Advies bij herbestemmen en transformatie

Duurzaam herbestemmen en/of transformeren geeft de gebouwde omgeving een echte push. Zeker met het oog op een circulaire toekomst in 2050. Aangezien er niet vanaf nul hoeft te worden begonnen, blijft de footprint beperkt. Bovendien heeft het een positief effect op de waarde van uw vastgoed. Win-win dus. Wat uw transitievraagstuk ook is; SGS Search ondersteunt u hier graag bij.

 

Advies bij herbestemmen en renovatie

Een veilig, duurzaam en aantrekkelijk gebouw dat is afgestemd op de wensen van de gebruiker is essentieel. Om dit te realiseren, is een gebouw tijdens de exploitatiefase steeds vaker in transitie. Bijvoorbeeld omdat renovatie of transformatie gewenst is, er wettelijke verplichtingen of gewenste aanpassingen op het gebied van duurzaamheid komen, of als de behoeften van gebouwgebruikers veranderen.

Transformatie geeft een meerwaarde op verschillende fronten:

• Opwaardering van de openbare ruimte;
• Goed voor het milieu en onze leef- en werkomgeving;
• Economische voordelen.

Managen van uw transitievraagstuk

Vanuit onze ervaring met Technische Due Diligence (TDD) onderzoeken en uiteenlopende bouwtechnische inspecties in alle typen vastgoed, helpen we u graag bij het managen van uw transitievraagstuk. We begrijpen dat het gaat om comfort voor de huurder of gebruiker en het beste rendement voor u.

Integrale blik

U kunt rekenen op een onafhankelijke en deskundige aanpak. Bovendien kijken we met een integrale blik naar uw vraagstuk; waar mogelijk combineren we onderzoeken om de investeringen in tijd en geld zo laag mogelijk te houden.

Combinatie van expertises

Voor een combinatie van expertises vormen één of meerdere van onderstaande diensten de basis:
conditiemeting;
• bouwtechnische en installatietechnische inspectie;
energieprestatieadvies (EPA) of energie-audit;
brandveiligheidscan;
renovatieadvies;
• duurzaamheidsadvies zoals BREEAM;
asbest- of bodemonderzoek en saneringsbegeleiding.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons advies en management bij herbestemmen en transformatie? Neem voor meer informatie contact op via onderstaand formulier.

 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan