Energiescan

Duurzame energie is schoon én in overvloed aanwezig. Daarom maken we er het liefst zoveel mogelijk gebruik van. Waar dat nog niet kan, is het zinvol om na te gaan waar energiebesparing mogelijk is. Zo blijven de energiekosten betaalbaar, ook op de langere termijn. Met de energiescan bekijken we hoe we het energieverbruik van een pand en van zijn/haar gebruikers optimaal kunnen inzetten. Hierin kijken we niet alleen naar de techniek, maar zoeken we juist ook de samenhang op met het gebruik.

Energiescan voor bedrijven; de feiten op een rij

De energiescan is een nulmeting; een expert van SGS Search brengt in kaart wat de huidige stand van zaken is in het pand. Zowel op technisch vlak als aan de gebruikerskant. We verzamelen de feiten en vertalen die naar de gewenste situatie. In welke omgeving bevindt het pand zich? Welke gebouwgebonden installaties zijn er? Wat zijn de (bedrijfs)processen en activiteiten die zich in het pand afspelen? Wat kunnen bedrijven bijvoorbeeld zelf doen om energiebesparing te realiseren met behulp van de beschikbare bronnen?

Energiescan

Bedrijfsmatig volop energie besparen

Met een energiescan krijgt u een overzicht van de maatregelen die u al genomen heeft, wat beter kan, welke investering dat vraagt en wat het op welke termijn oplevert. U weet hoe u duurzame energie optimaal kunt inzetten en het verbruik van niet-duurzame energie kunt verminderen. Wat SGS Search betreft hoort daar een praktische en no-nonsense aanpak bij. Dat betekent dat u van ons een helder eindrapport ontvangt met concrete tips die direct of op termijn toepasbaar zijn. Onze ingenieurs zijn op de hoogte van de nieuwste en meest beproefde innovaties en denken ook met u mee bij de uitvoering van het project.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties