Conditiemeting NEN 2767 - technische inspectie gebouw en installatie

Een NEN 2767-inspectie is een trefzekere manier om de technische kwaliteit van gebouwen en installaties objectief te beoordelen. Conditiemeting volgens NEN 2767 geeft een compleet beeld van de staat van onderhoud van het gebouw en/of de installatie. Via deze meting worden ook de gebreken en kenmerken vastgesteld. De inspectiemethodiek is een uitstekende basis voor het opstellen van een Meerjaren Onderhoudsplan, een MJOP.

NEN2767

Directe resultaten van NEN 2767 inspectie:

  • Specifieke gegevens die richting geven aan uw (D)MJOP
  • Uniformiteit in conditiescores zodat u gebouwen en installaties kunt vergelijken;
  • Eenduidig inzicht in de gebreken en kenmerken van de gebouwen en installaties;
  • Samenwerkende partijen en/of investeerders duidelijkheid bieden in de conditie van gebouwen en/of installaties via officiële en uniforme inspectiegegevens;
  • Heldere communicatie over de kracht en zwaktes van uw gebouwen en/of installaties.

 

Waarom SGS Search?

SGS Search is gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties op het allerhoogste niveau. Flexibiliteit is onze kracht. Onze NEN 2767 inspecteurs zorgen voor een sterkte- en zwakteanalyse en ondersteunen u bij het opstellen en uitvoeren van een MJOP. De conditiemeting NEN 2767 is ook een uitstekende leidraad voor uw communicatie en benchmarks. Onze jarenlange ervaring met het leiden van renovatieprojecten en verzorgen van technische beheeractiviteiten helpt om realistische planningen en ramingen op te stellen. 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties