BREEAM - duurzaamheidsbeoordeling vastgoed

Verschillende factoren bepalen de waarde van uw vastgoed. Duurzaamheid, of beter nog ESG, speelt daarin een steeds groter wordende rol. Wet- en regelgeving op ESG-parameters is volop in ontwikkeling en ook bij aan- en verkooptrajecten kijken steeds meer vastgoedinvesteerders naar de ESG-prestaties van een gebouw of portefeuille. De vraag naar een objectief meetinstrument om deze prestaties te beoordelen is dan ook groot. BREEAM is het antwoord op deze vraag.

BREEAM

BREEAM en voor Nederland BREEAM-NL is hét instrument om de duurzaamheidsprestaties van gebouwen, gebieden en sloopprojecten te meten en te beoordelen. Een BREEAM assessment geeft inzicht in een groot aantal duurzaamheidsthema’s. Het gaat daarbij niet alleen om milieuprestaties (Environmental), maar er wordt ook gekeken naar de sociale impact, maatschappelijke verantwoordelijkheid (Social) en goed bestuur (Governance).

Wat doen we?

U kunt kiezen voor een BREEAM assessment met als doel tot een BREEAM-certificaat te komen. Als BREEAM-expert begeleiden we u tijdens het proces met het verzamelen van de benodigde informatie en adviseren we u over door te voeren verbeteringen. Daarnaast kunnen we ook een BREEAM pre-assessment doen om u een indicatie te geven van de duurzaamheidsscore van uw gebouw(en).

Het resultaat

Na validatie door een onafhankelijk BREEAM-assessor en door de Dutch Green Building Council ontvangt u het BREEAM-NL In Use certificaat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de BREEAM-NL duurzaamheidsbeoordeling en onze andere duurzaamheidsdiensten? Neem voor meer informatie contact op via onderstaand formulier.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties