Sloopmanagement

Bij een sloop- of renovatieproject komt veel kijken: vergunningen, onderzoeken, aanbestedingsprocedures, projectmanagement. Om weloverwogen keuzes te maken, is inzicht in de risico’s en kansen van een project erg belangrijk. SGS Search staat aan uw zijde bij sloop- en renovatietrajecten; voor strategisch advies, specialistisch onderzoek en de dagelijkse aansturing van alle betrokken partijen in het proces.

Veiligheid boven alles

Het renoveren en slopen van gebouwen moet altijd volgens de wettelijke regels en randvoorwaarden gebeuren. En natuurlijk veilig! Belendende percelen, omwonenden en milieu mogen geen gevaar lopen. SGS Search heeft alle benodigde kennis en ervaring in huis om samen met u grip op het project te houden. Zo zorgen we ervoor dat uw sloopproject geen slopend project wordt.

Onze aanpak

Of u nu voor de opgave staat om te slopen, te renoveren of asbest te saneren: SGS Search biedt u sloopmanagement met ondersteuning op elk gewenst niveau. Eén van onze projectmanagers is uw vaste aanspreekpunt en persoonlijk adviseur voor het gehele traject. Samen met u houden we focus op de financiële risicobeheersing en houden we grip op de planning en het budget. Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij sloop- of renovatieprojecten? Download dan de infographic!

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties