecteurs nodig die tijdens een omvangrijk project chroom-6 houdende onderdelen of andere gevaarlijke stoffen in kaart brengt.
  • U heeft behoefte aan een ervaren projectleider die het onderzoek naar gevaarlijke stoffen begeleidt.
  • U wilt het aanbestedingstraject rondom gevaarlijke stoffen graag uit handen geven.
  • U heeft een specialist nodig die de communicatie met omwonenden en alle betrokkenen onderhoudt.

Asbestbeheersplan

Wij kunnen u ook helpen met uw asbestbeheersplan. Is er asbest in uw gebouw aangetroffen, maar heeft u geen sloop- of verbouwplannen, dan is het niet altijd nodig om het asbest te verwijderen. Een asbestbeheersplan dat periodiek een update krijgt, is dan wel aan te raden. Hierin staat wat er met het asbest moet gebeuren en wat er wel en niet mag.

Veilige omgeving

Met ons advies en praktische projectbegeleiding zorgen we samen met u voor een veilige verblijfs-, leef-, en/of werkomgeving. U kunt hiermee ook beter inschatten met welke investeringen u in de toekomst mogelijk te maken krijgt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons onderzoek, advies en begeleiding bij gevaarlijke stoffen? Neem voor meer informatie contact op via onderstaand formulier.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties