Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-07-19 [pub_date] => 2017-07-19 [unpub_date] => 2017-12-18 [description] => Vacature junior bouwkundig projectmanagerSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => junior bouwkundig projectmanager [introtext] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [content] =>

 

Perfecte start voor een HBO'er of WO'er bouwkunde : junior bouwkundig projectmanager


Afwisselend en inhoudelijk interessant werk, mooie opdrachten voor nationale en internationale (vastgoed)klanten, en ook nog eens bijdragen aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving. Geen beter begin van je carrière dan een start als bouwkundig projectmanager bij SGS Search.

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Bouwadvies en Consultancy. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen begeleiden hier bouwkundige en installatietechnische projecten en verzorgen energieprestatieadviezen voor bijvoorbeeld de utiliteitsbouw, wooncomplexen, kantoren en winkels. Hun doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Geen dag hetzelfde
Binnen het team begin je als junior en krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien en je door te ontwikkelen tot senior. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:
- Algemene werkvoorbereiding
- Tekeningen maken in AutoCAD
- Ondersteuning bij MJOP's, technische inspecties, EPA en TDD
- Zelf op locatie inspecties uitvoeren en rapporteren

Kun jij de uitdaging aan?
Om als (junior) projectmanager goed beslagen ten ijs te komen, heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding in bouwkundige richting nodig. Heb je MBO met enkele jaren werkervaring? Dan maken we ook graag kennis met je. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en een commerciële blik. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Zo creëer je een win-winsituatie voor beide partijen. Naast samenwerken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:
- Goed salaris en een lease-auto
- Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken
- Jaarcontract met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd
- Mogelijkheid om maximaal tien vakantiedagen bij te kopen
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden
- Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven


[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1885991 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1885991/102615?iso=nl [vacancy.department-name] => Bouwadvies [vacancy.department-description] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature junior bouwkundig projectmanager [vacancy.vakgebieden] => Bouwkundig/vastgoed adviseurs ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-05-01 [pub_date] => 2017-05-01 [unpub_date] => 2017-12-28 [description] => Vacature Stagiair assistent projectleiderSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Stagiair assistent projectleider [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>

Wij zijn op zoek naar een stagiair assistent projectleider bodem. Een stageplaats bij SGS Search betekent werken in een jonge, enthousiaste, dynamische, groeiende werkomgeving. SGS Search biedt je de mogelijkheid om je te verbreden en door te groeien binnen je eigen capaciteiten.

Tijdens je stage doe je voornamelijk praktijkervaring op. Je werkt mee aan projecten van SGS Search onder begeleiding van een projectleider. We voeren voornamelijk bodemonderzoeken uit, maar daarnaast ook lucht- en stofonderzoeken. Deze onderzoeken voeren wij uit voor uiteenlopende opdrachtgevers aan complexe opdrachten. Op deze manier doe je vakinhoudelijke kennis op en ontwikkel je diverse vaardigheden, zoals het zelfstandig uitvoeren van opdrachten en het werken in teamverband. Tijdens je stage kun je je theoretische kennis toetsen aan de praktijk.

Wat ga je doen?
Je houdt je als stagiair bezig met o.a. de volgende werkzaamheden:
·   Maken van eenvoudige offertes en het voorbereiden van complexe offertes
·   Rapporteren van de werkzaamheden
·   Tekenen in AutoCAD
·   Begeleiden van kleinschalige projecten
·   Factureren
·   Archiveren
·   Veldwerk

Wat bieden wij jou?
Als stagiair bij SGS Search word je onderdeel van een winnend team van technische denkers en doeners, onderzoekers, commerciële en administratieve krachten. Teamwork speelt een belangrijke rol: collegas zijn behulpzaam en betrokken en gaan voor elkaar door het vuur. Daarnaast is er ook voldoende ruimte om zelfstandig zaken op te pakken. Bovenal bieden we je een stageplek die uitdaagt: opdrachtgevers helpen met innovatieve, praktische en slimme oplossingen.

Volg je momenteel een relevante opleiding op Hbo-niveau (bodem/milieu) en ben jij:
· Flexibel en verantwoordelijk
· Contactueel vaardig
· Goed in het opstellen van teksten
· Nauwkeurig en gestructureerd
· Enthousiast
· Positief ingesteld

Dan hopen wij snel iets van je te horen!

Stage lopen bij een toonaangevend bureau: iets voor jou?
SGS Search is hét ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en bouwkwaliteit. Ons specialisme op het onderdeel asbest is uniek in Nederland. SGS Search is onderdeel van het grote SGS-concern: wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Ons hoofdkantoor zit in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant), maar we hebben ook vestigingen in Amsterdam, Spijkenisse en Groningen. Op dit moment werken er ongeveer 300 mensen (verspreid over heel Nederland) bij SGS Search.

 

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1839473 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther|Noord-Brabant [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Stage [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1839473/102627?iso=nl [vacancy.department-name] => Milieu [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.contact-phone] => +31 0882146600 [seo.title] => Vacature Stagiair assistent projectleider [vacancy.vakgebieden] => Stage en afstuderen ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-11-03 [pub_date] => 2017-11-03 [unpub_date] => 2018-01-03 [description] => Vacature Projectmanager sloop- en renovatietrajectenSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Projectmanager sloop- en renovatietrajecten [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>

Afwisselend en inhoudelijk interessant werk, mooie opdrachten voor nationale en internationale (vastgoed, industrie, etc.) klanten, en ook nog eens bijdragen aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als Projectmanager bij sloop- en renovatietrajecten gaat het verschil maken door onze klanten te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes zodat een sloop of renovatie veilig en volgens de wet gestelde regels en randvoorwaarden verloopt. Uitdagend en verantwoordelijk werk dus.

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons team Projecten. Twaalf specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen staan aan de zijde van onze klanten voor strategisch advies, specialistisch onderzoek en de dagelijkse aansturing van alle betrokken partijen in het proces bij een sloop, renovatie of complexe asbestsanering. Hun doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.
Een greep uit onze projecten:

Geen dag hetzelfde
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

Kun jij de uitdaging aan?
Om als projectmanager goed beslagen ten ijs te komen, heb je een MBO of HBO opleiding afgerond en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in de begeleiding/uitvoering van grote sloopprojecten. Je bent op de hoogte van wet- en regelgeving rondom aanbestedingsprocedures. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een commerciële instelling waardoor je kansen herkent en hier slim en overtuigend op in speelt. Je bent dienstverlenend en neemt de verantwoordelijkheid om altijd de beste oplossingen voor de klant te bedenken. Ja, je mag fouten maken bij ons, maar je werkt wel uiterst zorgvuldig en je bent een kei in het houden van overzicht. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collegas, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1852975 [vacancy.job-level] => SimpleXMLElement Object ( [@attributes] => Array ( [type] => job-level [id] => 46767 ) [0] => Top vacatures ) [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Bepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1852975/102607?iso=nl [vacancy.department-name] => Ingenieursbureau [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Projectmanager sloop- en renovatietrajecten [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-07-04 [pub_date] => 2017-07-04 [unpub_date] => 2018-01-04 [description] => Vacature Meewerkstage MarketingSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Meewerkstage Marketing [introtext] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [content] =>

Afwisselend en inhoudelijk interessant werk. Meewerken aan mooie projecten waarmee we onze (potentiële) klanten vertellen hoe we bijdragen aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving. Geen beter begin van je carrière dan een meewerkstage bij SGS Search.

Het marketingteam
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste marketingteam. Zeven ambitieuze marketeers met een berg aan kennis op verschillende terreinen ondersteunen de business elke dag met veel passie. Hun doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze interne en externe klanten.

Geen dag hetzelfde

Binnen het team krijg je de gelegenheid om te leren van ervaren marketeers en daarnaast initiatief te ontplooien en te proeven van het vak. Hou je van aanpakken, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

Kun jij de uitdaging aan?
Je volgt de opleiding marketing en/of communicatie op MBO- of HBO- niveau en het lijkt je tof om je meewerkstage te doen bij hét inspectiebureau voor de (duurzaam) gebouwde omgeving. Je hebt een dienstverlenende instelling, bent flexibel en hebt een proactieve instelling. Uiteraard krijg je voldoende begeleiding en kun je altijd terecht met al je vragen.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega's. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1799381 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Noord-Brabant [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Stage [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1799381/102631?iso=nl [vacancy.department-name] => Marketing [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 (0)413-292982 [seo.title] => Vacature Meewerkstage Marketing [vacancy.vakgebieden] => Stage en afstuderen ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-11-06 [pub_date] => 2017-11-06 [unpub_date] => 2018-01-06 [description] => Vacature Coördinator laboratoriumSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Coördinator laboratorium [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als coördinator laboratorium gaat het verschil maken. Je zorgt dat onze experts in het laboratorium hun onderzoeken op het gebied van asbest en bouwstoffen perfect kunnen uitvoeren, zodat we altijd de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. Relevant en interessant werk dus.

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team van het stationair Laboratorium in Heeswijk-Dinther en Amsterdam. Zo'n tien specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen verrichten dagelijks analyses op materiaalmonsters. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Geen dag hetzelfde
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

Kun jij de uitdaging aan?
Om als coördinator laboratorium goed beslagen ten ijs te komen, heb je een HBO opleiding afgerond en ben je gewend zelfstandig te werken. Een afgeronde HLO-opleiding is geen vereiste maar wel een pluspunt bij je sollicitatie. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en het nemen van verantwoordelijkheid. Je denkt in oplossingen en jouw positieve instelling werkt enthousiasmerend. Ja, je mag fouten maken bij ons, maar je werkt wel uiterst zorgvuldig en je bent een kei in het houden van overzicht. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1949467 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Amsterdam|Kantoor Heeswijk - Dinther|Utrecht [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Bepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1949467/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Coördinator laboratorium [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-10-18 [pub_date] => 2017-10-18 [unpub_date] => 2018-01-18 [description] => Vacature Analist buitendienst regio Friesland/ GroningenSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Analist buitendienst regio Friesland/ Groningen [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

 

"Als analist zorg je voor een veilige omgeving voor mensen. Dat geeft veel voldoening." (Hans, analist)
"Als vrachtwagenchauffeur was ik toe aan een nieuwe stap. De vrijheid die je in het werk als analist hebt, dat sprak mij heel erg aan in deze functie." (Mike, analist)
"Mijn accurate manier van werken die ik leerde in de grafische sector komt bij mijn functie als analist erg goed van pas." (Peter, analist)

In de regio Friesland/ Groningen zoeken wij op dit moment een fulltime Analist buitendienst. Als analist heb je een verantwoordelijke baan. Wanneer een saneerder asbest heeft verwijderd, inspecteert een onafhankelijk analist door middel van onderzoek of een omgeving na een asbestsanering veilig begaanbaar is voor mensen.

De dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naar toe rijdt. Met het mobiele lab achterin de auto, ga je van locatie naar locatie. Eenmaal daar ga je in beschermende kleding de ruimte binnen. Je neemt luchtmonsters en voert een uiterst nauwkeurige visuele inspectie uit. Na het verzamelen van de diverse gegevens, werk je direct een rapport uit van je bevindingen. Of je nu positief of minder positief nieuws hebt voor de opdrachtgever: je communiceert vriendelijk en duidelijk over het resultaat.

Het team van van analisten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is.

Ben jij onze nieuwe asbestspecialist? Onze nieuwe vakman heeft:

Je krijgt van ons een aanvullende opleiding, daarom vragen we geen specifieke opleiding of werkervaring. Wel is het belangrijk dat je gewend bent om nauwkeurig te werken en goed met mensen om kunt gaan. Wisselende werktijden en reisafstanden vormen voor jou geen probleem.

Werken bij een toonaangevend lab SGS Search Laboratorium B.V. is hét bureau voor materiaalkundig en luchtonderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is voor ons land uniek. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en mensen gaan voor elkaar door het vuur.

Solliciteer nu! Bij SGS Search voelen mensen zich snel thuis en kunnen ze tal van doorgroeimogelijkheden benutten. Past deze werkomgeving bij jou? Dan horen we graag van je!

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1881485 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Friesland|Groningen [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Wisselende diensten [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1881485/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Analist buitendienst regio Friesland/ Groningen [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-10-13 [pub_date] => 2017-10-13 [unpub_date] => 2018-01-30 [description] => Vacature Coördinator Kwaliteit en MilieuSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Coördinator Kwaliteit en Milieu [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Als coördinator ga jij het verschil maken. Je zorgt dat onze veldwerkzaamheden voor (bodem)onderzoeksprojecten perfect verlopen zodat we altijd de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. Uitdagend en verantwoordelijk werk dus.

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Milieu & Calamiteitenmanagement onderdeel van de business unit Built Environment. De afdeling opereert vanuit Heeswijk en Amsterdam. Zo'n veertien specialisten en onderzoekers met een berg aan kennis op verschillende terreinen zorgen voor hoge kwaliteit bodem-, lucht- en stofonderzoeken en adviseren bij calamiteiten. Hun doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Geen dag hetzelfde
Binnen het team draag jij zorg voor de operationele aansturing van het veldwerkteam en zorg je dat zij de juiste kennis en tools hebben om hun werk goed te kunnen doen. Het veldwerkteam bestaat uit vier professionele veldwerkers die elke dag met passie hun werk verrichten in de buitendienst. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

Kun jij de uitdaging aan?
Om als coördinator goed beslagen ten ijs te komen, heb je een afgeronde MBO/HBO opleiding en enkele jaren ervaring opgedaan op het gebied van milieu en/of kwaliteit. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en het nemen van verantwoordelijkheid. Je denkt in oplossingen en jouw positieve instelling werkt enthousiasmerend. Ja, je mag fouten maken bij ons, maar je werkt wel uiterst zorgvuldig en je bent een kei in het houden van overzicht. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collegas, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1935189 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => Noord-Brabant [vacancy.area-of-interest] => Noord-Brabant [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Bepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1935189/102627?iso=nl [vacancy.department-name] => Milieu [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => [vacancy.contact-phone] => [seo.title] => Vacature Coördinator Kwaliteit en Milieu [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-03-01 [pub_date] => 2017-03-01 [unpub_date] => 2018-01-31 [description] => Vacature Meewerkstage BouwkundeSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Meewerkstage Bouwkunde [introtext] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [content] =>

Afwisselend en inhoudelijk interessant werk, mooie opdrachten voor nationale en internationale (vastgoed)klanten, en ook nog eens bijdragen aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving. Geen beter begin van je carrière dan een meewerkstage bij SGS Search.

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Bouwadvies en Consultancy. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen begeleiden hier bouwkundige en installatietechnische projecten en verzorgen energieprestatieadviezen voor bijvoorbeeld de utiliteitsbouw, wooncomplexen, kantoren en winkels. Hun doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Vanwege de diversiteit binnen SGS Search, maar ook binnen de afdeling Bouwadvies, heb je de mogelijkheid om mee te werken op diverse soorten technische inspecties (zoals Technische Due Diligence, NEN2767, MJOP, Brandveiligheid).

Geen dag hetzelfde
Binnen het team krijg je de gelegenheid om te leren van ervaren projectmanagers en bouwkundigen en daarnaast initiatief te ontplooien en te proeven van het vak als bouwkundig adviseur. Hou je van aanpakken, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

Kun jij de uitdaging aan?
Je zit in je derde jaar van de HBO opleiding Bouwkunde en hebt een passie voor de bebouwde omgeving. Maar voor deze meewerkstage is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en een commerciële blik. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Zo creëer je een win-winsituatie voor beide partijen. Uiteraard krijg je voldoende begeleiding en kun je altijd terecht met al je vragen.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collegas, en kans op een mooie startersbaan na je afstudeerstage! Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1778689 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => Noord-Brabant [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther|Noord-Brabant [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Tijdelijk [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1778689/102615?iso=nl [vacancy.department-name] => Bouwadvies [vacancy.department-description] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Meewerkstage Bouwkunde [vacancy.vakgebieden] => Stage en afstuderen ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-10-10 [pub_date] => 2017-10-10 [unpub_date] => 2018-01-31 [description] => Vacature Afstudeerstage BouwkundeSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Afstudeerstage Bouwkunde [introtext] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [content] =>

Afwisselend en inhoudelijk interessant werk, mooie opdrachten voor nationale en internationale (vastgoed)klanten, en ook nog eens bijdragen aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving. Geen beter begin van je carrière dan een afstudeerplek bij SGS Search.

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Bouwadvies en Consultancy. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen begeleiden hier bouwkundige en installatietechnische projecten en verzorgen energieprestatieadviezen voor bijvoorbeeld de utiliteitsbouw, wooncomplexen, kantoren en winkels. Hun doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Vanwege de diversiteit binnen SGS Search, maar ook binnen de afdeling Bouwadvies, heb je de mogelijkheid om af te studeren op diverse soorten technische inspecties (zoals Due Diligence, NEN2767, MJOP, Brandveiligheid).

Geen dag hetzelfde
Binnen het team werk je aan je afstudeeronderzoek en krijg je de gelegenheid om te leren van ervaren projectmanagers en bouwkundigen en daarnaast initiatief te ontplooien en te proeven van het vak als bouwkundig adviseur. Hou je van aanpakken, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit onze projecten:

Kun jij de uitdaging aan?
Je zit in je afstudeerfase van de HBO opleiding Bouwkunde en hebt een passie voor de bebouwde omgeving. Maar voor deze afstudeerstage is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en een commerciële blik. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Zo creëer je een win-winsituatie voor beide partijen. Uiteraard stellen we in overleg een duidelijke afstudeeropdracht samen op, zodat de stage aan de eisen van je opleiding voldoet.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collegas, en kans op een mooie startersbaan na je afstudeerstage! Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1932107 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => Noord-Brabant [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Tijdelijk [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1932107/102615?iso=nl [vacancy.department-name] => Bouwadvies [vacancy.department-description] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Afstudeerstage Bouwkunde [vacancy.vakgebieden] => Stage en afstuderen ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2016-12-22 [pub_date] => 2016-12-22 [unpub_date] => 2018-02-01 [description] => Vacature EPA adviseurSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => EPA adviseur [introtext] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [content] =>

Energieprestatieadviseur

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als energieprestatieadviseur, gaat het verschil maken, je maakt de huidige energieprestatie van vastgoed inzichtelijk door een EPA-onderzoek en je maakt hiermee duidelijk waar de kansen voor verduurzaming op korte en lange termijn liggen. Relevant en interessant werk dus.

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste built environment team. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Geen dag hetzelfde
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

Kun jij de uitdaging aan?
Om als energieprestatieadviseur goed beslagen ten ijs te komen, heb je een bouwtechnische opleiding afgerond en bij voorkeur een EPA-U certificaat en enkele jaren ervaring met inspecties. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld affiniteit met installaties en analytisch vermogen om relevante verbanden te zien in een berg aan informatie. Ook een dienstverlenende instelling en een commerciële blik vinden we belangrijk. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Naast samen werken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. En in dynamische situaties houd je het hoofd koel. Heb je ruime ervaring met EPA-W inspecties en de ambitie om door te stromen naar EPA-U? Dan praten we ook graag met je.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1762391 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1762391/102615?iso=nl [vacancy.department-name] => Bouwadvies [vacancy.department-description] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature EPA adviseur [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-10-31 [pub_date] => 2017-10-31 [unpub_date] => 2018-02-01 [description] => Vacature Commercieel Medewerker BinnendienstSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Commercieel Medewerker Binnendienst [introtext] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [content] =>

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als commercieel medewerker binnendienst, gaat het verschil maken. Je adviseert het juiste onderzoek zodat het asbestvraagstuk van de klant goed opgelost wordt. Hierdoor wordt een gebouw weer veilig om te in te werken of wonen. Relevant en interessant werk dus.

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste commerciële team. Zo'n vijf professionals met een berg aan kennis op verschillende terreinen zijn continu in gesprek met de klant. Ze onderzoeken de vraag achter het probleem en zijn creatief in meedenken. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Geen dag hetzelfde
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

Kun jij de uitdaging aan?
Om als commercieel medewerker goed beslagen ten ijs te komen, heb je HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in het schrijven van offertes in de zakelijke dienstverlening. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld affiniteit met asbest, overtuigingskracht en analytisch vermogen om relevante verbanden te zien in een berg aan informatie. Ook besluitvaardigheid en uiteraard een commerciële blik vinden we belangrijk. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Naast samen werken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1945875 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1945875/102617?iso=nl [vacancy.department-name] => Asbest [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 (0)413-292982 [seo.title] => Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst [vacancy.vakgebieden] => Commercie ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-08-23 [pub_date] => 2017-08-23 [unpub_date] => 2018-02-22 [description] => Vacature junior adviseur / inspecteur duurzaamheidSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => junior adviseur / inspecteur duurzaamheid [introtext] => Search Consultancy is een organisatieadviesbureau met een sterke focus op en redenerend vanuit duurzaamheid. We leveren diensten binnen het waarom, hoe en wat. Dus op strategisch bedrijfsniveau ('waarom') een richting bepalen met directie en management, kijken naar de interne organisatie en externe stakeholders. 'Hoe' is het bepalen waarin de organisatie kan excelleren en wat winst oplevert. 'Wat' is tenslotte de invulling ervan in communicatie, organisatieverandering, mindshift en cultuur. [content] =>

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als adviseur/inspecteur, gaat het verschil maken, je gaat mee bouwen aan de duurzame ontwikkeling van onze opdrachtgevers en onze eigen organisatie. Relevant en interessant werk dus.

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste built environment team. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Geen dag hetzelfde
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te onplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:
- Gebouwen inspecteren en informatie verzamelen over het energieverbruik
- Gegevens analyseren en samenbrengen in een overzichtelijke rapportage
- Adviseren van de opdrachtgever m.b.t. het optimaliseren van de energie-efficiëntie van gebouwen, installaties, processen en transporten
- Ondersteuning van projectmanagement (van offerte tot nazorg)

Kun jij de uitdaging aan?
Om als junior adviseur/inspecteur goed beslagen ten ijs te komen, heb je een bouwtechnische HBO of WO afgerond en bij voorkeur een EPA-U certificaat. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld affiniteit met installaties en analytisch vermogen om relevante verbanden te zien in een berg aan informatie. Ook een dienstverlenende instelling en een commerciële blik vinden we belangrijk. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Naast samen werken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. En in dynamische situaties houd je het hoofd koel.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:
- Goed salaris en een lease auto
- Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken
- Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
- Een fulltime job en de keuze om 36-40 uur te werken
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden
- Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1902579 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1902579/102613?iso=nl [vacancy.department-name] => Consultancy [vacancy.department-description] => Search Consultancy is een organisatieadviesbureau met een sterke focus op en redenerend vanuit duurzaamheid. We leveren diensten binnen het waarom, hoe en wat. Dus op strategisch bedrijfsniveau ('waarom') een richting bepalen met directie en management, kijken naar de interne organisatie en externe stakeholders. 'Hoe' is het bepalen waarin de organisatie kan excelleren en wat winst oplevert. 'Wat' is tenslotte de invulling ervan in communicatie, organisatieverandering, mindshift en cultuur. [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 (0)413-292982 [seo.title] => Vacature junior adviseur / inspecteur duurzaamheid [vacancy.vakgebieden] => Bouwkundig/vastgoed adviseurs ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2016-12-22 [pub_date] => 2016-12-22 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Bouwkundig AdviseurSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Bouwkundig Adviseur [introtext] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [content] =>

Bouwkundig Adviseur

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als bouwkundig adviseur gaat het verschil maken. Je inspecteert de fysieke staat waarin gebouwen verkeren op bouwkundig, constructief en installatietechnisch vlak. Met deze inzichten kan beter bepaald worden welke duurzame kansen er voor de toekomst zijn. Relevant en interessant werk dus.

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste built environment team. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Geen dag hetzelfde
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

Kun jij de uitdaging aan?
Om als bouwkundig adviseur goed beslagen ten ijs te komen, heb je een bouwtechnische opleiding afgerond en enkele jaren ervaring in bouwkundige inspecties, bij voorkeur in commercieel vastgoed projecten op het gebied van Technische Due Diligence. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld analytisch vermogen om relevante verbanden te zien in een berg aan informatie. Ook een dienstverlenende instelling en een commerciële blik vinden we belangrijk. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Naast samen werken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 

 

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1762483 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Avond [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1762483/102615?iso=nl [vacancy.department-name] => Bouwadvies [vacancy.department-description] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Bouwkundig Adviseur [vacancy.vakgebieden] => Bouwkundig/vastgoed adviseurs ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2016-12-22 [pub_date] => 2016-12-22 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Ervaren inspecteur asbest (DIA)Solliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Ervaren inspecteur asbest (DIA) [introtext] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [content] =>

 

Breng jij asbest feilloos in kaart voor onze opdrachtgevers?

Peter, inspecteur bij SGS Search "Als inspecteur werk ik zelfstandig aan diverse grote projecten. Je hebt veel verantwoordelijkheid en geen dag is hetzelfde. Dat maakt mijn werk afwisselend en leuk."

Wij zoeken een gemotiveerde fulltime Ervaren inspecteur asbest (DIA). Onze klanten bevinden zich op diverse locaties in Nederland. De opdrachten zijn afhankelijk van je ervaring heel verschillend: van woningbouwcoöperaties tot maritiem of industrie. Je werkregio wordt zoveel mogelijk afgestemd met je woonplaats. Met een auto, uitgerust met alle tools die je nodig hebt voor je inspectie, rijd je naar ze toe. Je onderzoekt gebouwen (of andere objecten) op bereikbare en minder bereikbare plaatsen om een inschatting te maken of er asbest aanwezig is. De bevindingen werk je digitaal uit in een rapport zodat de klant inzichtelijk heeft wat jouw inspectie heeft opgeleverd. Professionele goed opgeleiden mensen vinden wij belangrijk. Daarom word je goed opgeleid en begeleid en neem je regelmatig deel aan kennissessies met je collega's om ervaringen uit te wisselen.

Het team van inspecteurs staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is. Een keer in het kwartaal draai je een calamiteitendienst mee.

Ben jij onze nieuwe vakman- of vrouw?
Dan heb je:

Daarnaast ben je een sterke en daadkrachtige organisator die zelfstandig, nauwkeurig, onafhankelijk en integer werkt. In stressvolle situaties houd jij je hoofd koel om met een goede dosis doorzettingsvermogen alles tot in de puntjes te verzorgen. De opdrachtgever staat centraal: je bent daarom een dienstverlener pur sang. Oplossingsgericht en nieuwsgierig werk je graag zelfstandig ineen deskundige, flexibele en ambitieuze werkomgeving.

  

Wat hebben wij joú te bieden?
Een dynamische baan in een professionele en informele werkomgeving. Dankzij de integrale dienstverlening heeft SGS Search een onderscheidende marktpositie en liggen er veel kansen om je persoonlijk te ontwikkelen. Je maakt deel uit van SGS Search Ingenieursbureau, afdeling Asbest. Wij zijn gespecialiseerd in het (bege)leiden van grootschalige projecten op het gebied van asbestsaneringen, renovatie en sloop.

Werken met beide benen op de grond
SGS Search is hét ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en bouwkwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek in Nederland. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en collega's gaan voor elkaar door het vuur. Ook zijn we onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Uitblinken met een goed team
Als DIA inspecteur kom je bij SGS Search terecht in een fijne groep met bruisende collega's. Samen werken we hard om klanten méér dan een goede service te bieden. Binnen het team werken we veel zelfstandig, maar wisselen we ook ervaringen uit om onze dienstverlening nog beter te maken. Dat doen we voor onze klanten: zij staan elke dag weer centraal. Voel jij je hierin thuis? Solliciteer dan meteen!

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1762519 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1762519/102623?iso=nl [vacancy.department-name] => Gebouwen en objecten [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Ervaren inspecteur asbest (DIA) [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-07-17 [pub_date] => 2017-07-17 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Ervaren inspecteur asbest maritiem (DIA)Solliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Ervaren inspecteur asbest maritiem (DIA) [introtext] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [content] =>

 

Breng jij asbest feilloos in kaart voor onze opdrachtgevers?

Peter, inspecteur bij SGS Search "Als inspecteur werk ik zelfstandig aan diverse grote projecten. Je hebt veel verantwoordelijkheid en geen dag is hetzelfde. Dat maakt mijn werk afwisselend en leuk."

Wij zoeken een gemotiveerde fulltime Ervaren inspecteur asbest (DIA) in de martieme sector. Onze klanten bevinden zich op diverse locaties in Nederland. De opdrachten zijn voornamelijk maritiem, maar je zult ook ingepland worden voor industrie of voor woningbouwcoöperaties. Je werkregio zal voornamelijk in de omgeving van Rotterdam zijn. Met een auto, uitgerust met alle tools die je nodig hebt voor je inspectie, rijd je naar ze toe. Je onderzoekt schepen (of andere objecten) op bereikbare en minder bereikbare plaatsen om een inschatting te maken of er asbest aanwezig is. De bevindingen werk je digitaal uit in een rapport zodat de klant inzichtelijk heeft wat jouw inspectie heeft opgeleverd. Professionele goed opgeleiden mensen vinden wij belangrijk. Daarom word je goed opgeleid en begeleid en neem je regelmatig deel aan kennissessies met je collega's om ervaringen uit te wisselen.

Het team van inspecteurs staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is. Ongeveer 5 keer per jaar draai je een calamiteitendienst mee.

Ben jij onze nieuwe vakman- of vrouw? Dan heb je:

Daarnaast ben je een sterke en daadkrachtige organisator die zelfstandig, nauwkeurig, onafhankelijk en integer werkt. In stressvolle situaties houd jij je hoofd koel om met een goede dosis doorzettingsvermogen alles tot in de puntjes te verzorgen. De opdrachtgever staat centraal: je bent daarom een dienstverlener pur sang. Oplossingsgericht en nieuwsgierig werk je graag zelfstandig ineen deskundige, flexibele en ambitieuze werkomgeving.

  

Wat hebben wij joú te bieden? Een dynamische baan in een professionele en informele werkomgeving. Dankzij de integrale dienstverlening heeft SGS Search een onderscheidende marktpositie en liggen er veel kansen om je persoonlijk te ontwikkelen. Je maakt deel uit van SGS Search Ingenieursbureau, afdeling Asbest. Wij zijn gespecialiseerd in het (bege)leiden van grootschalige projecten op het gebied van asbestsaneringen, renovatie en sloop.

Werken met beide benen op de grond SGS Search is hét ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en bouwkwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek in Nederland. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en collega's gaan voor elkaar door het vuur. Ook zijn we onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Uitblinken met een goed team Als DIA inspecteur kom je bij SGS Search terecht in een fijne groep met bruisende collega's. Samen werken we hard om klanten méér dan een goede service te bieden. Binnen het team werken we veel zelfstandig, maar wisselen we ook ervaringen uit om onze dienstverlening nog beter te maken. Dat doen we voor onze klanten: zij staan elke dag weer centraal. Voel jij je hierin thuis? Solliciteer dan meteen!

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1885103 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Zeeland|Zuid-Holland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Contract [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1885103/102623?iso=nl [vacancy.department-name] => Gebouwen en objecten [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Ervaren inspecteur asbest maritiem (DIA) [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-07-17 [pub_date] => 2017-07-17 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Ervaren inspecteur asbest industrie (DIA)Solliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Ervaren inspecteur asbest industrie (DIA) [introtext] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [content] =>

 

Breng jij asbest feilloos in kaart voor onze opdrachtgevers?

Peter, inspecteur bij SGS Search "Als inspecteur werk ik zelfstandig aan diverse grote projecten. Je hebt veel verantwoordelijkheid en geen dag is hetzelfde. Dat maakt mijn werk afwisselend en leuk."

Wij zoeken een gemotiveerde fulltime Ervaren inspecteur asbest industrie (DIA). Onze klanten bevinden zich op diverse locaties in Nederland. De opdrachten zijn afhankelijk van je ervaring heel verschillend: van kantoren tot grote industriële projecten. Je werkregio is voornamelijk de randstad (Rotterdam-Amsterdam-Utrecht). Met een auto, uitgerust met alle tools die je nodig hebt voor je inspectie, rijd je naar ze toe. Je onderzoekt fabrieken (of andere objecten) op bereikbare en minder bereikbare plaatsen om een inschatting te maken of er asbest aanwezig is. De bevindingen werk je digitaal uit in een rapport zodat de klant inzichtelijk heeft wat jouw inspectie heeft opgeleverd. Professionele goed opgeleiden mensen vinden wij belangrijk. Daarom word je goed opgeleid en begeleid en neem je regelmatig deel aan kennissessies met je collega's om ervaringen uit te wisselen.

Het team van inspecteurs staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is. Ongeveer 5 keer per jaar draai je een calamiteitendienst mee.

Ben jij onze nieuwe vakman- of vrouw?
Dan heb je:

Daarnaast ben je een sterke en daadkrachtige organisator die zelfstandig, nauwkeurig, onafhankelijk en integer werkt. In stressvolle situaties houd jij je hoofd koel om met een goede dosis doorzettingsvermogen alles tot in de puntjes te verzorgen. De opdrachtgever staat centraal: je bent daarom een dienstverlener pur sang. Oplossingsgericht en nieuwsgierig werk je graag zelfstandig ineen deskundige, flexibele en ambitieuze werkomgeving.  

Wat hebben wij joú te bieden?
Een dynamische baan in een professionele en informele werkomgeving. Dankzij de integrale dienstverlening heeft SGS Search een onderscheidende marktpositie en liggen er veel kansen om je persoonlijk te ontwikkelen. Je maakt deel uit van SGS Search Ingenieursbureau, afdeling Asbest. Wij zijn gespecialiseerd in het (bege)leiden van grootschalige projecten op het gebied van asbestsaneringen, renovatie en sloop.

Werken met beide benen op de grond
SGS Search is hét ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en bouwkwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek in Nederland. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en collega's gaan voor elkaar door het vuur. Ook zijn we onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Uitblinken met een goed team
Als DIA inspecteur kom je bij SGS Search terecht in een fijne groep met bruisende collega's. Samen werken we hard om klanten méér dan een goede service te bieden. Binnen het team werken we veel zelfstandig, maar wisselen we ook ervaringen uit om onze dienstverlening nog beter te maken. Dat doen we voor onze klanten: zij staan elke dag weer centraal. Voel jij je hierin thuis? Solliciteer dan meteen!

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1885111 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Noord-Holland|Utrecht|Zuid-Holland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1885111/102623?iso=nl [vacancy.department-name] => Gebouwen en objecten [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Ervaren inspecteur asbest industrie (DIA) [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-08-22 [pub_date] => 2017-08-22 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Analist buitendienst regio ZwolleSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Analist buitendienst regio Zwolle [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

 

"Als analist zorg je voor een veilige omgeving voor mensen. Dat geeft veel voldoening." (Hans, analist)
"Als vrachtwagenchauffeur was ik toe aan een nieuwe stap. De vrijheid die je in het werk als analist hebt, dat sprak mij heel erg aan in deze functie." (Mike, analist)
"Mijn accurate manier van werken die ik leerde in de grafische sector komt bij mijn functie als analist erg goed van pas." (Peter, analist)

In de regio Zwolle zoeken wij op dit moment een fulltime Analist buitendienst

Als analist heb je een verantwoordelijke baan. Wanneer een saneerder asbest heeft verwijderd, inspecteert een onafhankelijk analist door middel van onderzoek of een omgeving na een asbestsanering veilig begaanbaar is voor mensen.

De dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naar toe rijdt. Met het mobiele lab achterin de auto, ga je van locatie naar locatie. Eenmaal daar ga je in beschermende kleding de ruimte binnen. Je neemt luchtmonsters en voert een uiterst nauwkeurige visuele inspectie uit. Na het verzamelen van de diverse gegevens, werk je direct een rapport uit van je bevindingen. Of je nu positief of minder positief nieuws hebt voor de opdrachtgever: je communiceert vriendelijk en duidelijk over het resultaat.

Het team van van analisten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is.

Ben jij onze nieuwe asbestspecialist? Onze nieuwe vakman heeft:

Je krijgt van ons een aanvullende opleiding, daarom vragen we geen specifieke opleiding of werkervaring. Wel is het belangrijk dat je gewend bent om nauwkeurig te werken en goed met mensen om kunt gaan. Wisselende werktijden en reisafstanden vormen voor jou geen probleem.

Werken bij een toonaangevend lab SGS Search Laboratorium B.V. is hét bureau voor materiaalkundig en luchtonderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is voor ons land uniek. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en mensen gaan voor elkaar door het vuur.

Solliciteer nu! Bij SGS Search voelen mensen zich snel thuis en kunnen ze tal van doorgroeimogelijkheden benutten. Past deze werkomgeving bij jou? Dan horen we graag van je!

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1867161 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Overijssel [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Wisselende diensten [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1867161/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Analist buitendienst regio Zwolle [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-08-22 [pub_date] => 2017-08-22 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Analist buitendienst regio DeventerSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Analist buitendienst regio Deventer [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

 

"Als analist zorg je voor een veilige omgeving voor mensen. Dat geeft veel voldoening." (Hans, analist)
"Als vrachtwagenchauffeur was ik toe aan een nieuwe stap. De vrijheid die je in het werk als analist hebt, dat sprak mij heel erg aan in deze functie." (Mike, analist)
"Mijn accurate manier van werken die ik leerde in de grafische sector komt bij mijn functie als analist erg goed van pas." (Peter, analist)

In de regio Deventer zoeken wij op dit moment een fulltime Analist buitendienst

Als analist heb je een verantwoordelijke baan. Wanneer een saneerder asbest heeft verwijderd, inspecteert een onafhankelijk analist door middel van onderzoek of een omgeving na een asbestsanering veilig begaanbaar is voor mensen.

De dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naar toe rijdt. Met het mobiele lab achterin de auto, ga je van locatie naar locatie. Eenmaal daar ga je in beschermende kleding de ruimte binnen. Je neemt luchtmonsters en voert een uiterst nauwkeurige visuele inspectie uit. Na het verzamelen van de diverse gegevens, werk je direct een rapport uit van je bevindingen. Of je nu positief of minder positief nieuws hebt voor de opdrachtgever: je communiceert vriendelijk en duidelijk over het resultaat.

Het team van van analisten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is.

Ben jij onze nieuwe asbestspecialist? Onze nieuwe vakman heeft:

Je krijgt van ons een aanvullende opleiding, daarom vragen we geen specifieke opleiding of werkervaring. Wel is het belangrijk dat je gewend bent om nauwkeurig te werken en goed met mensen om kunt gaan. Wisselende werktijden en reisafstanden vormen voor jou geen probleem.

Werken bij een toonaangevend lab SGS Search Laboratorium B.V. is hét bureau voor materiaalkundig en luchtonderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is voor ons land uniek. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en mensen gaan voor elkaar door het vuur.

Solliciteer nu! Bij SGS Search voelen mensen zich snel thuis en kunnen ze tal van doorgroeimogelijkheden benutten. Past deze werkomgeving bij jou? Dan horen we graag van je!

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1867181 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Overijssel [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Wisselende diensten [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1867181/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Analist buitendienst regio Deventer [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-09-01 [pub_date] => 2017-09-01 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Inspecteur asbest (DIA) regio AmsterdamSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Inspecteur asbest (DIA) regio Amsterdam [introtext] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [content] =>

 

Zit er asbest in een gebouw? Wat zijn de gezondheidsrisico's voor de omgeving? En is sanering nodig? Als deskundig inspecteur asbest (DIA) bij SGS Search de grootste asbestspecialist van Nederland geef jij het antwoord op deze vragen. Een verantwoordelijke en inhoudelijk interessante baan, waarmee je bijdraagt aan een veilige en duurzame leef- en werkomgeving. Wil je ook werken bij een organisatie waar hard werken en een prettige werksfeer hand in hand gaan? Bij SGS Search leiden we je graag op tot inspecteur.

Een zelfstandige en verantwoordelijke job
Vanaf dag één word je opgenomen in het bruisende en enthousiaste team van de afdeling Asbest binnen ons ingenieursbureau. Zo'n 45 inspecteurs voeren voor diverse projecten asbestinventarisaties uit. Je werkt veel zelfstandig en je komt op diverse en interessante plekken. Daarnaast komen we een aantal keren per jaar bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen waarmee we onze dienstverlening nog verder verbeteren. Van meet af aan merk je dat alle collega's voor elkaar én voor hun opdrachtgevers door het vuur gaan.

SGS Search verzorgt je opleiding
Binnen het team begin je als junior en krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien en jezelf door te ontwikkelen. SGS Search regelt zelfs het complete opleidingstraject voor je, zodat je straks DIA gecertificeerd bent en zelfstandig binnen SGS Search aan de slag kunt. Wat houdt je werk in?

Asbest toepassingen bekijken, ook op minder bereikbare plaatsen zoals kruipruimtes.
Metingen doen en monsters nemen.
Bevindingen uitwerken in een onderzoeksrapport.
Schrijven van een advies voor de opdrachtgever: is er een acuut gevaar ja of nee?
Calamiteitendiensten draaien (een aantal keer per jaar)
Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt. Zo groei je langzaam door naar de grotere projecten.

Heb jij de juiste bagage?
Hoewel SGS Search de vakopleiding voor je verzorgt, heb je wel een goede basis nodig. We vragen dan ook minimaal MBO-werk- en denkniveau, enkele jaren werkervaring in de bouw- of asbestbranche, en rijbewijs B. Heb je een Mbo-opleiding Bouwkunde niveau 4? Dan werkt dat in je voordeel. Daarnaast zoeken we ook deze eigenschappen in je:

Je werkt gestructureerd volgens procedures en regelt zaken goed en zorgvuldig.
Je gaat gemakkelijk om met een tablet
Je bent leergierig en vindt het leuk om veel op pad te zijn.
Je kunt goed communiceren met bewoners en collega's van de binnendienst.
Je bent klantgericht en denkt initiatiefrijk als je bent mee aan oplossingen.

Mooie vooruitzichten
Een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

Goed salaris en auto van de zaak.
Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen en een compensatieregeling.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: sportfaciliteiten en een prima pensioenregeling

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1908127 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Noord-Holland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1908127/102621?iso=nl [vacancy.department-name] => Woningen [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.contact-phone] => [seo.title] => Vacature Inspecteur asbest (DIA) regio Amsterdam [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-09-06 [pub_date] => 2017-09-06 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Inspecteur Asbest (DIA) regio Zeeland - Bergen op ZoomSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Inspecteur Asbest (DIA) regio Zeeland - Bergen op Zoom [introtext] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [content] =>

 

Zit er asbest in een gebouw? Wat zijn de gezondheidsrisico's voor de omgeving? En is sanering nodig? Als deskundig inspecteur asbest (DIA) bij SGS Search de grootste asbestspecialist van Nederland geef jij het antwoord op deze vragen. Een verantwoordelijke en inhoudelijk interessante baan, waarmee je bijdraagt aan een veilige en duurzame leef- en werkomgeving. Wil je ook werken bij een organisatie waar hard werken en een prettige werksfeer hand in hand gaan? Bij SGS Search leiden we je graag op tot inspecteur.

Een zelfstandige en verantwoordelijke job
Vanaf dag één word je opgenomen in het bruisende en enthousiaste team van de afdeling Asbest binnen ons ingenieursbureau. Zo'n 45 inspecteurs voeren voor diverse projecten asbestinventarisaties uit. Je werkt veel zelfstandig en je komt op diverse en interessante plekken. Daarnaast komen we een aantal keren per jaar bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen waarmee we onze dienstverlening nog verder verbeteren. Van meet af aan merk je dat alle collega's voor elkaar én voor hun opdrachtgevers door het vuur gaan.

SGS Search verzorgt je opleiding
Binnen het team begin je als junior en krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien en jezelf door te ontwikkelen. SGS Search regelt zelfs het complete opleidingstraject voor je, zodat je straks DIA gecertificeerd bent en zelfstandig binnen SGS Search aan de slag kunt. Wat houdt je werk in?

Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt. Zo groei je langzaam door naar de grotere projecten.

Heb jij de juiste bagage?
Hoewel SGS Search de vakopleiding voor je verzorgt, heb je wel een goede basis nodig. We vragen dan ook minimaal MBO-werk- en denkniveau, enkele jaren werkervaring in de industrie- of asbestbranche, en rijbewijs B. Heb je technische ervaring binnen de industrie-branche? Dan werkt dat in je voordeel. Daarnaast zoeken we ook deze eigenschappen in je:

Mooie vooruitzichten
Een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1910351 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Zeeland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1910351/102621?iso=nl [vacancy.department-name] => Woningen [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.contact-phone] => [seo.title] => Vacature Inspecteur Asbest (DIA) regio Zeeland - Bergen op Zoom [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-09-08 [pub_date] => 2017-09-08 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Analist buitendienst regio Amsterdam / UtrechtSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Analist buitendienst regio Amsterdam / Utrecht [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

 

"Als analist zorg je voor een veilige omgeving voor mensen. Dat geeft veel voldoening." (Hans, analist)
"Als vrachtwagenchauffeur was ik toe aan een nieuwe stap. De vrijheid die je in het werk als analist hebt, dat sprak mij heel erg aan in deze functie." (Mike, analist)
"Mijn accurate manier van werken die ik leerde in de grafische sector komt bij mijn functie als analist erg goed van pas." (Peter, analist)

In de regio Amsterdam/Utrecht zoeken wij op dit moment een fulltime Analist buitendienst

Als analist heb je een verantwoordelijke baan. Wanneer een saneerder asbest heeft verwijderd, inspecteert een onafhankelijk analist door middel van onderzoek of een omgeving na een asbestsanering veilig begaanbaar is voor mensen.

De dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naar toe rijdt. Met het mobiele lab achterin de auto, ga je van locatie naar locatie. Eenmaal daar ga je in beschermende kleding de ruimte binnen. Je neemt luchtmonsters en voert een uiterst nauwkeurige visuele inspectie uit. Na het verzamelen van de diverse gegevens, werk je direct een rapport uit van je bevindingen. Of je nu positief of minder positief nieuws hebt voor de opdrachtgever: je communiceert vriendelijk en duidelijk over het resultaat.

Het team van van analisten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is.

Ben jij onze nieuwe asbestspecialist?
Onze nieuwe vakman heeft:

Je krijgt van ons een aanvullende opleiding, daarom vragen we geen specifieke opleiding of werkervaring. Wel is het belangrijk dat je gewend bent om nauwkeurig te werken en goed met mensen om kunt gaan. Wisselende werktijden en reisafstanden vormen voor jou geen probleem.

Werken bij een toonaangevend lab
SGS Search Laboratorium B.V. is hét bureau voor materiaalkundig en luchtonderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is voor ons land uniek. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en mensen gaan voor elkaar door het vuur.

Solliciteer nu!
Bij SGS Search voelen mensen zich snel thuis en kunnen ze tal van doorgroeimogelijkheden benutten. Past deze werkomgeving bij jou? Dan horen we graag van je!

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1762441 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Noord-Holland|Utrecht [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1762441/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Analist buitendienst regio Amsterdam / Utrecht [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-09-11 [pub_date] => 2017-09-11 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Medewerker LaboratoriumSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Medewerker Laboratorium [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

 

Voor onze kantoor in Heeswijk/ Amsterdam/ Spijkenisse zoeken wij voor 40 uur per week een Medewerker Laboratorium

 Kun jij al deze vragen met 'ja' beantwoorden? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn!

Een streepje voor?

Dan leiden we je graag intern op; een afgeronde MLO opleiding is dus geen vereiste maar wel een pluspunt bij je sollicitatie.


Werken bij een uniek en toonaangevend lab
SGS Search Laboratorium is hét bureau voor lucht- materiaalkundig onderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek in Nederland. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en collegas gaan voor elkaar door het vuur. Ook zijn we onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Solliciteer nu!
Ondernemen en doen in een jonge en dynamische omgeving. Daar komt de SGS Search-cultuur - in het kort - op neer. Eerlijk is eerlijk: wij verwachten veel van onze medewerkers, maar geven daar ook veel voor terug. Search biedt ambitieuze medewerkers bijvoorbeeld persoonlijke doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Past deze werkomgeving bij jou? Dan horen we graag van je!

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1827921 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Amsterdam|Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Wisselende diensten [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1827921/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Medewerker Laboratorium [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-09-19 [pub_date] => 2017-09-19 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Inspecteur asbest (DIA) regio EindhovenSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Inspecteur asbest (DIA) regio Eindhoven [introtext] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [content] =>

 

Zit er asbest in een gebouw? Wat zijn de gezondheidsrisicos voor de omgeving? En is sanering nodig? Als deskundig inspecteur asbest (DIA) bij SGS Search de grootste asbestspecialist van Nederland geef jij het antwoord op deze vragen. Een verantwoordelijke en inhoudelijk interessante baan, waarmee je bijdraagt aan een veilige en duurzame leef- en werkomgeving. Wil je ook werken bij een organisatie waar hard werken en een prettige werksfeer hand in hand gaan? Bij SGS Search leiden we je graag op tot inspecteur.

Een zelfstandige en verantwoordelijke job
Vanaf dag één word je opgenomen in het bruisende en enthousiaste team van de afdeling Asbest binnen ons ingenieursbureau. Zon 45 inspecteurs voeren voor diverse projecten asbestinventarisaties uit. Je werkt veel zelfstandig en je komt op diverse en interessante plekken. Daarnaast komen we een aantal keren per jaar bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen waarmee we onze dienstverlening nog verder verbeteren. Van meet af aan merk je dat alle collegas voor elkaar én voor hun opdrachtgevers door het vuur gaan.

SGS Search verzorgt je opleiding
Binnen het team begin je als junior en krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien en jezelf door te ontwikkelen. SGS Search regelt zelfs het complete opleidingstraject voor je, zodat je straks DIA gecertificeerd bent en zelfstandig binnen SGS Search aan de slag kunt. Wat houdt je werk in? 

Hoe langer je bij ons werkt, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt. Zo groei je langzaam door naar de grotere projecten.

