Technische due diligence (TDD)

Wat bepaalt de waarde van vastgoed? Een feitelijk inzicht in de kansen en risico’s van een gebouw, helpt vastgoedbeleggers de juiste keuzes te maken bij aan- en verkoop. SGS Search heeft jarenlange ervaring met technische due diligence (TDD-) onderzoeken voor kopers en verkopers. Het resultaat is een overzicht van alle technische aspecten binnen een vastgoedobject, dat inzicht geeft in de kansen en risico’s.

Waarom een TDD?

SGS Search ondersteunt zowel kopers als verkopers met TDD-onderzoeken (uiteraard niet in dezelfde transactie). Wat levert een dergelijk onderzoek hen op?

Technische due diligence

Koper

  • feitelijk inzicht in kansen, risico’s en financiële consequenties;
  • strategisch advies; een onderbouwde go of no go;
  • rapporten in elk gewenst format en elke gewenste taal.

Verkoper

  • grondige inventarisatie van de risico’s die gebruikt kunnen worden in de onderhandeling;
  • compleet en feitelijk advies, op zeer korte termijn;
  • rapporten in elk gewenst format en elke gewenste taal.

Snel, discreet en professioneel

SGS Search heeft jarenlange ervaring met TDD-onderzoeken in zowel binnen- als buitenland. Kiest u voor SGS Search, dan kunt u rekenen op discreet onderzoek en advies, specialistische adviseurs en snelle service. We kennen als geen ander het tempo waarin vastgoedtransacties plaatsvinden en zorgen ervoor dat u als opdrachtgever binnen de gewenste termijn de rapporten in handen heeft. Bovendien kijken we met een integrale blik naar het vastgoedobject; waar mogelijk combineren we onderzoeken om de investeringen in tijd en geld zo laag mogelijk te houden.

Combinatie van onderzoeken

Welke onderzoeken we uitvoeren in de technische due diligence, stemmen we uiteraard graag met u af. Vaak vormen onderstaande onderzoeken de basis:

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan