Installatietechnische inspectie

Bij het beheer van onroerend goed vormen de gebouwgebonden installaties één van de grootste kostenposten. Deze installaties vragen periodiek onderhoud om ze goed te laten functioneren. Veel vastgoedeigenaren en -beheerders hebben daarvoor onderhoudscontracten afgesloten met de leveranciers van de installaties, of met gespecialiseerde bureaus. Naast het periodiek onderhoud zijn installatietechnische inspecties vereist om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit en het onderhoud van de installaties.

De juiste informatie

Tot de gebouwgebonden installaties rekenen we alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Om de risico’s en kosten voor de toekomst in te schatten, is een regelmatige keuring van de installaties een absolute must. Het verschaft vastgoedeigenaren en -beheerders de juiste informatie over de staat waarin de installaties verkeren.

Installatietechnische inspectie

Levensduur verlengen

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau stelt SGS Search het belang van de opdrachtgever centraal. Onze adviseurs kennen hun vak en stellen feitelijk vast of gebouwgebonden installaties in goede staat verkeren of aan vervanging toe zijn. Waar mogelijk dragen onze adviseurs oplossingen aan om de levensduur ervan te verlengen; uitsluitend als dat ook verantwoord is en geen risico’s met zich meebrengt.

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan

Gerelateerde referenties