Heb jij de juiste bagage?
Hoewel SGS Search de vakopleiding voor je verzorgt, heb je wel een goede basis nodig. We vragen dan ook minimaal MBO-werk- en denkniveau, enkele jaren werkervaring in de bouw- of asbestbranche, en rijbewijs B. Heb je een Mbo-opleiding Bouwkunde niveau 4? Dan werkt dat in je voordeel. Daarnaast zoeken we ook deze eigenschappen in je: 

Mooie vooruitzichten
Een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collegas, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1918781 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Noord-Brabant [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1918781/102621?iso=nl [vacancy.department-name] => Woningen [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.contact-phone] => [seo.title] => Vacature Inspecteur asbest (DIA) regio Eindhoven [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-09-28 [pub_date] => 2017-09-28 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Projectleider binnendienst Solliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Projectleider binnendienst [introtext] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [content] =>

 

Voor ons kantoor in Heeswijk-Dinther zoeken wij een Projectleider binnendienst voor 32/40 uur per week. Jij bent dé spil tussen onze senior asbestinspecteurs (DIA's) en onze klanten. Jij zorgt (samen met een collega) voor een strakke en efficiënte planning van een groep inspecteurs. Voordat de inspecteur naar de opdracht toe gaat, heb jij ervoor gezorgd dat alle zaken rondom het onderzoek zijn voorbereid, alle informatie bij de inspecteur bekend is en dat de toegang tot een gebouw, industrieterrein of schip geregeld is. Eventueel werk je tekeningen uit met Autocad. Jij controleert het rapport dat door de inspecteur is opgesteld. Als het rapport eenmaal bij de klant ligt, verstuur je ook de facturen en archiveer je de gemaakte onderzoeksrapportages en het mail- en telefoonverkeer. Jij bent het ook het aanspreekpunt als er nog vragen zijn over een rapport, aanvullend onderzoek noodzakelijk is of er anderszins nog vragen zijn.

Ben jij dé topper in het ondersteunen van onze complexe projecten?
Wij zoeken iemand die:

Daarnaast is het van belang dat je:

Wat hebben wij joú te bieden?
Een brede functie in een professionele omgeving met leuke collega's om je heen. Je komt te werken op ons mooie kantoor in Heeswijk-Dinther. Je maakt deel uit van SGS Search Ingenieursbureau, afdeling Asbest. De afdeling bestaat uit ongeveer 80 professionele medewerkers die veel ervaring hebben in asbest. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. We hebben veel verschillende diensten onder één dak, daardoor zijn we onderscheidend in de markt en zijn er veel kansen om je persoonlijk te ontwikkelen. We staan met beide benen op de grond en onze cultuur is te omschrijven als nuchter, ondernemend en dienstverlenend en onze klanten staan centaal. Voel jij je hierin thuis? Solliciteer dan meteen!

Werken met beide benen op de grond
SGS Search is hét ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en bouwkwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek in Nederland. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en collega's gaan voor elkaar door het vuur. Ook zijn we onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.


[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1924781 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther|Noord-Brabant [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1924781/102623?iso=nl [vacancy.department-name] => Gebouwen en objecten [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Projectleider binnendienst [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-12-12 [pub_date] => 2017-12-12 [unpub_date] => 2018-03-01 [description] => Vacature Veldwerker / milieukundige begeleiderSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Veldwerker / milieukundige begeleider [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>

 

Werk doen wat er tot doet: veldwerker / milieukundige begeleider.

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als veldwerker / milieukundige begeleider, gaat het verschil maken. Je voert bodemonderzoeken uit en begeleidt bodemsaneringen op milieukundig gebied. Hierdoor wordt door jou in kaart gebracht of de bodem schoon is of niet. Relevant en interessant werk dus.

Een hecht team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiast en professioneel milieukundig team. Met zo'n vijftien professionals bewaak je samen de kwaliteit van onze bodem en lucht. We werken voor heel diverse en interessante opdrachtgevers, waaronder vastgoedpartijen.

Geen dag hetzelfde
Je voert als veldwerker / milieukundige begeleider diverse bodemonderzoeken zelfstandig uit, zoals watermonsterneming, depotbemonstering, verkennend bodemonderzoek, aanvullend bodemonderzoek en asbest in grond onderzoek. Dit doe je in heel Nederland voor verschillende opdrachtgevers. Geen dag is dus hetzelfde!

Wat doe je nog meer?:

Kun jij de uitdaging aan?
Om als veldwerker / milieukundige begeleider goed beslagen ten ijs te komen, heb je enkele jaren werkervaring als milieutechnisch veldwerker nodig. Ben je in het bezit van SIKB BRL protocollen zoals 2001 en 2002 of zelfs de protocollen 1001, 2018 en/of 6001? Dan heb je een grote voorsprong op andere kandidaten! Daarnaast is het van belang dat je overtuigingskracht hebt en secuur kunt werken. Ook besluitvaardigheid en uiteraard een commerciële blik vinden we belangrijk. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Naast samen werken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die graag buiten werkt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1972285 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Noord-Brabant|Noord-Holland [vacancy.employment-status] => [vacancy.employment-time] => [vacancy.employment-time-of-day] => [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1972285/102627?iso=nl [vacancy.department-name] => Milieu [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 (0)413-292982 [seo.title] => Vacature Veldwerker / milieukundige begeleider [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-12-12 [pub_date] => 2017-12-12 [unpub_date] => 2018-03-12 [description] => Vacature BHV-trainerSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => BHV-trainer [introtext] => Search Opleidingen bestaat uit trainers/adviseurs met een ruime ervaring op het gebied van competentiemanagement, het ontwikkelen van maatwerkopleidingen en de begeleiding van organisaties bij implementatie van nieuwe opleidingsmethoden. Uiteraard beschikt Search over een breed scala van cursussen en trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening, veiligheid en milieu. De opleidingen zijn zowel in de nieuwe, digitale vorm van 'e-learning' als klassikaal te volgen. Met incompanytrainingen sluiten we volledig aan bij de specifieke opleidingswensen van onze opdrachtgevers. [content] =>

 

Leer jij mensen levens redden?

'De ene week sta ik voor een 'klas' met mannen in driedelig pak, een week later geef ik training aan vaklui uit de bouw. Juist die afwisseling maakt het trainerschap bij SGS Search écht interessant.' Mark Punt, trainer

Wij zijn op zoek naar een ervaren BHV-trainer (fulltime). Als docent van een van de grootste veiligheid- en asbestopleiders van Nederland train jij de (toekomstige) bedrijfshulpverleners van onze klanten om hun werk veilig en met oog voor kwaliteit te doen. Dit doe je in de verschillende trainingen die SGS Search aanbiedt: naast de BHV-trainingen verzorg je ook AED- en EHBO-trainingen en begeleid je ontruimingsoefeningen. Je leert cursisten levensreddende eerste handelingen te verrichten, het gebruik van kleine blusmiddelen en je traint hun vaardigheden in het overbrengen van kennis. Voor welke groep mensen je ook staat: je weet deelnemers te stimuleren om in hun dagelijkse werk te gebruiken wat jíj ze hebt bijgebracht.

Als trainer bij SGS Search is geen dag hetzelfde. Misschien geef je de ene week trainingen op onze vestiging in Amsterdam en stap je een week later in je auto voor een incompany-training in Amersfoort. Voor trainingen die je incompany geeft, vertaal je het programma naar een training op maat. Je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet en past indien nodig de lesstof aan, zodat de trainingen altijd up-to-date zijn.

Trainingen vinden op verzoek van onze klanten soms ook 's avonds of in het weekend plaats. We zoeken dan ook flexibele collega's die dit geen probleem vinden.

Maken cursisten werk van jouw training?
Dan ben je een stevige persoonlijkheid met de nodige bagage. Je bent kaderinstructeur EHBO en AED/BLS en instructeur brandbestrijding en ontruiming. Uiteraard beschik je over goede didactische vaardigheden en maak je gemakkelijk contact met mensen van verschillende opleidingsniveaus. Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die klantvriendelijk en dienstverlenend is. Je bent flexibel en op je best als je afwisselend en zelfstandig werkt. En uiteraard heb je een rijbewijs B.

Werken bij een top 10 veiligheid- en asbestopleider
SGS Search Opleidingen is een gerenommeerde opleider met ruime ervaring op het gebied van maatwerktrajecten en het toepassen van nieuwe opleidingsmethoden, zoals e-learning. Steeds meer organisaties vertrouwen op onze trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening (BHV), veiligheid (VCA), milieu en duurzaamheid. De andere SGS Search-bedrijven geven het opleidingsinstituut een continue stroom aan kennis uit de praktijk, zo zorgen we dat de trainingen echt bij het dagelijks werk aansluiten. Ook zijn we onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Uitblinken met een goed team
Als trainer kom je bij SGS Search terecht in een fijne groep collega's. Samen werken we hard om klanten méér dan een goede service te bieden. Binnen het team werken we veel zelfstandig, maar wisselen we ook ervaringen uit om ons aanbod nog beter te maken. Dat doen we voor onze klanten: zij staan elke dag weer centraal. Voel jij je hierin thuis? Solliciteer dan meteen!

