Array
(
  [show_in_tree] => 0
  [publishedon] => 2018-06-01T00:00:00Z
  [pub_date] => 2018-06-01T00:00:00Z
  [pagetitle] => test eilene 01-06
  [introtext] => 
  [content] => Bouwkundig Adviseur test1
We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als bouwkundig adviseur gaat het verschil maken. Je inspecteert de fysieke staat waarin gebouwen verkeren op bouwkundig, constructief en installatietechnisch vlak. Met deze inzichten kan beter bepaald worden welke duurzame kansen er voor de toekomst zijn. Relevant en interessant werk dus.

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste built environment team. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.


Geen dag hetzelfde
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

-	Technische Inspecties uitvoeren en rapporteren, zelfs internationaal!
-	Opdrachtgevers adviseren over o.a. de technische staat van het vastgoed
-	Meedenken in commerciële kansen en innovatie en productontwikkeling van bv. inspectietools en rapportages
-	Vergroten van je netwerk op het gebied van vastgoed
-	Actief betrokken bij aan- en verkopen van vastgoed (portefeuilles); van inspectie tot advisering
-	Begeleiden van junior bouwkundig adviseurs
-	Projectmanagement van opdracht tot nazorg

Kun jij de uitdaging aan?
Om als bouwkundig adviseur goed beslagen ten ijs te komen, heb je een bouwtechnische opleiding afgerond en enkele jaren ervaring in bouwkundige inspecties, bij voorkeur in commercieel vastgoed projecten op het gebied van Technische Due Diligence. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld analytisch vermogen om relevante verbanden te zien in een berg aan informatie. Ook een dienstverlenende instelling en een commerciële blik vinden we belangrijk. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Naast samen werken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? n vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je.

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:
-	Goed salaris en een lease auto
-	Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken
-	Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
-	Een fulltime job en de keuze om 36-40 uur te werken
-	Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden
-	Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven
  [deleted] => 1
  [tv] => Array
    (
      [vacancy.code] => 147
      [vacancy.county] => Nederland
      [vacancy.area-of-interest] => Provincie Friesland
      [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-kort?VcSn=147
      [vacancy.contact-name] => Tim Kriek
      [vacancy.department-name] => 
      [vacancy.vakgebieden] => Kantoor
    )

)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Array
(
  [show_in_tree] => 0
  [publishedon] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pub_date] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pagetitle] => Management assistent Laboratorium
  [introtext] => Office manager
  [content] => Help jij ons ambitieuze laboratorium vooruit? 
Bij SGS Search werken we elke dag keihard om de beste te zijn. We inspecteren, analyseren en adviseren de bebouwde omgeving. Als management assistent van ons grote laboratorium ga je een team van specialisten ondersteunen. Het gaat hier om een vooruitstrevende afdeling; we zoeken dus ook een ambitieuze management assistent .

Uitdagend, onderdeel van het managementteam
Heb je zin om verantwoordelijkheid te nemen en op allerlei terreinen initiatief te tonen? Mooi, want het gaat hier om een leidinggevende functie. Je maakt onderdeel uit van het managementteam en geeft richting aan de afdeling. Als management assistent bouw je dus letterlijk aan onze toekomst. Je zet op commercieel, financieel en operationeel vlak beleidslijnen uit. Je draagt ideeën aan om processen te verbeteren en efficiënter te laten lopen. Zelfstandig zet je ontwikkelingen in gang en bewaak je de voortgang. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s van en buiten de afdeling.

Alles op precies het juiste moment
We zoeken een management assistent die er energie van krijgt om activiteiten te coördineren en hierover constant in gesprek te zijn met collega’s en klanten. Zo zorg je ervoor dat de juiste dingen op het juiste moment gebeuren. Ook managementondersteuning is belangrijk. Denk aan de dagelijkse uitvoering van (secretariële) taken en het opstellen van managementrapportages. 

Ben je een sterke organisator?
Wij zoeken een sterke organisator met hbo werk- en denkniveau. Je functioneert graag in teamverband en communiceert gemakkelijk. Heb je ervaring als management assistent , dan is dat zeker een voordeel. Verder vinden we het belangrijk dat je flexibel bent, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en van afwisseling houdt. In stressvolle situaties blijf je het overzicht houden én de juiste activiteiten uitzetten. Daarnaast denk je altijd in kansen en oplossingen. 

 Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:
•	Marktconform salaris
•	Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
•	Een fulltime job 
•	Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden
•	Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven
  [deleted] => 1
  [tv] => Array
    (
      [vacancy.code] => 216
      [vacancy.county] => Nederland
      [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther
      [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=216
      [vacancy.contact-name] => Judit Menken
      [vacancy.department-name] => SGS Search - Lab - Team Laboratorium Staf
      [vacancy.vakgebieden] => Management
    )

)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Array
(
  [show_in_tree] => 0
  [publishedon] => 2019-09-26T00:00:00Z
  [pub_date] => 2019-09-26T00:00:00Z
  [unpub_date] => 2019-11-06T00:00:00Z
  [pagetitle] => Administratief Medewerker - Telefoniste
  [introtext] => Administratief medewerker
  [content] => Ben jij administratief sterk, kun je snel schakelen en toon je initiatief?

Bij SGS Search doen we werk dat ertoe doet. Als administratief medewerker werk je in een team en ben je samen met je collega's hét visitekaartje van SGS Search. 
Voor ons kantoor in Heeswijk-Dinther zoeken we parttime een Administratief Medewerker. 
Werkdagen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (32 uur per week)

Geen dag is hetzelfde 
Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de bestelling van drukwerk, verbruiks- en gebruiksmaterialen voor de uitvoering van onze diensten. Je beheert administratief al onze voorraden, je regelt administratief de keuringen van al onze materialen en controleert en accordeert alle bij deze bestellingen behorende pakbonnen met de facturen. Van dinsdag tot en met donderdag zijn dit jouw verantwoordelijkheden.

Je werkt in een team en je bent samen met je collega's hét visitekaartje van SGS Search. Jullie zorgen er met elkaar voor dat de bemanning van de telefooncentrale en de receptie van ons kantoor in Heeswijk altijd bezet zijn. Jij doet dit op maandag van 8:00 uur tot 17:30 uur. Op één dag ontvangen wij gemiddeld 200 telefoongesprekken. Je beantwoordt deze telefoontjes op een professionele en positieve manier, je verbindt door en noteert eventuele terugbelverzoeken. Je ontvangt bezoekers, brengt collega’s op de hoogte van hun komst of wijst hen de weg naar de juiste locatie binnen ons pand.

Door de combinatie van verschillende werkzaamheden heb je een uitdagende baan met veel afwisseling!

Ben jij die enthousiaste dienstverlener die wij zoeken? 
Dan heb je een Mbo werk- en denkniveau en minimaal 2 jaren werkervaring in een soortelijke functie. Binnen je eerdere functies heb je ervaring opgedaan met Excel en Outlook.

Daarnaast ben je als administratief medewerker super dienstverlenend, professioneel en vriendelijk. Je bent communicatief sterk, werkt zeer nauwkeurig en je houdt je hoofd koel als er veel zaken tegelijk op je af komen. Je bent zelfstandig, houdt van aanpakken en bent representatief.

Kortom: we zoeken een ervaren administratief medewerker die stressbestendig, nuchter en zelfverzekerd is én die ons telefoonverkeer (op maandag) aan kan.

Werken met beide benen op de grond 
SGS Search is hét ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en bouwkwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek in Nederland. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en collega’s gaan voor elkaar door het vuur. Ook zijn we onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Wat hebben wij jou te bieden? 
Een zeer afwisselende baan in een professionele en informele werkomgeving. Als administratief medewerker kom je te werken op ons mooie kantoor in het gemoedelijk Brabants dorp, Heeswijk-Dinther.

Jouw collega’s van de afdeling Facilitair zijn professionele doeners die ervoor zorgen dat de collega’s van SGS Search alle middelen hebben om zijn/haar werk goed te kunnen uitvoeren en dat klanten vriendelijk worden ontvangen.

SGS Search heeft veel verschillende diensten onder één dak, daardoor zijn we onderscheidend in de markt en zijn er veel kansen om je persoonlijk te ontwikkelen. Ondernemen en doen in een jonge en dynamische omgeving. Daar komt de SGS Search-cultuur - in het kort - op neer. Eerlijk is eerlijk: wij verwachten veel van onze medewerkers, maar geven daar ook veel voor terug. 
Voel jij je hierin thuis? Solliciteer dan meteen!

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten 
Reken op een dynamische werkomgeving, betrokken collega's én veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: 
• Goed salaris. 
• Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. 
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. 
• Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven.
  [deleted] => 0
  [tv] => Array
    (
      [vacancy.code] => 607
      [vacancy.county] => Nederland
      [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther
      [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=607
      [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman
      [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Facilitair
      [vacancy.vakgebieden] => Secretaresse, administratieve krachten
    )

)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Array
(
  [show_in_tree] => 0
  [publishedon] => 2019-11-15T00:00:00Z
  [pub_date] => 2019-11-15T00:00:00Z
  [unpub_date] => 2019-12-19T00:00:00Z
  [pagetitle] => Planner
  [introtext] => Planner
  [content] => Ben jij een daadkrachtige doorzetter en houd je van hectiek? Dan is die jouw nieuwe uitdaging!

Planner bij SGS Search: “In mijn dagelijks werk ben ik continu met mensen in contact: het ene moment met een klant, het volgende moment met een collega die een vraag heeft over bijvoorbeeld de planning. Je moet dus snel kunnen schakelen en stressbestendig zijn. Een dynamische baan waarin je zelfstandig werkt, maar met een hoog interactief gehalte.”

Voor ons kantoor in Heeswijk –Dinther zoeken wij een fulltime (40 uur) planner.

Dankzij jouw inspanningen verloopt de dienstverlening van SGS Search Laboratorium optimaal. 
Als planner ben je mede verantwoordelijk voor de planning van onze analisten. In deze spilfunctie plan je afspraken op efficiënte wijze in voor je collega’s die in de buitendienst werkzaam zijn. Door jouw planning kunnen de collega’s alle opdrachten moeiteloos uitvoeren en past de planning naadloos in elkaar.

Daarnaast heb je een neus voor commerciële kansen: je benadert klanten op een proactieve manier en vindt de beste oplossing voor alle partijen. Kortom: als commerciële planner ben je de spil tussen de klant en je collega's in de buitendienst en onze rots in de branding!

Deel uitmaken van een enthousiast team 
Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiast en gedreven planningsteam. Het team bestaat uit 4 planners en jullie zijn samen verantwoordelijk voor de planning van de landelijke projecten van ongeveer 60 analisten buitendienst. Het team is onderdeel van de afdeling laboratorium. 

Samen werken we hard om klanten méér dan een goede service te bieden. Binnen het team werken we veel zelfstandig, maar wisselen we ook ervaringen uit om onze dienstverlening nog beter te maken. Dat doen we voor onze klanten: zij staan elke dag weer centraal.

Word jij onze spin in het web? 
Dan heb je enige jaren werkervaring als planner. Ook heb je minimaal een mbo opleiding in bij voorkeur commerciële richting afgerond. Een specialisme is niet belangrijk; we leren je alles wat je moet weten over onze branche. 

Daarnaast ben je een sterke en daadkrachtige organisator die gestructureerd en georganiseerd werkt. In stressvolle situaties houd jij je hoofd koel om met een goede dosis doorzettingsvermogen alles tot in de puntjes te verzorgen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent op je best als je met klanten en collega’s het gesprek aangaat.

Werken bij een uniek en toonaangevend lab 
SGS Search Laboratorium is hét bureau voor lucht- materiaalkundig onderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek in Nederland. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGS Search graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en collega’s gaan voor elkaar door het vuur. Ook zijn we onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten 
Reken op een dynamische werkomgeving, betrokken collega's én veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: 
•    Goed salaris. 
•    Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. 
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. 
•    Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven. 
 
Interesse? 
Spreekt deze functie jou aan maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779.
  [deleted] => 0
  [tv] => Array
    (
      [vacancy.code] => 650
      [vacancy.county] => Nederland
      [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther
      [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=650
      [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman
      [vacancy.department-name] => SGS Search - Laboratorium - Team Planning
      [vacancy.vakgebieden] => Kantoor
    )

)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Array
(
  [show_in_tree] => 0
  [publishedon] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pub_date] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pagetitle] => (junior) Accountmanager
  [introtext] => Commercieel/Administratief Medewerker
  [content] => Als enthousiaste verkoper van onze praktische opleidingen heel Nederland door

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn, én te blijven. Wij doen hier werk dat ertoe doet. Als (junior) accountmanager ga jij met veel enthousiasme de opleidingen van SGS Search verkopen. We zijn dé grootste milieu-, veiligheids- en asbestopleider van Nederland, dus je hebt in ieder geval mooie (en vooral ook praktische opleidingen) om aan te bieden.

Deel uitmaken van een gedreven team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge en gedreven team Opleidingen. Zo'n 11 specialisten werken hard om klanten een meer dan goede service te bieden. We zijn een gerenommeerde opleider met ruime ervaring op het gebied van maatwerktrajecten en het toepassen van nieuwe opleidingsmethoden, zoals e-learning. Steeds meer organisaties vertrouwen op onze trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening (BHV), veiligheid (VCA), milieu en duurzaamheid. De andere SGS Search-bedrijven voorzien het opleidingsinstituut van een continue stroom aan praktische kennis. Onze kracht is dat onze trainingen hierdoor dus ook naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk.

Wat je als accountmanager bij ons gaat doen?
Je krijgt alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Als (junior) accountmanager is geen dag hetzelfde. Constante factor is dat je door heel Nederland op pad bent en zelf je agenda bepaalt. Vanuit uitdagende doelen schiet jij direct in de actiemodus. Een greep uit je verantwoordelijkheden:
•	Uitbouwen van je klantenbestand door het binnenhalen van nieuwe klanten
•	Onderhouden en beheren van bestaande relaties
•	Proactief de samenwerking opzoeken met je directe salescollega's van opleidingen, het laboratorium en het ingenieursbureau
•	Opstellen, uitwerken en opvolgen van offertes
•	Creatief meedenken en ideeën aandragen over opleidingsvraagstukken van klanten

Ben jij commercieel sterk?
Om als (junior) accountmanager goed voor de dag te komen, heb je een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van commercie en met enkele jaren ervaring in de sales. Je bent overtuigend en betrouwbaar. Door jouw kennis en ervaring dwing je respect af. Daarnaast ben je energiek en flexibel ingesteld en spreek je de taal van de klant. Ben jij resultaatgericht en besluitvaardig? En vind je jezelf doortastend? Dan praten we graag met je.  

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:
•	Aantrekkelijk salaris
•	Een leaseauto, telefoon en laptop
•	Veel vrijheid: ruimte om zelfstandig te werken en flexibele werktijden
•	Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
•	Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden
•	Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven
  [deleted] => 1
  [tv] => Array
    (
      [vacancy.code] => 193
      [vacancy.county] => Nederland
      [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland
      [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=193
      [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser
      [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Opleidingen
      [vacancy.vakgebieden] => Commercie
    )

)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Array
(
  [show_in_tree] => 0
  [publishedon] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pub_date] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pagetitle] => Recruiter
  [introtext] => Recruiter
  [content] => We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als recruiter gaat het verschil maken, je vindt mensen die net als wij, willen bijdragen aan een betere leefomgeving. Relevant en interessant werk dus. 

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiaste HR team. Met drie HR-professionals ondersteunen we onze business en streven er naar de meest aantrekkelijke werkgever te zijn. We werken nauw samen met onze HR-collega's en recruitment specialisten op het hoofdkantoor SGS Nederland in Spijkenisse. Hier ben je een keer in de twee weken te vinden net zoals op termijn in Culemborg/Sittard. Ons doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden om de juiste mensen te vinden en te behouden.

Geen dag hetzelfde
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:
•Coördineren van het recruitment proces en hierin de samenwerking opzoeken met de HR-collega's en managers
•Actief werven van personeel voor verschillende functies via diverse kanalen
•Netwerken met diverse doelgroepen
•Contacten onderhouden met hogescholen en universiteiten om stagiaires, afstudeerders en young potentials aan te trekken
•Creatieve wervingscampagnes bedenken en uitvoeren

Kun jij de uitdaging aan?
Om als recruiter goed beslagen ten ijs te komen, heb je een afgeronde HBO opleiding en ervaring in het recruitment vak. Maar voor de functie is meer nodig: je bruist van de energie en netwerken zit in je bloed. Vanuit je aard om creatieve oplossingen te bedenken help je afdelingen hun groeiambities waar te maken. De vrijheid om je eigen agenda te bepalen zorgt ervoor dat jij in je kracht staat.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, daadkrachtige en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij ons kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:
•Goed salaris met reiskostenvergoeding
•Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
•Een fulltime job en de keuze om 36 of 40 uur te werken
•Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, 28 vakantiedagen en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen
•Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven
  [deleted] => 1
  [tv] => Array
    (
      [vacancy.code] => 198
      [vacancy.county] => Nederland
      [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther|Provincie Noord-Brabant
      [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=198
      [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter
      [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling HR
      [vacancy.vakgebieden] => Staf (Marketing, beleid, financien, HR, facilitair)
    )

)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Array
(
  [show_in_tree] => 0
  [publishedon] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pub_date] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pagetitle] => Projectleider Complexen
  [introtext] => Projectleider
  [content] => Spreek jij de taal van woningbouwverenigingen en aannemers?
Bij SGS Search werken we elke dag keihard om de beste te zijn. We inspecteren, analyseren en adviseren de bebouwde omgeving op het gebied van asbest. Als projectleider complexen ga jij asbestonderzoeken voor woningbouwverenigingen en aannemers begeleiden. Je spreekt hun taal en levert passende onderzoeken en adviezen voor de wooncomplexen op. Waarom SGS Search? Omdat je als projectleider de vrijheid krijgt om projecten vanuit jouw expertise te managen.

Wat ga je als projectleider complexen doen?
Onze opdrachten voor woningbouwverenigingen en aannemers komen bij jou terecht. Het kan bijvoorbeeld gaan om een groot en complex renovatieproject waarvoor onderzoeken naar asbest noodzakelijk zijn. Je onderhoudt contacten met onze opdrachtgevers en bent verantwoordelijk voor het correcte verloop van jouw projecten, inclusief de aansturing en begeleiding van de projectmedewerker. Communicatie met onze opdrachtgevers is ontzettend belangrijk. Je staat constant met ze in contact en houdt ze op een prettige en duidelijke manier op de hoogte van de ontwikkelingen. Verder herken en benut je commerciële kansen. Je bent bij de opstart en evaluatie van projecten aanwezig, maar verder werk je vooral vanuit ons duurzame kantoorpand in Heeswijk-Dinther.

De processen van onze opdrachtgevers doorgronden
In deze functie is het vooral heel belangrijk dat je de processen en belangen van onze opdrachtgevers begrijpt. Onze projecten kenmerken zich door helder en eenduidig projectmanagement. Heb je een opleiding bouwkunde gedaan? Of heb je ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer of als projectleider bij een woningbouwvereniging? Ben je energiek, flexibel en klantgericht? Hou je altijd het overzicht en vertaal je dit naar een goede planning en organisatie? Ben je oplossingsgericht, werk je vanuit respect en zet je graag lijnen uit? Neem dan vooral contact met ons op. Met deze kwaliteiten ga je prima binnen onze bedrijfscultuur passen. 

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. We zijn een professionele organisatie en bieden je een omgeving waarin je kunt excelleren. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:
•Goed salaris 
•Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
•Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden
•Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven
  [deleted] => 1
  [tv] => Array
    (
      [vacancy.code] => 199
      [vacancy.county] => Nederland
      [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther
      [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=199
      [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser
      [vacancy.department-name] => SGS Search - Asbest - Team Complexen
      [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers
    )

)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Array
(
  [show_in_tree] => 0
  [publishedon] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pub_date] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pagetitle] => Projectmanager marketing
  [introtext] => Projectmanager marketing & communicatie
  [content] => We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn. We doen werk dat ertoe doet en willen hier natuurlijk ook doeltreffend en inspirerend over communiceren. Als projectmanager marketing maak je hierin het verschil. Er is in deze functie veel ruimte voor creativiteit, lef en ambitie.

Ben jij klaar voor een volgende stap in je marketingcarrière? 
Als projectmanager marketing bouw je mee aan het merk SGS Search en weet je onze doelgroepen via effectieve campagnes en marketingacties te enthousiasmeren en in beweging te krijgen. Zo sla je de brug tussen onze diensten en opdrachtgevers.

Een dag als projectmanager marketing bij SGS Search
Je start je werkdag met een deep dive in de nieuwe marketing automation tool van SGS Search. Hoe doen onze campagnes het en aan welke touwtjes kun je trekken om de conversie te verbeteren? Vervolgens sluit je aan bij een overleg over het in de markt zetten van een nieuwe dienst. Je gebruikt je kennis en ervaring om te adviseren en een marketingplan op te stellen. Na een actieve wandeling in de lunchpauze ga je vol energie aan de slag met een nieuwe campagne gericht op vastgoed. Hier kijk je vooral hoe je onze on- en offline middelen slim kunt combineren. We sluiten de dag af met een brainstorm met de afdeling Marketing, om nieuwe ideeën te bedenken om onze doelgroepen te bereiken.

Wie wij zoeken
Ben jij:
• Een marketingprofessional met minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting marketing en minimaal drie jaar relevante werkervaring?
• Geïnteresseerd in marketing automation en het gebruik van data in marketingcampagnes?
• Een ervaren projectmanager en communicatief sterk?
• Positief-kritisch en een standvastig adviseur?
• Creatief en in staat om van het gebaande pad af te wijken?

Dan zijn wij ontzettend nieuwsgierig naar jou!

Mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

• Goed salaris met reiskostenvergoeding
• Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken
• Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
• De keuze om 36 of 40 uur te werken
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, 28 vakantiedagen en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen
• Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven
  [deleted] => 1
  [tv] => Array
    (
      [vacancy.code] => 201
      [vacancy.county] => Nederland
      [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther
      [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=201
      [vacancy.contact-name] => Judit Menken
      [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Marketing
      [vacancy.vakgebieden] => Staf (Marketing, beleid, financien, HR, facilitair)
    )

)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Array
(
  [show_in_tree] => 0
  [publishedon] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pub_date] => 2018-09-10T00:00:00Z
  [pagetitle] => Inspecteur asbest (DIA) regio Rotterdam/West-Braba
  [introtext] => Junior inspecteur
  [content] => Zit er asbest in een gebouw? Wat zijn de gezondheidsrisico's voor de omgeving? En is sanering nodig? Als deskundig inspecteur asbest (DIA) bij SGS Search geef jij antwoord op deze vragen. Je gaat werken bij de grootste asbestspecialist van Nederland. We zoeken gedreven kandidaten in de omgeving Rotterdam / West-Brabant. En interessant om te weten: we leiden je zelf op.

Een zelfstandige en verantwoordelijke job 
Vanaf dag één word je opgenomen in het bruisende en enthousiaste team Asbest. Zo'n 45 inspecteurs voeren voor diverse projecten asbestinventarisaties uit. Je werkt veel zelfstandig en komt op interessante plekken. Ook komen we een aantal keren per jaar bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zo wordt onze dienstverlening alleen maar beter.

SGS Search verzorgt je DIA-opleiding 
Binnen het team begin je als junior. Je krijgt alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. We regelen het complete opleidingstraject voor je, zodat je straks DIA-gecertificeerd bent en zelfstandig aan de slag kunt. Wat houdt je werk in?
• Asbesttoepassingen bekijken
• Metingen doen en monsters nemen
• Bevindingen uitwerken in een onderzoeksrapport
• Schrijven van een advies voor de opdrachtgever
• Calamiteitendiensten draaien (ongeveer 5 keer per jaar)

Heb jij de juiste bagage? 
Hoewel SGS Search de vakopleiding voor je verzorgt, heb je wel een goede basis nodig. We vragen dan ook minimaal mbo werk- en denkniveau, enkele jaren werkervaring in de bouw- of asbestbranche, en rijbewijs B. Heb je een mbo-opleiding Bouwkunde niveau 4? Dan werkt dat in je voordeel. Daarnaast zoeken we de volgende eigenschappen in je:
• Je werkt gestructureerd en regelt zaken goed en zorgvuldig
• Je gaat gemakkelijk om met een tablet
• Je bent leergierig en vindt het leuk om veel op pad te zijn 
• Je kunt goed communiceren met bewoners en met collega's van de binnendienst 
• Je bent klantgericht en oplossingsgericht

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten 
Reken op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:
• Goed salaris en auto van de zaak
• Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
• Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen en een compensatieregeling
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: sportfaciliteiten en een prima pensioenregeling

[deleted] => 1 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 204 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Provincie Noord-Brabant|Provincie Zuid-Holland [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=204 [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.department-name] => SGS Search - Asbest - Team West [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs en veldmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-09-10T00:00:00Z [pub_date] => 2018-09-10T00:00:00Z [pagetitle] => Inspecteur asbest (DIA) regio Amsterdam-Utrecht [introtext] => Junior inspecteur [content] => Zit er asbest in een gebouw? Wat zijn de gezondheidsrisico's voor de omgeving? En is sanering nodig? Als deskundig inspecteur asbest (DIA) bij SGS Search geef jij antwoord op deze vragen. Je gaat werken bij de grootste asbestspecialist van Nederland. We zoeken gedreven kandidaten in de omgeving Amsterdam/Utrecht. En interessant om te weten: we leiden je zelf op. Een zelfstandige en verantwoordelijke job Vanaf dag één word je opgenomen in het bruisende en enthousiaste team Asbest. Zo'n 45 inspecteurs voeren voor diverse projecten asbestinventarisaties uit. Je werkt veel zelfstandig en komt op interessante plekken. Ook komen we een aantal keren per jaar bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zo wordt onze dienstverlening alleen maar beter. SGS Search verzorgt je DIA-opleiding Binnen het team begin je als junior. Je krijgt alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. We regelen het complete opleidingstraject voor je, zodat je straks DIA-gecertificeerd bent en zelfstandig aan de slag kunt. Wat houdt je werk in? • Asbesttoepassingen bekijken • Metingen doen en monsters nemen • Bevindingen uitwerken in een onderzoeksrapport • Schrijven van een advies voor de opdrachtgever • Calamiteitendiensten draaien (ongeveer 5 keer per jaar) Heb jij de juiste bagage? Hoewel SGS Search de vakopleiding voor je verzorgt, heb je wel een goede basis nodig. We vragen dan ook minimaal mbo werk- en denkniveau, enkele jaren werkervaring in de bouw- of asbestbranche, en rijbewijs B. Heb je een mbo-opleiding Bouwkunde niveau 4? Dan werkt dat in je voordeel. Daarnaast zoeken we de volgende eigenschappen in je: • Je werkt gestructureerd en regelt zaken goed en zorgvuldig • Je gaat gemakkelijk om met een tablet • Je bent leergierig en vindt het leuk om veel op pad te zijn • Je kunt goed communiceren met bewoners en met collega's van de binnendienst • Je bent klantgericht en oplossingsgericht Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris en auto van de zaak • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen en een compensatieregeling • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: sportfaciliteiten en een prima pensioenregeling
[deleted] => 1 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 205 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Provincie Noord-Holland|Provincie Utrecht [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=205 [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.department-name] => SGS Search - Asbest - Team West [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs en veldmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-08-01T00:00:00Z [pub_date] => 2018-08-01T00:00:00Z [pagetitle] => Open sollicitatie SGS Search [introtext] => [content] => Niet verwijderen ivm open sollicitatie website SGS Search [deleted] => 1 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 219 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=219 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => [vacancy.vakgebieden] => ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-09-18T00:00:00Z [pub_date] => 2018-09-18T00:00:00Z [pagetitle] => Inspecteur asbest (DIA) regio Zwolle [introtext] => Junior inspecteur [content] => Zit er asbest in een gebouw? Wat zijn de gezondheidsrisico's voor de omgeving? En is sanering nodig? Als deskundig inspecteur asbest (DIA) bij SGS Search geef jij antwoord op deze vragen. Je gaat werken bij de grootste asbestspecialist van Nederland. We zoeken gedreven kandidaten in de omgeving Zwolle. En interessant om te weten: we leiden je zelf op. Een zelfstandige en verantwoordelijke job Vanaf dag één word je opgenomen in het bruisende en enthousiaste team Asbest. Zo'n 45 inspecteurs voeren voor diverse projecten asbestinventarisaties uit. Je werkt veel zelfstandig en komt op interessante plekken. Ook komen we een aantal keren per jaar bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zo wordt onze dienstverlening alleen maar beter. SGS Search verzorgt je DIA-opleiding Binnen het team begin je als junior. Je krijgt alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. We regelen het complete opleidingstraject voor je, zodat je straks DIA-gecertificeerd bent en zelfstandig aan de slag kunt. Wat houdt je werk in? • Asbesttoepassingen bekijken • Metingen doen en monsters nemen • Bevindingen uitwerken in een onderzoeksrapport • Schrijven van een advies voor de opdrachtgever • Calamiteitendiensten draaien (ongeveer 5 keer per jaar)
Heb jij de juiste bagage? Hoewel SGS Search de vakopleiding voor je verzorgt, heb je wel een goede basis nodig. We vragen dan ook minimaal mbo werk- en denkniveau, enkele jaren werkervaring in de bouw- of asbestbranche, en rijbewijs B. Heb je een mbo-opleiding Bouwkunde niveau 4? Dan werkt dat in je voordeel. Daarnaast zoeken we de volgende eigenschappen in je: • Je werkt gestructureerd en regelt zaken goed en zorgvuldig • Je gaat gemakkelijk om met een tablet • Je bent leergierig en vindt het leuk om veel op pad te zijn • Je kunt goed communiceren met bewoners en met collega's van de binnendienst • Je bent klantgericht en oplossingsgericht Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris en auto van de zaak • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen en een compensatieregeling • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: sportfaciliteiten en een prima pensioenregeling [deleted] => 1 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 222 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Provincie Overijssel [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=222 [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.department-name] => SGS Search - Asbest - Team Midden-Noord [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs en veldmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-09-27T00:00:00Z [pub_date] => 2018-09-27T00:00:00Z [pagetitle] => Projectmedewerker Chroom6 [introtext] => Projectmedewerker [content] => Ben je graag dé spil tussen de buitendienst en onze klanten? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Bij SGS Search werken we elke dag keihard om de beste te zijn. We inspecteren, analyseren en adviseren de bebouwde omgeving. Als projectmedewerker chroom-6 ga jij vooral aan projecten meewerken waar mogelijk chroom-6 is toegepast. Wat ga je als projectmedewerker chroom-6 doen? Chroom 6 is de laatste tijd veel in het nieuws. Onze opdrachtgevers uit (voornamelijk) de industrie en de civiele sector willen weten wat de risico's zijn, of ze te maken hebben met de gevaarlijke stof én hoe ze ervan af komen. Jij gaat aan deze projecten meewerken. Je bent samen je collega verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, coördinatie van de projecten en nazorg. Je onderhoudt contact met de buitendienst, klanten, laboratoria en leveranciers. Daarnaast zorg je voor de verwerking en controle van de rapportages en facturaties. Kortom: je bent een belangrijke spil tussen alle betrokken partijen. De ideale projectmedewerker? Een specifieke chroom-6 opleiding bestaat er niet. Wij zorgen via onze interne opleidingen ervoor dat je specialist wordt op het gebied van chroom-6. Ben je energiek, flexibel en oplossingsgericht? Neem dan contact met ons op. Met deze kwaliteiten ga je prima binnen onze bedrijfscultuur passen. Ons profiel in het kort: • Je werkt, ondanks de soms hoge werkdruk, nauwkeurig en gestructureerd • Je bent goed in plannen en organiseren • Je bent oplossingsgericht en het zit in je aard om klanten verder te helpen • Je kan goed samenwerken met diverse mensen binnen een team. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. We zijn een professionele organisatie en bieden je een omgeving waarin je kunt excelleren. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven [deleted] => 1 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 234 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther|Provincie Noord-Brabant [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=234 [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.department-name] => SGS Search - Asbest - Team Complexen [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-09-27T00:00:00Z [pub_date] => 2018-09-27T00:00:00Z [pagetitle] => Commercieel management assistent [introtext] => Management assistente [content] => We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als management assistent gaat de onmisbare schakel van de afdeling zijn die aan de achterkant alles op rolletjes laat verlopen. Relevant en interessant werk dus! Een geweldig team Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste Built Environment team. Zo’n dertig specialisten – met een berg aan kennis op verschillende terreinen – voeren bouwtechnische onderzoeken uit voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Hun doel en straks ook het jouwe: De beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Geen dag hetzelfde Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te onplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Als (Commercieel) Management Assistent ben je ondersteunend aan vier managers met alle vier een andere persoonlijkheid en werkwijze. Jij weet je hierin prima een weg te vinden, omdat jouw mensenkennis en feeling voor het bedrijfsbelang jou vlekkeloos door de dag helpen. Je kunt snel schakelen, weet prioriteiten te stellen en laat geen steken vallen. Iedereen kan op jou bouwen, omdat jouw oplossend vermogen altijd een uitkomst biedt. Jouw dag zit vol variatie, maar bij deze een greep uit je werkzaamheden: • Agenda- en relatiebeheer (Engels + Nederlands); • Plannen en opvolging van (internationale) events; • Reizen boeken; • Rapportages draaien; • Financiële ondersteuning en back-up; • Vergaderingen voorbereiden en notuleren; • Bestellingen plaatsen (kantoorartikelen, trainingen, uitjes, etc.); • Inkoopprocedure bewaken; • En nog veel meer..... Kun jij de uitdaging aan? Om als (Commercieel) Management Assistent goed beslagen ten ijs te komen, heb je een gedegen opleiding gevolgd op het gebied van office management en/of heb je enkele jaren ervaring in een allround ondersteunende functie. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, waardoor je aan één woord genoeg hebt. Daarnaast ben je niet bang van cijfers en sta jij je mannetje (of vrouwtje) ook in het Engels, zowel in woord als geschrift. Je bent goed in het overzicht bewaken en laat geen steek vallen. Omdat je dicht bij het management staat en stiekem veel meekrijgt, ben je zeer integer en discreet. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld betrokkenheid, initiatief, een dienstverlenende instelling en een commerciële blik. We zoeken een echte aanpakker! Mooie vooruitzichten Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega’s, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd • Een parttime job voor 28-32uur • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven [deleted] => 1 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 235 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther|Provincie Noord-Brabant [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=235 [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Bouwadvies [vacancy.vakgebieden] => Secretaresse, administratieve krachten ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-09-27T00:00:00Z [pub_date] => 2018-09-27T00:00:00Z [pagetitle] => Junior/medior adviseur ketenanalyse (LCA) [introtext] => Adviseur [content] => Deel uitmaken van het enthousiaste team Built Environment Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiaste team Built Environment. Dit team bestaat uit dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen en houdt zich bezig met duurzaamheidsvraagstukken of voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit. Ons doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Een afwisselende baan Je komt te werken in een team van vijf adviseurs en werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam, waarvan de bouw uiteraard gebaseerd is op concepten van circulair bouwen. Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken, dan zit je bij ons goed. Heb je nog geen ervaring? Dan leren we je van begin af aan alle kneepjes van het vak. Jouw werk bestaat uit het uitvoeren van levenscyclusanalyses (LCA) voor diverse bouwmaterialen en (consumenten)producten. Je onderzoekt uit welke materialen een product bestaat en waar deze vandaan komen om vervolgens de milieu-impact te berekenen. De uitkomsten en analyses verwoord je in een rapportage en verwerk je in een tool waarmee de klant zelf aan het werk kan. Uiteraard zoek je ook naar mogelijkheden voor de klant om de milieu-impact van hun product te verlagen. Meer dan gedreven in duurzaamheid Om als junior LCA adviseur goed beslagen ten ijs te komen, heb je minimaal een HBO opleiding gevolgd op het gebied van duurzaamheid, zoals milieukunde of industrial ecology. Dit kan heel breed zijn, dus het zijn met name jouw passie en denkniveau waar wij in geïnteresseerd zijn. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een analytische denkwijze, sterke mondeling en schriftelijke vaardigheden en een dienstverlenende instelling. Naast samenwerken met collega's, zien we graag dat je goed zelfstandig werkt en dat je meedenkt met de organisatie. Het nemen van eigen initiatief en 'je schouders eronder zetten', zitten in je bloed. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan gaan we graag het gesprek aan. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken • Een fulltime job en de keuze om 36-40 uur te werken • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven [deleted] => 1 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 236 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Amsterdam|Provincie Noord-Holland [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=236 [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Consultancy [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-10-26T00:00:00Z [pub_date] => 2018-10-26T00:00:00Z [pagetitle] => Administratieve projectmedewerker [introtext] => Projectmedewerker [content] => Ben je graag dé spil tussen de buitendienst en onze klanten? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Bij SGS Search werken we elke dag keihard om de beste te zijn. We inspecteren, analyseren en adviseren de bebouwde omgeving. Als administratief projectmedewerker chroom-6 ga jij vooral aan projecten meewerken waar mogelijk chroom-6 is toegepast. Wat ga je als administratief projectmedewerker doen? Chroom-6 is de laatste tijd veel in het nieuws. Onze opdrachtgevers uit (voornamelijk) de industrie en de civiele sector willen weten wat de risico's zijn, of ze te maken hebben met de gevaarlijke stof én hoe ze ervan af komen. Jij gaat aan deze projecten meewerken. Je bent samen je collega verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, coördinatie van de projecten en nazorg. Je onderhoudt contact met de buitendienst, klanten, laboratoria en leveranciers. Daarnaast zorg je voor de verwerking en controle van de rapportages en facturaties. Kortom: je bent een belangrijke spil tussen alle betrokken partijen. De ideale projectmedewerker? Een specifieke chroom-6 opleiding bestaat er niet. Wij zorgen via onze interne opleidingen ervoor dat je specialist wordt op het gebied van chroom-6. Ben je energiek, flexibel en oplossingsgericht? Neem dan contact met ons op. Met deze kwaliteiten ga je prima binnen onze bedrijfscultuur passen. Ons profiel in het kort: • Je werkt, ondanks de soms hoge werkdruk, nauwkeurig en gestructureerd • Je bent goed in plannen en organiseren • Je bent oplossingsgericht en het zit in je aard om klanten verder te helpen • Je kan goed samenwerken met diverse mensen binnen een team. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. We zijn een professionele organisatie en bieden je een omgeving waarin je kunt excelleren. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven [deleted] => 1 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 263 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther|Provincie Noord-Brabant [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=263 [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.department-name] => SGS Search - Asbest - Team Industrie [vacancy.vakgebieden] => Secretaresse, administratieve krachten ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-03-15T00:00:00Z [pub_date] => 2019-03-15T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-11-08T00:00:00Z [pagetitle] => Milieukundig Begeleider [introtext] => Medewerker Milieu [content] => Spreekt het begeleiden van bodemsaneringen jou aan? Bij SGS Search doen we werk dat ertoe doet. Als milieukundig begeleider begeleid je bodemsaneringen op milieukundig gebied. Je brengt in kaart of een bodem schoon is of niet. Het gaat om een zelfstandige baan waarvoor je heel Nederland doorreist. Deel uitmaken van ons milieukundig team Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiaste en professionele milieukundig team. Samen met vijftien professionals bewaak je de kwaliteit van onze bodem en lucht. We werken voor heel diverse en interessante opdrachtgevers, waaronder bijvoorbeeld verschillende vastgoedorganisaties. Geen dag is hetzelfde Als milieukundig begeleider ben je verantwoordelijk voor de milieukundige begeleiding bij de uitvoering van bodemsaneringen. Op locatie heb je contact met de opdrachtgever en adviseer je waar nodig. Een greep uit je overige verantwoordelijkheden: • Zelfstandig uitvoeren van diverse bodemonderzoeken. Denk aan watermonsterneming, depotbemonstering, verkennend bodemonderzoek, aanvullend bodemonderzoek en asbest in grondonderzoek. • Uitvoeren van metingen met betrekking tot gezondheid en veiligheid, zoals lucht-, stof- en roetmetingen. • Het verstrekken van jouw onderzoeksgegevens aan de collega’s op kantoor. Ervaren milieukundig begeleider (en meer)? Om als milieukundige begeleider goed beslagen ten ijs te komen, bezit je minimaal mbo werk- of denkniveau (bij voorkeur een opleiding richting: milieukunde/bodem). Daarnaast heb je enkele jaren ervaring als milieukundig begeleider van bodemsaneringen. Je bent gecertificeerd voor VCA-basis en SIKB BRL-protocol 6001. Ben je ook nog eens gecertificeerd voor SIKB BRL-protocollen 2001, 2002 en/of 2018? Dan heb je een grote voorsprong op andere kandidaten! Verder vinden we het belangrijk dat je praktisch bent ingesteld, verantwoordelijkheid durft te nemen en nauwkeurig te werk gaat. Ook probleemoplossend denken en handelen en gestructureerd werken zijn in deze functie noodzakelijk. Vanuit je aard om klanten écht verder te helpen, zie je kansen voor SGS Search. Werk je graag buiten? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag verder met je. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's én veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris. • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 418 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther|Heel Nederland [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=418 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Milieu [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs en veldmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-05-02T00:00:00Z [pub_date] => 2019-05-02T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-11-05T00:00:00Z [pagetitle] => Projectmedewerker Milieu [introtext] => Projectmedewerker [content] => Heb jij ervaring op het gebied van milieukundig onderzoek en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is deze functie perfect voor jou! Wij voeren bodem-, lucht- en stofonderzoeken uit bij uiteenlopende (internationale) opdrachtgevers. Als projectmedewerker milieu is je oplossende vermogen groot. Jij zorgt dat onze opdrachtgevers er zeker van zijn dat de bodem niet verontreinigd is of dat er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen na een brand. Deel uitmaken van een enthousiast team Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Milieu, dat weer onderdeel is van de businessunit Built Environment. Deze afdeling opereert vanuit Heeswijk. Zo'n veertien specialisten en onderzoekers met een berg aan kennis op verschillende terreinen zorgen voor hoge kwaliteit bodem-, lucht- en stofonderzoeken. Ons doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Geen dag hetzelfde Binnen het team vul jij een middenpositie in op de afdeling, waarbij je met jouw kennis en ervaring die je inmiddels hebt opgedaan, onze projectleiders ondersteunt en zelfstandig projecten mee kunt draaien. Je krijgt alle gelegenheid om initiatief te ontplooien en je te ontwikkelen tot senior. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je verantwoordelijkheden: • Algemene werkvoorbereiding, zodat de buitendienst direct aan de slag kan • Onderzoeksresultaten interpreteren • Het schrijven van rapportages • Tekeningen uitwerken in AutoCAD • Facturen opstellen voor de klant • Zelfstandig (kleine) projecten oppakken • Het geven van advies aan onze klanten • Contact met jouw klanten over de lopende projecten • Projectmanagement Wil jij de uitdaging aan? Om als projectmedewerker goed beslagen ten ijs te komen, heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding in milieukundige richting en heb je enkele jaren ervaring opgedaan in een dienstverlenende, commerciële organisatie. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een klantgerichte instelling en het nemen van verantwoordelijkheid. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Zo creëer je een win-winsituatie voor beide partijen. Je denkt dus in oplossingen; jouw positieve instelling werkt enthousiasmerend. Natuurlijk mag je fouten maken, maar je werkt wel uiterst zorgvuldig en je bent goed in het houden van overzicht. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan gaan we graag met je in gesprek. Ben je net klaar met je opleiding in de milieukundige richting? Ook dan zijn er mogelijkheden voor jou! Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken • Jaarcontract met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd • Mogelijkheid om maximaal tien vakantiedagen bij te kopen • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 471 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=471 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Milieu [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-05-20T00:00:00Z [pub_date] => 2019-05-20T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-12-20T00:00:00Z [pagetitle] => Adviseur Automatische Brandblussystemen [introtext] => Senior Adviseur [content] => Voor zusteronderneming Floriaan zijn we op zoek naar een adviseur automatische brandblussystemen. Wat ga je doen? Als adviseur automatische brandblussystemen werk je zelfstandig, maar ook in teams, aan uitdagende projecten waar complexe vraagstukken op het gebied van brandveiligheid spelen. Bijvoorbeeld in de chemische en farmaceutische industrie (o.a. bij Tatasteel en Bison) of utiliteitsbouw (o.a. bij de Bijenkorf, Universiteit van Amsterdam en AMC). Jouw verantwoordelijkheid ligt bij jouw expertise gebied: automatische brandblussystemen. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met klanten en voor de kwaliteit, planning, en het budget van een project. Je krijgt veel vrijheid bij het inrichten van je werkzaamheden en neemt initiatief om de samenwerking met collega’s en de kwaliteit van het werk te optimaliseren. Heb jij een hoge mate van deskundigheid? De kwaliteit van het werk staat voor ons bovenaan. Als adviseur automatische brandblussystemen beschik je over een hoge mate van deskundigheid en kennis van het vakgebied. Continuïteit en flexibiliteit zijn begrippen waar onze klanten op kunnen bouwen. Wat breng je nog meer mee: • Een afgeronde technische opleiding op hbo niveau, bijv. werktuigbouwkunde/bouwfysica; • Een afgeronde opleiding Sprinklertechniek I en/of II (VSI-B/C); • Twee tot vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie; • Je bent nauwkeurig, proactief en hebt een flexibele instelling; • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift; • Je bent integer, leergierig en een teamplayer. Floriaan als werkgever Floriaan is hét expertisecentrum van SGS op het gebied van brandveiligheid in Nederland. We zijn uniek in onze integrale aanpak van complexe brandveiligheidsvraagstukken: onze specialisten combineren hun bouwkundige, installatietechnische en organisatorische kennis tot maatwerkoplossingen voor klanten. Bij Floriaan kun je rekenen op een professionele én informele werkomgeving. We zijn onderdeel van SGS, een beursgenoteerde wereldspeler die ons ontzorgt ten aanzien van alle randvoorwaarden die benodigd zijn om ons werk nóg beter te kunnen doen. Tegelijkertijd is Floriaan zelf een kleine organisatie met korte lijnen. Onze medewerkers zijn zelfstandig, enthousiast en betrokken. We delen onze kennis en helpen ook elkaar ‘uit de brand’. Ons kantoor in Zaltbommel beschikt over moderne faciliteiten voor de uitvoering van onze werkzaamheden. Verder bieden wij jou: • Een fulltime job van 40 uur, minder is bespreekbaar. • Veel vrijheid en flexibele werktijden. • Goed salaris en een leaseauto. • 24 vakantiedagen en 8 ATV-dagen. • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.
[deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 496 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=496 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-06-13T00:00:00Z [pub_date] => 2019-06-13T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-11-29T00:00:00Z [pagetitle] => Bouwkundig Inspecteur [introtext] => Sr Bouwkundig adviseur [content] => We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als bouwkundig inspecteur gaat het verschil maken. Je inspecteert de fysieke staat waarin gebouwen verkeren op bouwkundig, constructief en installatietechnisch vlak. Met deze inzichten kan beter bepaald worden welke duurzame kansen er voor de toekomst zijn. Relevant en interessant werk dus. Een geweldig team Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste built environment team. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Geen dag hetzelfde Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden: • Technische Inspecties uitvoeren en rapporteren, zelfs internationaal!; • Opdrachtgevers adviseren over o.a. de technische staat van het vastgoed; • Meedenken in commerciële kansen en innovatie en productontwikkeling van bv. inspectietools en rapportages; • Vergroten van je netwerk op het gebied van vastgoed; • Actief betrokken bij aan- en verkopen van vastgoed (portefeuilles); van inspectie tot advisering; • Begeleiden van junior bouwkundig adviseurs; • Projectmanagement van opdracht tot nazorg. Kun jij de uitdaging aan? Om als bouwkundig adviseur goed beslagen ten ijs te komen, heb je een bouwtechnische opleiding afgerond en enkele jaren ervaring in bouwkundige inspecties, bij voorkeur in commercieel vastgoed projecten op het gebied van Technische Due Diligence. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld analytisch vermogen om relevante verbanden te zien in een berg aan informatie. Ook een dienstverlenende instelling en een commerciële blik vinden we belangrijk. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Naast samen werken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je. Mooie vooruitzichten Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris en een lease auto; • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken; • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd; • Een fulltime job en de keuze om 36-40 uur te werken; • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden; • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 517 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther|Kantoor Amsterdam|Heel Nederland [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=517 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Bouwadvies [vacancy.vakgebieden] => Bouwkundig/vastgoed adviseurs ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-06-20T00:00:00Z [pub_date] => 2019-06-20T00:00:00Z [pagetitle] => Veldwerker [introtext] => Veldwerker bodem [content] => Werk jij graag buiten en wil je een carrière starten als veldwerker? We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als veldwerker, gaat het verschil maken. Je voert veldwerk voor bodemonderzoeken uit en kunt ook worden ingezet voor het uitvoeren van luchtmetingen. Hierdoor wordt door jou in kaart gebracht of de bodem schoon is of niet. Relevant en interessant werk dus. Een hecht team Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiast en professioneel milieukundig team. Met zo'n vijftien professionals bewaak je samen de kwaliteit van onze bodem en lucht. We werken voor heel diverse en interessante opdrachtgevers, waaronder vastgoedpartijen. Geen dag hetzelfde Je voert als veldwerker diverse bodemonderzoeken uit, zoals watermonsterneming, depotbemonstering, verkennend bodemonderzoek, aanvullend bodemonderzoek en asbest in grond onderzoek. Dit doe je in heel Nederland voor verschillende opdrachtgevers. Geen dag is dus hetzelfde! Wat doe je nog meer? • uitvoeren van metingen met betrekking tot gezondheid en veiligheid, zoals lucht-, stof- en roetmetingen; • de gegevens van het onderzoek geef je door naar de medewerkers op kantoor; • op locatie heb je geregeld contact met onze opdrachtgevers Kun jij de uitdaging aan? Om als veldwerker bij ons aan de slag te gaan, heb je een afgeronde mbo opleiding richting civiele-, milieu- of cultuurtechniek op zak. Je bent gecertificeerd voor VCA-basis en SIKB BRL-protocol 2001, 2002 en/of 2018? Dan heb je een grote voorsprong op andere kandidaten! Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B (voorkeur ook BE). Je hebt overtuigingskracht en werkt secuur. Ook besluitvaardigheid en uiteraard een commerciële blik vinden we belangrijk. Naast samen werken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die graag buiten werkt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je. Mooie vooruitzichten Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris. • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden. • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 520 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=520 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Milieu [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs en veldmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-06-20T00:00:00Z [pub_date] => 2019-06-20T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-11-20T00:00:00Z [pagetitle] => Junior Bouwkundig Inspecteur [introtext] => Junior Bouwkundig Adviseur [content] => Deel uitmaken van enthousiast team Built Environment Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Built Environment. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit, bijvoorbeeld voor kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Ons doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Een afwisselende baan Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken? Dan zit je bij ons goed! Je gaat grote complexen inmeten en verwerkt deze gegevens in Autocad. Daarnaast rapporteer je ook o.b.v. bestaande bouwtekeningen, zonder de locatie bezocht te hebben. Zit jouw contract er op, voel je je als een vis in het water binnen de afdeling? Dan kijken we naar de doorgroeimogelijkheden en jouw interesse om andere inspecties uit te voeren, zoals aan- en verkoopinspecties, energieprestatie advies of brandveiligheid. Meer dan bouwtechnisch onderlegd Om als junior bouwkundig inspecteur goed beslagen ten ijs te komen, heb je bij voorkeur een bouwtechnische opleiding afgerond op MBO niveau en heb je al ervaring opgedaan met Autocad. Geen ervaring met Autocad? Geen probleem, wij leren je het. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en een echte aanpakkers mentaliteit, zonder dat je hierbij de kwaliteit uit het oog verliest. Naast samenwerken met collega's, zien we graag dat je goed zelfstandig werkt en dat je meedenkt met de organisatie. Het nemen van eigen initiatief en 'je schouders eronder zetten', zitten in je bloed. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan gaan we graag het gesprek aan. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris • Een fulltime job en de keuze om 32-40 uur te werken • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: opleidingsmogelijkheden en een prima pensioenregeling • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 521 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland|Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=521 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Bouwadvies [vacancy.vakgebieden] => Bouwkundig/vastgoed adviseurs ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-08-28T00:00:00Z [pub_date] => 2019-08-28T00:00:00Z [pagetitle] => Bouwkundig Adviseur [introtext] => Sr Bouwkundig adviseur [content] => SGS Search is een vooruitstrevend (internationaal) bedrijf. Wij doen werk dat ertoe doet. Als bouwkundig adviseur inspecteer je de fysieke staat van gebouwen op bouwkundig, constructief en installatietechnisch vlak. Zo breng je de duurzame kansen voor de toekomst in kaart. Interessant! Deel uitmaken van enthousiast team Built Environment Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Built Environment. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit, bijvoorbeeld voor kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Ons doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Een afwisselende baan Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij ons goed. Een greep uit je verantwoordelijkheden: • Het uitvoeren van inspecties (bv. NEN 2767), keuringen en gebrekenanalyses aan installaties; • Het opstellen van meerjarenonderhoudsplanningen; • Rapportages uitwerken in O-prognose; • Samenwerken binnen een hecht team Meer dan bouwtechnisch onderlegd Om als bouwkundig adviseur goed beslagen ten ijs te komen, heb je een bouwtechnische opleiding afgerond en enkele jaren ervaring met het uitvoeren van technische inspecties / conditiemetingen. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en oog voor kwaliteit. Naast samenwerken met collega's, zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan gaan we graag het gesprek aan. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris en een leaseauto • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd • Een fulltime job en de keuze om 36-40 uur te werken • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven [deleted] => 1 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 588 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=588 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Bouwadvies [vacancy.vakgebieden] => Bouwkundig/vastgoed adviseurs ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-09-19T00:00:00Z [pub_date] => 2019-09-19T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-11-29T00:00:00Z [pagetitle] => Bouwkundig adviseur [introtext] => Sr Bouwkundig adviseur [content] => SGS Search is een vooruitstrevend (internationaal) bedrijf. Wij doen werk dat ertoe doet. Als bouwkundig adviseur inspecteer je de fysieke staat van gebouwen op bouwkundig, constructief en installatietechnisch vlak. Zo breng je de duurzame kansen voor de toekomst in kaart. Interessant! Deel uitmaken van enthousiast team Built Environment Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Built Environment. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit, bijvoorbeeld voor kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Ons doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Een afwisselende baan Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij ons goed. Een greep uit je verantwoordelijkheden: • Het uitvoeren van inspecties (bv. NEN 2767), keuringen en gebrekenanalyses aan installaties; • Het opstellen van meerjarenonderhoudsplanningen; • Rapportages uitwerken in O-prognose; • Samenwerken binnen een hecht team Meer dan bouwtechnisch onderlegd Om als bouwkundig adviseur goed beslagen ten ijs te komen, heb je een bouwtechnische opleiding afgerond en enkele jaren ervaring met het uitvoeren van technische inspecties / conditiemetingen. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en oog voor kwaliteit. Naast samenwerken met collega's, zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan gaan we graag het gesprek aan. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris en een leaseauto • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd • Een fulltime job en de keuze om 36-40 uur te werken • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 603 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=603 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Bouwadvies [vacancy.vakgebieden] => Bouwkundig/vastgoed adviseurs ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-09-24T00:00:00Z [pub_date] => 2019-09-24T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-12-16T00:00:00Z [pagetitle] => Middelbaar Veiligheidskundige [introtext] => Medewerker middelbaar veiligheidsdeskundige [content] => Zie jij de risico’s en weet je deze goed in kaart te brengen? Wij werken elke dag keihard om de beste te zijn en te blijven. Maar dan wel in een veilige omgeving! Jij als Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) adviseert onze opdrachtgevers op het gebied van arbeidsveiligheid tijdens projecten in zowel de bouw als in de industrie. Onze opdrachten zijn vaak voor nationale- en internationale (vastgoed, industrie e.d.) klanten. Het is belangrijk dat je meedenkt met de klant, en bekijkt wat nodig is om een veilige en haalbare situatie voor de opdrachtgever te realiseren. Je houdt toezicht op de gemaakte afspraken en zorgt ervoor dat deze in de praktijk worden nageleefd. Je bent een zichtbaar aanspreekpunt bij onze projecten. Kortom als MVK doe je werk wat ertoe doet! Geen dag hetzelfde Als Middelbaar Veiligheidskundige kom je bij diverse projecten in heel Nederland - maar met name in de regio Rotterdam, Amsterdam en Groningen. Op locatie weet jij de risico’s in te schatten en maak je een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) en taak risico analyse (TRA). Het is dus van belang dat je volledig op de hoogte bent van de wet- en regelgevingen. Je bevindingen weet je goed over te brengen in een helder en duidelijk advies naar de opdrachtgever. Een geweldig team Vanaf dag één word je opgenomen in ons team Projecten. Meerdere specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen staan aan de zijde van onze klanten voor strategisch advies, specialistisch onderzoek en de dagelijkse aansturing van alle betrokken partijen in het proces bij een bouw, sloop, renovatie of complexe sanering van gevaarlijke stoffen. Een greep uit onze projecten: • Sloop Hilton op Schiphol; • Sloop Laboratoria en gebouwen Universiteit Leiden; • Ontmanteling en sloop voormalige ontzwavelingsfabriek (GZI) te Emmen; • Kwik sanering offshore voor TAQA. Gooi je alles in de strijd? Om als Middelbaar Veiligheidskundige aan de slag te gaan zoeken wij iemand met een MVK diploma op zak. Je hebt een HBO denkniveau en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan. Daarnaast ben je op de hoogte van alle wet- en regelgeving rondom veiligheid. Maar voor de functie is meer nodig: • Je bent in het bezit van rijbewijs B; • Je kunt goed zelfstandig werken en houdt van aanpakken; • Je bent klantgericht en denkt in praktische oplossingen; • Je bent goed in het schrijven van een goede en duidelijke rapportage; • Je weet hoe je een opdrachtgever professioneel kan adviseren; • Je bent bereid te reizen binnen Nederland. Bij voorkeur woon je in het westen of midden van Nederland; • Je kunt goed communiceren in Engels in zowel woord als geschrift. Mooie vooruitzichten Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega’s, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris en een lease-auto; • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken en/of op verschillende SGS locaties in het land; • Jaarcontract met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd; • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, mogelijkheid tot bijkopen van verlof; • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 606 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther|Kantoor Amsterdam|Heel Nederland [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=606 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Projecten [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-09-27T00:00:00Z [pub_date] => 2019-09-27T00:00:00Z [pagetitle] => Projectmanager Energie [introtext] => Projectmanager [content] => Bij SGS Search werken we elke dag keihard om onze omgeving veiliger, duurzamer en beter te maken. We doen werk dat ertoe doet. Als projectmanager energie ga jij het verschil maken. Samen met de commercieel manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van projecten waarin de huidige energieprestatie of -verbruik van vastgoed inzichtelijk wordt gemaakt voor onze klanten door middel van een EPA-onderzoek en / of een energie-audit. Daarin adviseer je onze klanten over de kansen voor verduurzaming op korte en lange termijn liggen. Relevant en interessant werk dus. Aangenaam, het Built Environment team Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiaste Built Environment team. Ons team bestaat uit 55 specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen. We zijn soms een tikkie eigenwijs, maar altijd gedreven. We voeren bouwtechnische onderzoeken uit in onder andere kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht, doen we bodemonderzoek en adviseren we op het gebied van duurzaamheid. Geen dag hetzelfde Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed! Als projectmanager energie begeleid je de klant gedurende het totale traject: vanaf de eerste inspectie tot en met de rapportage en het advies. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject van opdrachten, van acquisitie tot realisatie. Je bent in staat bestaande klantgroepen te bedienen en nieuwe klantgroepen aan te boren. Een greep uit je werkzaamheden: • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en de kwaliteitsbewaking van diverse projecten van opdrachtgevers gericht op energiebesparing en duurzame energieopwekking in de gebouwde omgeving. Denk hier aan Institutionele beleggers, vastgoedeigenaren en beheerders, woningbouwverenigingen en gemeenten.  • Je stelt een plan van aanpak op over de uitvoering van betreffende werkzaamheden en bewaakt de voortgang; budgetten en kwaliteit. • Je adviseert de opdrachtgever m.b.t. het optimaliseren van de energie-efficiëntie van gebouwen, installaties, processen en transporten. • Indien gewenst geef je een presentatie van rapportages aan de opdrachtgever. • Je denkt proactief mee over het ontwikkelen van nieuwe diensten op het vlak van energiebesparing in de gebouwde omgeving. • Je voert overleg met bouwkundig inspecteurs m.b.t. diverse project gerelateerde zaken (zoals inhoud, rapportages, kwaliteit) • Je bent betrokken bij het hele proces, van acquisitie tot plan van aanpak en uiteindelijk het opleveren van het rapport. • Je hebt een netwerk en bent in staat zelfstandig projecten te acquireren. Kun jij de uitdaging aan? Om als projectmanager energie goed beslagen ten ijs te komen, heb je een bouwkundige HBO of WO opleiding gevolgd, bij voorkeur aangevuld met certificaten op het gebied van EPA-W / EPA-U. Daarnaast beschik je over ervaring met het geven van maatwerkadvies of ervaring op het gebied van energiemanagement. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en een commerciële blik. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Naast samen werken met collega’s zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. En in dynamische situaties houd je het hoofd koel. Mooie vooruitzichten Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris en een lease auto • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd • Een uitdagende job en de keuze om 36 tot 40 uur te werken • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven Wij maken graag kennis met jou! Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 611 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Amsterdam|Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=611 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Consultancy [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-09-27T00:00:00Z [pub_date] => 2019-09-27T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-11-27T00:00:00Z [pagetitle] => Inspecteur Brandveiligheid [introtext] => Inspecteur [content] => We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Als inspecteur brandveiligheid draag jij bij aan een veilige leefomgeving. Je bouwt mee aan de duurzame relatie met onze opdrachtgevers en onze eigen organisatie. Relevant en interessant werk dus. Een geweldig team Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste Built Environment team. Zo'n 55 specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouwtechnische onderzoeken uit voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Geen dag hetzelfde Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed! Als inspecteur brandveiligheid werk je zelfstandig of in een team aan projecten waarbij de nadruk ligt op het beoordelen van de bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid in een gebouw. Een greep uit je werkzaamheden: • Je inspecteert panden op brandveiligheidseisen bij verschillende opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoedbeleggers, woningbouwcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van brandveiligheid in zowel woningbouw, industriële bouw als utiliteitsbouw. • Je verwerkt jouw bevindingen van deze onderzoeken in een rapportage. Kun jij de uitdaging aan? Om de functie van inspecteur brandveiligheid naar volle tevredenheid te kunnen uitvoeren heb je een afgeronde technische MBO-opleiding, bij voorkeur Bouwkunde, in je bezit. Daarnaast heb je cursussen gevolgd op brandveiligheid bijv. Brandpreventiedeskundige 1. Tevens heb je kennis van bouwmaterialen en brandveilige oplossingen. Dit vul je aan met minimaal 1 jaar relevante werkervaring als inspecteur brandveiligheid / -preventie bij bijvoorbeeld een applicateur / veiligheidsregio of adviesbureau. Daarnaast zoeken we de volgende eigenschappen in je: • Je werkt gestructureerd en regelt zaken goed en zorgvuldig • Je gaat gemakkelijk om met een tablet • Je bent leergierig en vindt het leuk om veel op pad te zijn • Je bent klantgericht en oplossingsgericht Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris en auto van de zaak • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen en een compensatieregeling • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: sportfaciliteiten en een prima pensioenregeling [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 612 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Amsterdam|Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=612 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Bouwadvies [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs en veldmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-10-10T00:00:00Z [pub_date] => 2019-10-10T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-11-29T00:00:00Z [pagetitle] => Tendermanager [introtext] => Contractmanager [content] => Heb jij ruime ervaring in bouw- en duurzaamheidsprojecten? Vind je het een uitdaging om projecten te leiden vanaf tender tot uitvoering? Dan hebben wij dé baan voor jou! Bij SGS Search werken we elke dag keihard om onze omgeving veiliger, duurzamer en beter te maken. We doen werk dat ertoe doet. Als tendermanager ben jij voor ons een onmisbare schakel. Je zorgt er binnen de sterk groeiende afdeling Built Environment voor dat er een goede organisatie is van verschillende tender- en aanbestedingsprocessen en dat dit leidt tot vele nieuwe projecten! Aangenaam, het Built Environment team Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste Built Environment team. Ons team bestaat uit 55 specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen. We zijn soms een tikkie eigenwijs, maar altijd gedreven. We voeren bouwtechnische onderzoeken uit in onder andere kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht en voeren wij bodemonderzoek uit. Daarnaast houdt een groep adviseurs zich bezig met circulariteit en het verduurzamen van producten en organisaties. Naast het maken van LCA’s van producten adviseren we klanten bij het voldoen aan de principes van Cradle to Cradle en het certificeren van producten hiervoor. Ons doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Wat ga je doen? Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. De afdeling groeit snel en is volop in ontwikkeling. Als tendermanager ben jij verantwoordelijk voor het doorlopen van een foutloos aanbestedings- of tendertraject, van het opstellen van een plan tot en met het schrijven en indienen van de winnende offerte, voor iedere aanbesteding en elk offertetraject waar wij aan meedoen. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je werkt veel samen met het team én met de Business Unit manager om het project te doorgronden en resultaatgericht te werken aan een competitieve inschrijving. Tot jouw belangrijkste taken behoren onder andere: •    De exacte klantvraag duidelijk krijgen •    Het opstellen van een tenderplan (incl. tenderbegroting en -planning) •    Bepalen van prijsstrategie en afhandelen van financiële zaken •    Voeren van overleg met het team, de business unit manager en de opdrachtgever •    Begeleiden van tender naar gunning en uitvoering Kun jij de uitdaging aan? Om als tendermanager goed beslagen ten ijs te komen, heb je enkele jaren ervaring als tendermanager. Je beschikt over minimaal een hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur behaald door een HBO en/of WO opleiding richting bijvoorbeeld building services, bouwkunde of bedrijfskunde. Daarnaast heb je kennis en ervaring met verschillende aanbestedings- en contractvormen. Je bent ondernemend, neemt verantwoordelijkheid, stuurt op grote lijnen maar hebt tevens oog voor detail. Je vult dit aan met goede communicatieve vaardigheden van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega’s, én veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: •    Goed salaris  •    Veel vrijheid: flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken  •    Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd •    Een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur •    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden  •    Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven Interesse? Spreekt deze functie jou aan maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 623 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther|Kantoor Amsterdam [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=623 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Built Environment, mdw [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-10-11T00:00:00Z [pub_date] => 2019-10-11T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-11-15T00:00:00Z [pagetitle] => Veldwerkcoördinator [introtext] => Coördinator [content] => Ben je werkzaam op het gebied van milieu en/of bodem en toe aan een nieuwe uitdaging? En omschrijven de volgende aspecten jou als persoon? •    Aansturen van medewerkers •    Plannen, regelen en organiseren •    Spin in het web Dan is dit jouw nieuwe baan! Bij SGS Search doen we werk dat ertoe doet. Bodem- en milieuonderzoek is een belangrijke pijler van onze veelzijdige dienstverlening. Als veldwerkcoördinator zorg je dat onze veldwerkers hun onderzoeken efficiënt uit kunnen voeren. Jij bent voor onze veldwerkers het eerste aanspreekpunt. Deel uitmaken van specialistisch team Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiast en professioneel milieukundig team en ben je onderdeel van de afdeling Built Environment. Jouw standplaats is Heeswijk. Samen met vijftien milieuprofessionals bewaak je de kwaliteit van onze bodem en lucht. Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling Bouwadvies (+/-35 medewerkers). We werken voor heel diverse en interessante opdrachtgevers door heel Nederland. Geen dag is hetzelfde Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk? Dan zit je bij ons goed! Je bent als veldwerkcoördinator verantwoordelijk voor de dagelijks aansturing van het veldwerkteam van de afdeling milieu. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: •    Het inplannen van circa 6 veldwerkers voor bodem- en milieuonderzoek •    De dagelijkse aansturing en begeleiding van de veldwerkers •    Het voorraadbeheer voor apparatuur, kleding en bemonsteringspotten •    Het beoordelen en borgen van de kwaliteit van het veldwerk •    Het coördineren van het uitbesteden van veldwerk en overige werkzaamheden aan derden •    Het continue verbeteren van de werkprocessen •    Input leveren voor leveranciersbeoordelingen, interne en externe audits, dossiercontroles, procesbewaking, klachtenregistratie en interne trainingen Wat is nodig voor deze functie? Onze ideale kandidaat is iemand met kennis en/of ervaring op het gebied van bodemonderzoek en veldwerk. Bij voorkeur ben je bekend met de beoordelingsrichtlijnen BRL 1000-2000-6000-2100 en heb je al ervaring opgedaan met het uitvoeren van audits. Wat heb je nog meer nodig voor deze functie?  •    Je bent stressbestendig  •    Je kunt snel schakelen •    Je houdt het overzicht in een hectische omgeving •    Je bent kostenbewust en hebt een flexibele en positieve instelling •    Je houdt ervan om processen goed op orde te hebben en te borgen Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: •    Goed salaris •    Een uitdagende fulltime baan (40 uur) •    Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd •    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden •    Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven Interesse? Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 625 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=625 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Milieu [vacancy.vakgebieden] => Kantoor ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-10-14T00:00:00Z [pub_date] => 2019-10-14T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-10-28T00:00:00Z [pagetitle] => Junior Projectmedewerker Milieu [introtext] => Projectmedewerker [content] => Ben je net klaar met jouw studie en klaar voor je eerste echte baan? En sluit het regelen en organiseren aan bij jouw persoonlijkheid? Dan gaan we graag met je in gesprek. Bij SGS Search werken we elke dag keihard om de beste te zijn. We voeren bodem-, lucht- en stofonderzoeken uit. Als junior projectmedewerker milieu is je oplossende vermogen groot. Je werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers en zorgt dat zij er zeker van zijn dat de bodem niet verontreinigd is of dat er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen na een brand. Je ondersteunt de projectmanagers en werkt mee aan diverse interessante opdrachten.  Deel uitmaken van een enthousiast team Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste milieukundig team, dat weer onderdeel is van de afdeling Built Environment. Deze afdeling opereert vanuit Heeswijk. Zo'n 15 specialisten en onderzoekers met een berg aan kennis op verschillende terreinen zorgen voor hoge kwaliteit bodem-, lucht- en stofonderzoeken. Ons doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Geen dag hetzelfde Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk? Dan zit je bij ons goed! Als junior projectmedewerker milieu werk jij binnen het team samen met verschillende collega’s om onze klanten van het juiste advies te voorzien. Wij laten je stap voor stap kennis maken met de verschillende onderdelen van de functie.  Een greep uit jouw toekomstige verantwoordelijkheden: •    Algemene werkvoorbereiding, zodat de buitendienst direct aan de slag kan •    Binnengekomen onderzoeksresultaten interpreteren •    Het schrijven van rapportages •    Tekeningen uitwerken in AutoCAD •    Facturen opstellen voor de klant •    Zelfstandig (kleine) projecten oppakken •    Sturing geven binnen een project Wil jij de uitdaging aan? Om als projectmedewerker goed beslagen ten ijs te komen heb je een hbo opleiding afgerond richting (milieu, geografie, aardrijkskunde, scheikunde of natuurkunde).  Ook met een afgeronde mbo opleiding in een relevante richting met enkele jaren ervaring, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wat is er nog meer nodig voor deze uitdagende functie? •    Een klantgerichte instelling en het nemen van verantwoordelijkheid •    Je denkt in oplossingen; jouw positieve instelling werkt enthousiasmerend •    Je werkt zorgvuldig en je bent goed in het houden van overzicht  Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's en veel doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: •    Goed salaris •    Een uitdagende start van jouw carrière voor 32 tot 40 uur per week •    Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken •    Jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd •    Mogelijkheid om maximaal tien vakantiedagen bij te kopen •    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden •    Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven Interesse? Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 626 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=626 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Milieu [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-10-23T00:00:00Z [pub_date] => 2019-10-23T00:00:00Z [unpub_date] => 2020-01-08T00:00:00Z [pagetitle] => Junior Projectleider Milieu [introtext] => Junior Projectleider [content] => Heb je al enkele jaren ervaring als projectmedewerker op het gebied van milieukundig onderzoek en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is deze functie de perfecte keuze voor jou! Wij voeren bodem-, lucht- en stofonderzoeken uit bij uiteenlopende (internationale) opdrachtgevers. Als junior projectleider milieu is je oplossende vermogen groot. Jij zorgt dat onze opdrachtgevers er zeker van zijn dat de bodem niet verontreinigd is of dat er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen na een brand. Deel uitmaken van een enthousiast team Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Milieu, dat weer onderdeel is van de businessunit Built Environment. Deze afdeling opereert vanuit Heeswijk. Zo'n 15 specialisten en onderzoekers met een berg aan kennis op verschillende terreinen zorgen voor hoge kwaliteit bodem-, lucht- en stofonderzoeken. Ons doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Geen dag hetzelfde Binnen het team vul jij een middenpositie in op de afdeling, waarbij je met jouw kennis en ervaring die je inmiddels hebt opgedaan, jouw collega’s ondersteunt en zelfstandig de grotere projecten op gaat pakken. Je coördineert werkzaamheden en bent de brug  tussen de projectmedewerkers en de projectmanagers. Je krijgt alle gelegenheid om initiatief te ontplooien en je te ontwikkelen tot een volwaardig projectleider. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed! Een greep uit je verantwoordelijkheden: •    Algemene werkvoorbereiding, zodat de buitendienst direct aan de slag kan •    Onderzoeksresultaten interpreteren •    Het schrijven van rapportages •    Tekeningen uitwerken in AutoCAD •    Facturen opstellen voor de klant •    Zelfstandig grotere en complexere projecten oppakken •    Het geven van advies aan onze klanten •    Contact met jouw klanten over de lopende projecten •    Projectmanagement Ga jij deze uitdaging aan? Om als junior projectleider milieu goed beslagen ten ijs te komen, heb je minimaal een afgeronde hbo opleiding in milieukundige richting en heb je enkele jaren ervaring opgedaan als projectmedewerker in een dienstverlenende, commerciële organisatie.  Voor de functie is meer nodig, namelijk: •    Een klantgerichte instelling en het nemen van verantwoordelijkheid.  •    Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Zo creëer je een win-winsituatie voor beide partijen.  •    Je denkt dus in oplossingen; jouw positieve instelling werkt enthousiasmerend.  •    Je werkt wel uiterst zorgvuldig en je bent goed in het houden van overzicht.  Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? Dan gaan we graag met je in gesprek. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: •    Goed salaris •    Een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur per week •    Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken •    Jaarcontract met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd •    Mogelijkheid om maximaal tien vakantiedagen bij te kopen •    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden •    Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven Interesse? Spreekt deze functie jou aan maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 632 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=632 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Milieu [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-10-25T00:00:00Z [pub_date] => 2019-10-25T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-12-24T00:00:00Z [pagetitle] => Analist Buitendienst regio Zeeland / West Brabant [introtext] => Junior analist [content] => "Als analist zorg je voor een veilige omgeving voor mensen. Dat geeft veel voldoening." (Hans, analist) "Als vrachtwagenchauffeur was ik toe aan een nieuwe stap. De vrijheid die je in het werk als analist hebt, spreekt mij heel erg aan." (Mike, analist) "Mijn accurate manier van werken die ik leerde in de grafische sector komt bij mijn functie als analist goed van pas." (Peter, analist) In de regio Zeeland / West Brabant zoeken wij op dit moment een fulltime analist buitendienst. Als analist heb je een verantwoordelijke baan. Wanneer een saneerder asbest heeft verwijderd, inspecteert een onafhankelijk analist door middel van onderzoek of een omgeving na een asbestsanering veilig begaanbaar is voor mensen. De dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naartoe rijdt. Met het mobiele lab achterin de auto, ga je van locatie naar locatie. Eenmaal daar, ga je in beschermende kleding de ruimte binnen. Je neemt luchtmonsters en voert een uiterst nauwkeurige visuele inspectie uit. Na het verzamelen van de diverse gegevens, werk je direct een rapport uit van je bevindingen. Of je nu positief of minder positief nieuws hebt voor de opdrachtgever: je communiceert vriendelijk en duidelijk over het resultaat. Het team van analisten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is. SGS Search Laboratorium B.V. is hét bureau voor materiaalkundig- en luchtonderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is voor ons land uniek. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk.
Ben jij onze nieuwe asbestspecialist? Onze nieuwe vakman heeft: • een mbo-werk- en denkniveau • een aantal jaar werkervaring • ervaring met het werken met computers • een rijbewijs B Je krijgt van ons een aanvullende opleiding. Daarom vragen we geen specifieke opleiding of werkervaring. Wel is het belangrijk dat je gewend bent om nauwkeurig te werken, en goed met mensen om kunt gaan. Wisselende werktijden en reisafstanden vormen voor jou geen probleem. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken bij ons op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris en auto van de zaak • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen en een compensatieregeling • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: sportfaciliteiten en een prima pensioenregeling [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 635 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Provincie Zeeland|Provincie Noord-Brabant [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=635 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Lab - Team Analisten Buitendienst [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs en veldmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-10-30T00:00:00Z [pub_date] => 2019-10-30T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-12-05T00:00:00Z [pagetitle] => IT Operations Support Medewerker [introtext] => ICT medewerker junior [content] => Eindelijk, daar is-ie dan: de functie waar jouw proactieve servicehouding perfect tot zijn recht komt. Windows 10, O365, tablets, werkplekbeheer, voorraadbeheer, applicaties en telefonie: jij weet je weg er wel in te vinden. Als IT Operations Support medewerker bij SGS zorg jij dat jouw collega’s optimaal gebruik kunnen maken van hun pc’s en randapparatuur. Je schiet dagelijks te hulp door het beantwoorden van vragen op gebied van software en hardware. Als IT Operations Support medewerker los jij eerstelijns en tweedelijns issues zelfstandig op, maar kan je terugvallen op collega`s die elders in het land werkzaam zijn. Krijg je een lastige vraag of een spoedticket tussendoor? Jij weet je hoofd koel te houden. Jij weet dan de beste uitleg te geven. Verder geef jij onze nieuwe collega’s een warm welkom. Je installeert namelijk hun nieuwe werkplek.  Je kan dus wel stellen dat dit een echte ‘people-job’ is waarbij je technische kennis onmisbaar is. Wat breng je mee? We zijn op zoek naar een IT Operations Support medewerker met een opleiding op minimaal MBO niveau en tenminste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent servicegericht en hebt een klantvriendelijke instelling. Uiteraard zijn je communicatieve eigenschappen uitstekend.   Daarnaast ben je: • zelfstandig; • stressbestendig;  • sterk verantwoordelijkheidsgevoel; • je beheerst de Nederlandse taal; • je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit (alhoewel de werktijden dat normaliter wel zijn).  De werkzaamheden zullen plaatsvinden in Heeswijk-Dinther, het zou wel kunnen voorkomen dat je voor support- of projectwerkzaamheden op andere locaties in Nederland werkzaamheden uit moet voeren. Meer over SGS Nederland SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 97.000 werknemers. SGS is wereldwijd staat 100% voor passie, trots en innovatie. Onze medewerkers worden gekenmerkt door hun passie en betrokkenheid. SGS stimuleert het inbrengen van nieuwe ideeën en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Met een loopbaan bij SGS kunt u er 100% van uitgaan dat we uw talent volledig benutten en verder ontplooien. In de Benelux opereert SGS vanuit  3 landen en 18 entiteiten, vanuit ongeveer 50 locaties en met zo een 4.000 mensen.  Mooie vooruitzichten SGS biedt je een functie met de nodige inhoudelijke verantwoordelijkheid. Je salaris is marktconform en conform de ervaring die je kan voorleggen. Daarnaast bieden we je een goed pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.  Zoals: • een aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband; • collectieve pensioenverzekering; • collectieve zorgverzekering;  • laptop en telefoon;  • aantrekkelijk sport en fietsplan.  Wij maken graag kennis met jou! Wil je meer weten, neem dan contact op met onze corporate recruiter, Kelly van Oosten via 06- 31 97 07 44 of stuur je cv naar kelly.vanoosten@sgs.com. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 637 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search?VcSn=637 [vacancy.contact-name] => Kelly van Oosten [vacancy.department-name] => Staff, IT [vacancy.vakgebieden] => Staf (Marketing, beleid, financien, HR, facilitair) ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-11-05T00:00:00Z [pub_date] => 2019-11-05T00:00:00Z [unpub_date] => 2020-02-07T00:00:00Z [pagetitle] => Projectmedewerker Milieu [introtext] => Projectmedewerker [content] => Heb jij ervaring op het gebied van milieukundig onderzoek en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is deze functie perfect voor jou! Wij voeren bodem-, lucht- en stofonderzoeken uit bij uiteenlopende (internationale) opdrachtgevers. Als projectmedewerker milieu is je oplossende vermogen groot. Jij zorgt dat onze opdrachtgevers er zeker van zijn dat de bodem niet verontreinigd is of dat er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen na een brand. Deel uitmaken van een enthousiast team Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Milieu, dat weer onderdeel is van de businessunit Built Environment. Deze afdeling opereert vanuit Heeswijk. Zo'n veertien specialisten en onderzoekers met een berg aan kennis op verschillende terreinen zorgen voor hoge kwaliteit bodem-, lucht- en stofonderzoeken. Ons doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Geen dag hetzelfde Binnen het team vul jij een middenpositie in op de afdeling, waarbij je met jouw kennis en ervaring die je inmiddels hebt opgedaan, onze projectleiders ondersteunt en zelfstandig projecten mee kunt draaien. Je krijgt alle gelegenheid om initiatief te ontplooien en je te ontwikkelen tot senior. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je verantwoordelijkheden: • Algemene werkvoorbereiding, zodat de buitendienst direct aan de slag kan • Onderzoeksresultaten interpreteren • Het schrijven van rapportages • Tekeningen uitwerken in AutoCAD • Facturen opstellen voor de klant • Zelfstandig (kleine) projecten oppakken • Het geven van advies aan onze klanten • Contact met jouw klanten over de lopende projecten • Projectmanagement Wil jij de uitdaging aan? Om als projectmedewerker goed beslagen ten ijs te komen, heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding in milieukundige richting en heb je enkele jaren ervaring opgedaan in een dienstverlenende, commerciële organisatie. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een klantgerichte instelling en het nemen van verantwoordelijkheid. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Zo creëer je een win-winsituatie voor beide partijen. Je denkt dus in oplossingen; jouw positieve instelling werkt enthousiasmerend. Natuurlijk mag je fouten maken, maar je werkt wel uiterst zorgvuldig en je bent goed in het houden van overzicht. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan gaan we graag met je in gesprek. Ben je net klaar met je opleiding in de milieukundige richting? Ook dan zijn er mogelijkheden voor jou! Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken • Mogelijkheid om 32 tot 40 uur te werken • Jaarcontract met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd • Mogelijkheid om maximaal tien vakantiedagen bij te kopen • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven Interesse? Spreekt deze functie jou aan maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 641 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=641 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Milieu [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-11-05T00:00:00Z [pub_date] => 2019-11-05T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-11-14T00:00:00Z [pagetitle] => Inspecteur Gevaarlijke Stoffen (HazMat Expert) [introtext] => Inspecteur IHM [content] => Zijn er op dit schip gevaarlijke stoffen aanwezig? Als inspecteur gevaarlijke stoffen (HazMat Expert) bij SGS Search geef jij antwoord op deze vraag. Je gaat werken bij wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Van oudsher is SGS actief in de maritieme sector en in havens over de hele wereld. We zoeken gedreven kandidaten voor deze internationale functie. Jouw nieuwe team Vanaf dag één word je opgenomen in een enthousiaste team. Wij voeren wereldwijd voor diverse klanten IHM-onderzoeken (Inventory of Hazardous Materials) uit binnen de maritieme sector. Iedereen werkt met name veel zelfstandig en komt op interessante plekken. We komen een aantal keren per jaar bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zo wordt onze dienstverlening alleen maar beter! Een zelfstandige en verantwoordelijke job Als inspecteur gevaarlijke stoffen (HazMat Expert) voer je IHM-onderzoeken (Inventory of Hazardous Materials) uit binnen de maritieme sector. Een IHM-onderzoek geeft onze klant inzicht in de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen aan boord van een schip. Denk aan asbest, kwik, loodhoudende verven, cadmium, radioactieve stoffen, PCB’s of PBB’s. Op basis van jouw onderzoeksresultaten werk je een rapportage uit. Het is een zelfstandige functie met een internationaal karakter! Je bent dus geregeld op reis en bereid om op onregelmatige tijden te werken. Heb jij de juiste bagage? Om als inspecteur gevaarlijke stoffen (HazMat Expert) aan de slag te gaan beschik je over minimaal een mbo opleiding niveau 4 bij voorkeur een opleiding voor de maritieme industrie of anders een vergelijkbare opleiding bijv. richtig werktuigbouwkunde of installatietechniek. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met het uitvoeren van inspecties en heb je ervaring en/of aantoonbare affiniteit met de nautische / maritieme sector. Deze kennis en ervaring vul je aan met ervaring op het gebied van inspecties voor gevaarlijke stoffen. Ben je al in bezit van een certificering als bijv. HazMat expert of DIA dan heb je een streepje voor. Maar ook als je nog geen certificering hebt maar wel relevante werkervaring gaan we graag met je in gesprek! We leiden je dan intern op tot een volwaardige HazMat Expert. Voor deze functie is verder nog nodig: •    Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift •    Een pro-actieve en accurate werkhouding, je werkt veilig en gedetailleerd •    Je bent in bezit van een rijbewijs B Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: •    Goed salaris en een auto van de zaak •    Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling •    Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen en een compensatieregeling •    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: sportfaciliteiten en een prima pensioenregeling Interesse? Spreekt deze functie jou aan maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 643 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther|Kantoor Amsterdam [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=643 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Projecten [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs en veldmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-11-08T00:00:00Z [pub_date] => 2019-11-08T00:00:00Z [pagetitle] => Milieukundig Begeleider [introtext] => Medewerker Milieu [content] => Spreekt het begeleiden van bodemsaneringen jou aan? Bij SGS Search doen we werk dat ertoe doet. Als milieukundig begeleider begeleid je bodemsaneringen op milieukundig gebied. Je brengt in kaart of een bodem schoon is of niet. Het gaat om een zelfstandige baan waarvoor je heel Nederland doorreist. Deel uitmaken van ons milieukundig team Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiaste en professionele milieukundig team. Samen met vijftien professionals bewaak je de kwaliteit van onze bodem en lucht. We werken voor heel diverse en interessante opdrachtgevers, waaronder bijvoorbeeld verschillende vastgoedorganisaties. Geen dag is hetzelfde Als milieukundig begeleider ben je verantwoordelijk voor de milieukundige begeleiding bij de uitvoering van bodemsaneringen. Op locatie heb je contact met de opdrachtgever en adviseer je waar nodig. Een greep uit je overige verantwoordelijkheden: • Zelfstandig uitvoeren van diverse bodemonderzoeken. Denk aan watermonsterneming, depotbemonstering, verkennend bodemonderzoek, aanvullend bodemonderzoek en asbest in grondonderzoek. • Uitvoeren van metingen met betrekking tot gezondheid en veiligheid, zoals lucht-, stof- en roetmetingen. • Het verstrekken van jouw onderzoeksgegevens aan de collega’s op kantoor. Ervaren milieukundig begeleider (en meer)? Om als milieukundige begeleider goed beslagen ten ijs te komen, bezit je minimaal mbo werk- of denkniveau (bij voorkeur een opleiding richting: milieukunde/bodem). Daarnaast heb je enkele jaren ervaring als milieukundig begeleider van bodemsaneringen. Je bent gecertificeerd voor VCA-basis en SIKB BRL-protocol 6001. Ben je ook nog eens gecertificeerd voor SIKB BRL-protocollen 2001, 2002 en/of 2018? Dan heb je een grote voorsprong op andere kandidaten! Verder vinden we het belangrijk dat je praktisch bent ingesteld, verantwoordelijkheid durft te nemen en nauwkeurig te werk gaat. Ook probleemoplossend denken en handelen en gestructureerd werken zijn in deze functie noodzakelijk. Vanuit je aard om klanten écht verder te helpen, zie je kansen voor SGS Search. Werk je graag buiten? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag verder met je. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's én veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris. • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 648 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=648 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Milieu [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs en veldmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-11-21T00:00:00Z [pub_date] => 2019-11-21T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-11-28T00:00:00Z [pagetitle] => Junior Bouwkundig Inspecteur [introtext] => Junior Bouwkundig Adviseur [content] => Deel uitmaken van enthousiast team Built Environment Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Built Environment. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit, bijvoorbeeld voor kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Ons doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Een afwisselende baan Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken? Dan zit je bij ons goed! Je gaat grote complexen inmeten en verwerkt deze gegevens in Autocad. Daarnaast rapporteer je ook o.b.v. bestaande bouwtekeningen, zonder de locatie bezocht te hebben. Zit jouw contract er op, voel je je als een vis in het water binnen de afdeling? Dan kijken we naar de doorgroeimogelijkheden en jouw interesse om andere inspecties uit te voeren, zoals aan- en verkoopinspecties, energieprestatie advies of brandveiligheid. Meer dan bouwtechnisch onderlegd Om als junior bouwkundig inspecteur goed beslagen ten ijs te komen, heb je bij voorkeur een bouwtechnische opleiding afgerond op MBO niveau en heb je al ervaring opgedaan met Autocad. Geen ervaring met Autocad? Geen probleem, wij leren je het. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en een echte aanpakkers mentaliteit, zonder dat je hierbij de kwaliteit uit het oog verliest. Naast samenwerken met collega's, zien we graag dat je goed zelfstandig werkt en dat je meedenkt met de organisatie. Het nemen van eigen initiatief en 'je schouders eronder zetten', zitten in je bloed. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan gaan we graag het gesprek aan. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris • Een fulltime job en de keuze om 32-40 uur te werken • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: opleidingsmogelijkheden en een prima pensioenregeling • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 658 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=658 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Bouwadvies [vacancy.vakgebieden] => Bouwkundig/vastgoed adviseurs ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-10-31T00:00:00Z [pub_date] => 2019-10-31T00:00:00Z [unpub_date] => 2019-11-29T00:00:00Z [pagetitle] => Junior Bouwkundig Inspecteur [introtext] => Junior inspecteur [content] => We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als bouwkundig inspecteur gaat het verschil maken. Je inspecteert de fysieke staat waarin gebouwen verkeren op bouwkundig, constructief en installatietechnisch vlak. Met deze inzichten kan beter bepaald worden welke duurzame kansen er voor de toekomst zijn. Relevant en interessant werk dus. Een geweldig team Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste built environment team. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Geen dag hetzelfde Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden: • Technische Inspecties uitvoeren en rapporteren, zelfs internationaal!; • Opdrachtgevers adviseren over o.a. de technische staat van het vastgoed; • Meedenken in commerciële kansen en innovatie en productontwikkeling van bv. inspectietools en rapportages; • Vergroten van je netwerk op het gebied van vastgoed; • Actief betrokken bij aan- en verkopen van vastgoed (portefeuilles); van inspectie tot advisering; • Begeleiden van junior bouwkundig adviseurs; • Projectmanagement van opdracht tot nazorg. Kun jij de uitdaging aan? Om als bouwkundig adviseur goed beslagen ten ijs te komen, heb je een bouwtechnische opleiding afgerond en enkele jaren ervaring in bouwkundige inspecties, bij voorkeur in commercieel vastgoed projecten op het gebied van Technische Due Diligence. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld analytisch vermogen om relevante verbanden te zien in een berg aan informatie. Ook een dienstverlenende instelling en een commerciële blik vinden we belangrijk. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Naast samen werken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je. Mooie vooruitzichten Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: • Goed salaris en een lease auto; • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken; • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd; • Een fulltime job en de keuze om 36-40 uur te werken; • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden; • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 661 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=661 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Bouwadvies [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs en veldmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-12-05T00:00:00Z [pub_date] => 2019-12-05T00:00:00Z [unpub_date] => 2020-01-07T00:00:00Z [pagetitle] => Junior Projectmedewerker Milieu [introtext] => Projectmedewerker [content] => Ben je net klaar met jouw studie en klaar voor je eerste echte baan? En sluit het regelen en organiseren aan bij jouw persoonlijkheid? Dan gaan we graag met je in gesprek. Bij SGS Search werken we elke dag keihard om de beste te zijn. We voeren bodem-, lucht- en stofonderzoeken uit. Als junior projectmedewerker milieu is je oplossende vermogen groot. Je werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers en zorgt dat zij er zeker van zijn dat de bodem niet verontreinigd is of dat er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen na een brand. Je ondersteunt de projectmanagers en werkt mee aan diverse interessante opdrachten.  