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1848263 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1848263/102611?iso=nl [vacancy.department-name] => Opleidingen [vacancy.department-description] => Search Opleidingen bestaat uit trainers/adviseurs met een ruime ervaring op het gebied van competentiemanagement, het ontwikkelen van maatwerkopleidingen en de begeleiding van organisaties bij implementatie van nieuwe opleidingsmethoden. Uiteraard beschikt Search over een breed scala van cursussen en trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening, veiligheid en milieu. De opleidingen zijn zowel in de nieuwe, digitale vorm van 'e-learning' als klassikaal te volgen. Met incompanytrainingen sluiten we volledig aan bij de specifieke opleidingswensen van onze opdrachtgevers. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature BHV-trainer [vacancy.vakgebieden] => Docenten ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-07-20 [pub_date] => 2017-07-20 [unpub_date] => 2018-03-19 [description] => Vacature (junior) projectleider milieuSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => (junior) projectleider milieu [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>

Perfecte start voor een HBOer of WOer Mileukunde / Built environment: junior projectleider milieu

Volop kansen om je verder te ontwikkelen. De afdeling voert bodem-, lucht- en stofonderzoeken uit en adviseert bij calamiteiten. Jij denkt mee in de beste oplossingen voor uiteenlopende (internationale) opdrachtgevers zodat zij zeker weten dat de bodem niet verontreinigd is of dat er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen na een brand. Jij bent bezig met werk dat er toe doet!

Een geweldig team 
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Milieu & Calamiteitenmanagement onderdeel van de business unit Built Environment. De afdeling opereert vanuit Heeswijk en Amsterdam. Zon veertien specialisten en onderzoekers met een berg aan kennis op verschillende terreinen zorgen voor hoge kwaliteit bodem-, lucht- en stofonderzoeken en adviseren bij calamiteiten.Hun doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Geen dag hetzelfde
Binnen het team begin je als junior en krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien en je door te ontwikkelen tot senior. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

Kun jij de uitdaging aan?
Om als (junior) projectleider goed beslagen ten ijs te komen, heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding in milieukundige richting nodig. Heb je al een paar jaar werkervaring? Dan maken we ook graag kennis met je en kijken we samen op welk niveau je kunt instappen. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en het nemen van verantwoordelijkheid. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Zo creëer je een win-winsituatie voor beide partijen. Je denkt dus in oplossingen en jouw positieve instelling werkt enthousiasmerend. Ja, je mag fouten maken bij ons, maar je werkt wel uiterst zorgvuldig en je bent een kei in het houden van overzicht. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1886719 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1886719/102627?iso=nl [vacancy.department-name] => Milieu [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 (0)413-292982 [seo.title] => Vacature (junior) projectleider milieu [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-03-07 [pub_date] => 2017-03-07 [unpub_date] => 2018-04-01 [description] => Vacature Projectleider milieuSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Projectleider milieu [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>

 

Op dit moment zoeken we voor ons kantoor in Heeswijk-Dinther voor 40 uur per week een projectleider milieu.

Maar dan wel iemand met de nodige bagage! Want als projectleider milieu maak je deel uit van onze afdeling Milieu, die op heel wat fronten een uitstekende reputatie heeft. Aan jou de uitdaging om onderzoeksprojecten op het gebied van vooral bodem en/of water aan te sturen, maar ook onderzoeken ten behoeve van ruimtelijke onderbouwingen en specialistisch lucht- en stofonderzoek. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en onderaannemers en bent verantwoordelijk voor het correcte verloop van jouw projecten inclusief de aansturing en begeleiding en projectmedewerkers. Hiernaast waarborg je dat onze opdrachtgevers een gedegen advies en een duidelijke rapportage ontvangen en herken en benut je commerciële kansen binnen projecten. Het is een pre als je over ervaring beschikt in één of meer van de genoemde vakgebieden.

Voldoende in je mars?
Heb jij zoveel in je mars dat je die uitdaging aan kunt? Heb je minimaal 5 jaar ervaring als projectleider in één of meerdere van de bovengenoemde werkgebieden en ben je deskundig op het gebied van bodem, water en milieu? Werk en denk je zelfstandig op HBO-niveau? Durf je jezelf energiek, flexibel en klantgericht te noemen? Ben je oplossingsgericht en beschik je over goede contactuele eigenschappen? Kan jij zelfstandig meerder projecten in goede banen leiden? Dan wacht je bij SGS Search een fantastische job!

Werken in een inspirerende omgeving
SGS Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. We zijn onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Met oog voor mens, maatschappij en milieu bouwen we resultaatgericht aan een duurzame leefomgeving. Het werk doen we met beide voeten op de grond, volledig gericht op onze opdrachtgevers.

Solliciteer nu!
Ondernemen en doen in een jonge en dynamische omgeving. Daar komt de SGS Search-cultuur - in het kort - op neer. Eerlijk is eerlijk: wij verwachten veel van onze medewerkers, maar geven daar ook veel voor terug. SGS Search biedt ambitieuze medewerkers bijvoorbeeld persoonlijke doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Past deze werkomgeving bij jou? Dan horen we graag van je!

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1807411 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther|Noord-Brabant [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1807411/102627?iso=nl [vacancy.department-name] => Milieu [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 (0)413-292982 [seo.title] => Vacature Projectleider milieu [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-10-11 [pub_date] => 2017-10-11 [unpub_date] => 2018-04-01 [description] => Vacature Asbest-/ VCA trainer Solliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Asbest-/ VCA trainer [introtext] => Search Opleidingen bestaat uit trainers/adviseurs met een ruime ervaring op het gebied van competentiemanagement, het ontwikkelen van maatwerkopleidingen en de begeleiding van organisaties bij implementatie van nieuwe opleidingsmethoden. Uiteraard beschikt Search over een breed scala van cursussen en trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening, veiligheid en milieu. De opleidingen zijn zowel in de nieuwe, digitale vorm van 'e-learning' als klassikaal te volgen. Met incompanytrainingen sluiten we volledig aan bij de specifieke opleidingswensen van onze opdrachtgevers. [content] =>

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een ervaren Asbest-/ VCA trainer (fulltime). Maar dan wel iemand die er tegen kan dat geen dag hetzelfde is. Misschien geef je deze week trainingen op onze vestiging in Amsterdam en geef je volgende week in-company trainingen in Maastricht. De nadruk van de werkzaamheden ligt op het praktisch doceren van opleidingen op het gebied van asbest. Je zult als docent van dé grootste asbestopleider van Nederland trainingen verzorgen bij o.a. gemeenten, woningbouwverenigingen, aannemers en handhavers.

Het enthousiasmeren van de deelnemers om 'echt werk' te maken van de trainingen is één van de belangrijkste doelstellingen van trainers en docenten. Je volgt daarnaast de ontwikkelingen in jouw vakgebied en bent er verantwoordelijk voor dat je trainingen aangepast worden en up-to-date zijn met de laatste informatie.

Als onze klanten 's avonds of in het weekend een training willen, dan regelen we dat voor hen. We zoeken dan ook flexibele collega's die dit geen probleem vinden.

Flexibel en zelfstandig genoeg?
Ben jij flexibel genoeg dat je zoveel afwisseling aankunt? Ben je iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die graag en goed zelfstandig functioneert? Heb je een relevante en technische achtergrond op MBO-/HBO-niveau? Ben je iemand met goede contactuele en didactische eigenschappen die klantvriendelijk en dienstverlenend is? Heb je het rijbewijs B? Dan wacht je bij Search Opleidingen B.V. een boeiende en uitdagende job!

Werken bij een toonaangevend opleidingsinstituut
Search Opleidingen B.V. is een gerenommeerde opleider, met ruime ervaring op het gebied van competentiemanagement, ontwikkeling van maatwerktrajecten en implementatie van nieuwe opleidingsmethoden, zoals e-learning. Steeds meer organisaties vertrouwen op onze trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening (BHV), veiligheid (VCA), milieu en duurzaamheid.

Uitdagingen te over
Werken bij Search is werken in een jonge, enthousiaste en dynamische omgeving. Met gedreven en vooral ook aardige collega's.

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1518023 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => Heel Nederland [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Wisselende diensten [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1518023/102611?iso=nl [vacancy.department-name] => Opleidingen [vacancy.department-description] => Search Opleidingen bestaat uit trainers/adviseurs met een ruime ervaring op het gebied van competentiemanagement, het ontwikkelen van maatwerkopleidingen en de begeleiding van organisaties bij implementatie van nieuwe opleidingsmethoden. Uiteraard beschikt Search over een breed scala van cursussen en trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening, veiligheid en milieu. De opleidingen zijn zowel in de nieuwe, digitale vorm van 'e-learning' als klassikaal te volgen. Met incompanytrainingen sluiten we volledig aan bij de specifieke opleidingswensen van onze opdrachtgevers. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Asbest-/ VCA trainer [vacancy.vakgebieden] => Docenten ) ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------