Deel uitmaken van een enthousiast team Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste milieukundig team, dat weer onderdeel is van de afdeling Built Environment. Deze afdeling opereert vanuit Heeswijk. Zo'n 15 specialisten en onderzoekers met een berg aan kennis op verschillende terreinen zorgen voor hoge kwaliteit bodem-, lucht- en stofonderzoeken. Ons doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Geen dag hetzelfde Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk? Dan zit je bij ons goed! Als junior projectmedewerker milieu werk jij binnen het team samen met verschillende collega’s om onze klanten van het juiste advies te voorzien. Wij laten je stap voor stap kennis maken met de verschillende onderdelen van de functie.  Een greep uit jouw toekomstige verantwoordelijkheden: •    Algemene werkvoorbereiding, zodat de buitendienst direct aan de slag kan •    Binnengekomen onderzoeksresultaten interpreteren •    Het schrijven van rapportages •    Tekeningen uitwerken in AutoCAD •    Facturen opstellen voor de klant •    Zelfstandig (kleine) projecten oppakken •    Sturing geven binnen een project Wil jij de uitdaging aan? Om als projectmedewerker goed beslagen ten ijs te komen heb je een hbo opleiding afgerond richting (milieu, geografie, aardrijkskunde, scheikunde of natuurkunde).  Ook met een afgeronde mbo opleiding in een relevante richting met enkele jaren ervaring, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wat is er nog meer nodig voor deze uitdagende functie? •    Een klantgerichte instelling en het nemen van verantwoordelijkheid •    Je denkt in oplossingen; jouw positieve instelling werkt enthousiasmerend •    Je werkt zorgvuldig en je bent goed in het houden van overzicht  Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's en veel doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: •    Goed salaris •    Een uitdagende start van jouw carrière voor 32 tot 40 uur per week •    Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken •    Jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd •    Mogelijkheid om maximaal tien vakantiedagen bij te kopen •    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden •    Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven Interesse? Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 665 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=665 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Milieu [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-12-24T00:00:00Z [pub_date] => 2019-12-24T00:00:00Z [pagetitle] => Adviseur Duurzaamheid [introtext] => Adviseur Duurzaamheid [content] => Bij SGS Search werken we elke dag keihard om onze omgeving veiliger, duurzamer en beter te maken. We doen werk dat ertoe doet. Als Adviseur Duurzaamheid adviseer je onze opdrachtgevers op uiteenlopende gebieden op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Aangenaam, het Built Environment team Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste Built Environment team. Ons team bestaat uit 55 specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen. We zijn soms een tikkie eigenwijs, maar altijd gedreven. We voeren bouwtechnische onderzoeken uit in onder andere kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht, doen we bodemonderzoek en adviseren we op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast houdt een groep adviseurs zich bezig met circulariteit en het verduurzamen van producten, projecten en organisaties. Naast het maken van LCA’s van producten adviseren we klanten bij het voldoen aan de principes van Cradle to Cradle en het certificeren van producten hiervoor. Daarnaast worden we door verschillende partijen betrokken bij uiteenlopende projecten waar onze duurzame visie gewenst is. Ons doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Een afwisselende baan Je komt te werken in een team van zes adviseurs en werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam, waarvan de bouw uiteraard gebaseerd is op concepten van circulair bouwen. Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken, dan zit je bij ons goed! Als adviseur duurzaamheid bestaat jouw werk uit het uitvoeren van levenscyclusanalyses (LCA) en het adviseren van klanten bij het voldoen aan de principes van Cradle to Cradle of een certificering van producten waaronder diverse bouwmaterialen en (consumenten)producten. Tevens geef je advies bij verschillende duurzaamheidsvraagstukken. Jouw bevindingen en analyses verwoord je in een rapportage of verwerk je in een advies waarmee de klant zelf of met jouw begeleiding aan de slag kan. Bij een Cradle to Cradle certificering zet je jouw analyses en bevindingen door naar het Cradle to Cradle Product Innovation Institute. Naast jouw inhoudelijke taken binnen de verschillende projecten ga je ook actief aan de slag met commerciële activiteiten. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de markt van jouw vakgebied. Je neemt deel aan beurzen, kent de experts binnen het vakgebied en gaat in gesprek met mogelijke nieuwe klanten. En weet uiteindelijk deze klanten aan je te binden. Meer dan gedreven in duurzaamheid Om als adviseur duurzaamheid goed beslagen ten ijs te komen, heb je een hbo of wo opleiding gevolgd op het gebied van duurzaamheid, zoals milieukunde, industrial ecology of urban environmental management en beschik je over minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van levenscyclusanalyses en/of Cradle tot Cradle certificeringstrajecten. Maar voor de functie is meer nodig: een analytisch denkvermogen, sterke mondeling en schriftelijke vaardigheden en een commerciële en dienstverlenende instelling. Naast samenwerken met collega's, zien we graag dat je goed zelfstandig werkt en dat je meedenkt met de organisatie. Het nemen van eigen initiatief en 'je schouders eronder zetten' zitten in je bloed. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En ben je een harde werker? Dan gaan we graag het gesprek aan. Mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: •    Goed salaris •    Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken •    Een fulltime job en de keuze om 36-40 uur te werken •    Een lease auto, laptop en telefoon •    28 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen. •    Een prima pensioenregeling en  verschillende opleidingsmogelijkheden •    Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven Interesse? Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 671 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Amsterdam|Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=671 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Bouwadvies [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2019-12-24T00:00:00Z [pub_date] => 2019-12-24T00:00:00Z [pagetitle] => Adviseur Installatietechniek [introtext] => Adviseur [content] => Ben jij een adviseur die een uitdagende, initiërende rol met verantwoordelijkheid zoekt? En wil jij Nederland samen met ons verduurzamen? Dan is dit jouw kans! Bij SGS Search werken we elke dag keihard om onze omgeving veiliger, duurzamer en beter te maken. We doen werk dat ertoe doet. Als adviseur installatietechniek ga jij het verschil maken. Je ondersteunt jouw collega’s bij een EPA-onderzoek, een energie-audit of een gebouwinspectie met jouw kennis over de gebouwgebonden installaties binnen o.a. utiliteitsgebouwen. Je maakt hiermee duidelijk waar de kansen voor verduurzaming op korte en lange termijn liggen en inventariseert risico’s of kosten waar onze opdrachtgever rekening mee moet houden. Relevant en interessant werk dus. Aangenaam, het Built Environment team Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiaste Built Environment team. Ons team bestaat uit 55 specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen. We zijn soms een tikkie eigenwijs, maar altijd gedreven. We voeren bouwtechnische en installatietechnische onderzoeken uit in onder andere kantoor- en winkelpanden. Daarnaast adviseren we onze opdrachtgevers bij grote nationale en internationale spraakmakende aan- en verkooptrajecten in het vastgoed. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht, doen we bodemonderzoek en adviseren we op het gebied van duurzaamheid. Geen dag hetzelfde Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien.  Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed! Een greep uit je werkzaamheden: •    Samen met je collega’s ga je gebouwen inspecteren en informatie verzamelen over het energieverbruik en/ of de energieprestatie van de gebouwgebonden installaties •    Gegevens analyseren, berekeningen maken en samen met je collega’s verwerken tot een energielabel of maatwerkadvies  •    Adviseren van de opdrachtgever m.b.t. het optimaliseren van de energie-efficiëntie van de gebouwgebonden installaties  •    Overleg met bouwkundig inspecteurs m.b.t. diverse project gerelateerde installatietechnische zaken waarbij zij kunnen steunen op jouw technische kennis •    Ondersteuning van projectmanagers (van opdracht tot nazorg) Kun jij de uitdaging aan? Als adviseur Installatietechniek beschik je over een afgeronde hbo opleiding richting werktuigbouwkunde of energietechniek.  Je vult deze technische kennis aan met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de installatietechniek. Een aantal onderwerpen waar jij (deels) al mee bekend bent zijn bijvoorbeeld: WKO-installaties, warmtepompen, gas absorptie, PV Panelen en andere diverse vormen van energie opwekking. Maar voor de functie is meer nodig: analytisch vermogen om relevante verbanden te zien in een berg aan informatie. Ook een dienstverlenende instelling en een commerciële blik vinden we belangrijk. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Naast samen werken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. En in dynamische situaties houd je het hoofd koel. Mooie vooruitzichten Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: •    Goed salaris •    Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken •    Een fulltime job en de keuze om 36-40 uur te werken •    Een lease auto, laptop en telefoon •    28 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen. •    Een prima pensioenregeling en  verschillende opleidingsmogelijkheden •    Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven Wij maken graag kennis met jou! Wil je meer weten, neem dan contact op met onze corporate recruiter, Iris van Rooij via 06- 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 672 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther|Kantoor Amsterdam [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=672 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Bouwadvies [vacancy.vakgebieden] => Bouwkundig/vastgoed adviseurs ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2020-01-16T00:00:00Z [pub_date] => 2020-01-16T00:00:00Z [unpub_date] => 2020-02-10T00:00:00Z [pagetitle] => Projectcoördinator met commerciële skills [introtext] => Projectleider [content] => Heb jij ervaring met grootschalig onderhoud en werkvoorbereiding? Spreek jij de taal van woningbouwverenigingen en aannemers? Dan is dit jouw nieuwe baan! Bij SGS Search werken we elke dag keihard om de beste te zijn. We inspecteren, analyseren en adviseren de bebouwde omgeving op het gebied van asbest. Als projectcoördinator ga jij asbestonderzoeken voor woningbouwverenigingen en aannemers begeleiden. Je spreekt hun taal en levert passende onderzoeken en adviezen voor de wooncomplexen op.  Waarom SGS Search? Omdat je als projectcoördinator bij ons de vrijheid krijgt om projecten vanuit jouw expertise te managen. Wat ga je doen? Onze opdrachten voor woningbouwverenigingen en aannemers komen bij jou terecht. Het kan bijvoorbeeld gaan om een groot en complex renovatieproject waarbij onderzoeken naar asbest noodzakelijk is. Je onderhoudt contacten met onze opdrachtgevers en bent verantwoordelijk voor het correcte verloop van jouw projecten, inclusief begeleiding van de projectmedewerker(s) en inspecteur(s). Je zorgt voor een goede planning, denkt mee over bewonerscommunicatie en bespreek specifieke aandachtspunten met onze inspecteur. Je bewaakt de voortgang en als het nodig is bezoek je het project en de opdrachtgever en maak je afspraken over de uitvoering en over meer- of minder werk. Je bent bij de opstart en evaluatie van projecten aanwezig, maar verder werk je vooral vanuit ons duurzame kantoorpand in Heeswijk-Dinther. Wat verwachten wij van jou? Als projectcoördinator is het heel belangrijk dat je de processen en belangen van onze opdrachtgevers begrijpt. Onze projecten kenmerken zich door helder en eenduidig projectmanagement.  •    Heb jij minimaal een afgeronde mbo opleiding en begrijp je hoe een gebouw technisch in elkaar steekt? •    Of heb je ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer of als projectleider bij een woningbouwvereniging?  •    Ben je energiek, flexibel en klantgericht?  •    Hou je altijd het overzicht en vertaal je dit naar een goede planning en organisatie?  •    Ben je oplossingsgericht, werk je vanuit respect en zet je graag lijnen uit?  Neem dan vooral contact met ons op! Met deze kwaliteiten ga je prima binnen onze bedrijfscultuur passen. Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. We zijn een professionele organisatie en bieden je een omgeving waarin je kunt excelleren. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: •    Goed salaris •    Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling •    Een uitdagende job en de keuze om 32 tot 40 uur te werken •    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden •    Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven Wij maken graag kennis met jou! Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 673 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk-Dinther [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=673 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Asbest - Team Complexen [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2020-01-23T00:00:00Z [pub_date] => 2020-01-23T00:00:00Z [unpub_date] => 2020-02-11T00:00:00Z [pagetitle] => Freelance BHV & EHBO Trainer [introtext] => Docent [content] => Ben jij actief als zzp-er en vind je het leuk om mensen te leren hoe zij levens kunnen redden? Standplaats Rotterdam Als trainer van een van de grootste veiligheid- en asbestopleiders van Nederland train jij de (toekomstige) bedrijfshulpverleners van onze klanten om hun werk veilig en met oog voor kwaliteit te doen. Dit doe je in de verschillende trainingen die SGS Search aanbiedt: naast de BHV-trainingen verzorg je ook AED- en EHBO-trainingen en begeleid je ontruimingsoefeningen. Je leert cursisten levensreddende eerste handelingen te verrichten, het gebruik van kleine blusmiddelen en je traint hun vaardigheden in het overbrengen van kennis. Voor welke groep mensen je ook staat: je weet deelnemers te stimuleren om in hun dagelijkse werk te gebruiken wat jij ze hebt bijgebracht. Voor een klant van SGS Search die gevestigd is in Rotterdam zoeken wij een freelance BHV & EHBO trainer. Trainingen vinden plaats op dinsdagavond van 17.00 – 18.40 uur en donderdagochtend van 08.30 – 10.10 uur. We zoeken dan ook een flexibele trainer die dit geen probleem vind. Maken cursisten werk van jouw training? Je bent een stevige persoonlijkheid met de nodige bagage. Je bent kaderinstructeur EHBO en AED/BLS en instructeur brandbestrijding en ontruiming. Uiteraard beschik je over goede didactische vaardigheden en maak je gemakkelijk contact met mensen van verschillende opleidingsniveaus. Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die klantvriendelijk en dienstverlenend is. Je bent flexibel en op je best als je afwisselend en zelfstandig werkt. Werken bij een top 10 veiligheid- en asbestopleider SGS Search Opleidingen is een gerenommeerde opleider met ruime ervaring op het gebied van maatwerktrajecten en het toepassen van nieuwe opleidingsmethoden, zoals e-learning. Steeds meer organisaties vertrouwen op onze trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening (BHV), veiligheid (VCA), chroom-6 en overige trainingen. De andere SGS Search-bedrijven geven het opleidingsinstituut een continue stroom aan kennis uit de praktijk, zo zorgen we dat de trainingen echt bij het dagelijks werk aansluiten. Ook zijn we onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Heb je interesse en ben je per direct beschikbaar? Wij maken graag kennis met jou! Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779. [deleted] => 0 [tv] => Array ( [vacancy.code] => 674 [vacancy.county] => Nederland [vacancy.area-of-interest] => [vacancy.url] => https://werkenbij.sgs.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/aanmaken-sollicitatie-search-nw?VcSn=674 [vacancy.contact-name] => Iris van Rooij - Hulsman [vacancy.department-name] => SGS Search - Afdeling Opleidingen [vacancy.vakgebieden] => Docenten ) ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------