Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-07-20 [pub_date] => 2017-07-20 [unpub_date] => 2018-07-19 [description] => Vacature (junior) projectleider milieuSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => (junior) projectleider milieu [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>

Perfecte start voor een hbo'er of wo'er mileukunde: junior projectleider milieu

Heb jij zin om je verder te ontwikkelen en werk te doen dat ertoe doet? We voeren hier bodem-, lucht- en stofonderzoeken uit. Ook adviseren we bij calamiteiten. Als junior projectleider milieu is je oplossende vermogen groot. Je werkt voor uiteenlopende (internationale) opdrachtgevers en zorgt dat zij er zeker van zijn dat de bodem niet verontreinigd is of dat er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen na een brand.

Deel uitmaken van een enthousiast team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Milieu & Calamiteitenmanagement, dat weer onderdeel is van de businessunit Built Environment. Deze afdeling opereert vanuit Heeswijk. Zo'n veertien specialisten en onderzoekers met een berg aan kennis op verschillende terreinen zorgen voor hoge kwaliteit bodem-, lucht- en stofonderzoeken en adviseren bij calamiteiten. Ons doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Geen dag hetzelfde
Binnen het team begin je als junior en krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien en je te ontwikkelen tot senior. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je verantwoordelijkheden:

Wil jij de uitdaging aan?
Om als (junior) projectleider goed beslagen ten ijs te komen, heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding in milieukundige richting nodig. Heb je al een paar jaar werkervaring? Dan maken we ook graag kennis met je en kijken we samen op welk niveau je kunt instappen. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en het nemen van verantwoordelijkheid. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Zo creëer je een win-winsituatie voor beide partijen. Je denkt dus in oplossingen; jouw positieve instelling werkt enthousiasmerend. Natuurlijk mag je fouten maken, maar je werkt wel uiterst zorgvuldig en je bent goed in het houden van overzicht. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag met je.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1886719 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1886719/102627?iso=nl [vacancy.department-name] => Milieu [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => Maartje Mathijsen [vacancy.contact-phone] => +31 882146600 [seo.title] => Vacature (junior) projectleider milieu [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2016-12-22 [pub_date] => 2016-12-22 [unpub_date] => 2018-09-01 [description] => Vacature Bouwkundig AdviseurSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Bouwkundig Adviseur [introtext] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [content] =>

SGS Search is een vooruitstrevend (internationaal) bedrijf. Wij doen werk dat ertoe doet. Als bouwkundig adviseur inspecteer je de fysieke staat van gebouwen op bouwkundig, constructief en installatietechnisch vlak. Zo breng je de duurzame kansen voor de toekomst in kaart. Interessant!

Deel uitmaken van enthousiast team Built Environment
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Built Environment. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit, bijvoorbeeld voor kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Ons doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Een afwisselende baan
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij ons goed. Een greep uit je verantwoordelijkheden:

Meer dan bouwtechnisch onderlegd
Om als bouwkundig adviseur goed beslagen ten ijs te komen, heb je een bouwtechnische opleiding afgerond. Je hebt enkele jaren ervaring in bouwkundige inspecties, bij voorkeur in commercieel vastgoedprojecten, op het gebied van Technische Due Diligence. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een sterk analytisch vermogen en goede beheersing van de Engelse taal in woord en schrift. Ook vinden we een dienstverlenende instelling en een commerciële blik belangrijk. Naast samenwerken met collega's, zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan gaan we graag het gesprek aan.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 

 

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1762483 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Amsterdam|Kantoor Heeswijk - Dinther|Noord-Brabant|Noord-Holland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Avond [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1762483/102615?iso=nl [vacancy.department-name] => Bouwadvies [vacancy.department-description] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Bouwkundig Adviseur [vacancy.vakgebieden] => Bouwkundig/vastgoed adviseurs ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-03-01 [pub_date] => 2017-03-01 [unpub_date] => 2018-09-01 [description] => Vacature Meewerkstage BouwkundeSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Meewerkstage Bouwkunde [introtext] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [content] =>

Geïnteresseerd in een boeiende meewerkstage bouwkunde?

Afwisselend en inhoudelijk interessant werk, mooie opdrachten voor nationale en internationale (vastgoed)klanten, en ook nog eens bijdragen aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving. Geen beter begin van je carrière dan een meewerkstage bij SGS Search. We hebben een leuke plek voor toekomstige specialisten bouwkunde. 

Deel uitmaken van een enthousiast team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Bouwadvies en Consultancy. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen begeleiden hier bouwkundige en installatietechnische projecten. Ook verzorgen we energieprestatieadviezen voor bijvoorbeeld de utiliteitsbouw, wooncomplexen, kantoren en winkels. Ons doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor vraagstukken van onze opdrachtgevers. Vanwege de diversiteit binnen ons bedrijf heb je de mogelijkheid om mee te werken aan diverse soorten technische inspecties, zoals Technische Due Diligence, NEN 2767, MJOP, Brandveiligheid.

Geen dag hetzelfde
Binnen het team krijg je de gelegenheid om te leren van ervaren projectmanagers en bouwkundigen. En natuurlijk is er ook veel ruimte om zelf initiatief te ontplooien en echt kennis te maken met je toekomstige werk als bouwkundig adviseur. Hou je van aanpakken, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

Wat we van jou verwachten?
Je zit in je derde jaar van de hbo-opleiding Bouwkunde en hebt een passie voor de bebouwde omgeving. Maar voor deze meewerkstage is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en een commerciële blik. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je kansen voor ons bedrijf. Uiteraard krijg je voldoende begeleiding en kun je altijd met je vragen bij ons terecht.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collegas. En vlak de kans op een mooie startersbaan in de toekomst niet uit! Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1778689 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => Noord-Brabant [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther|Noord-Brabant [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Tijdelijk [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1778689/102615?iso=nl [vacancy.department-name] => Bouwadvies [vacancy.department-description] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Meewerkstage Bouwkunde [vacancy.vakgebieden] => Stage en afstuderen ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-10-11 [pub_date] => 2017-10-11 [unpub_date] => 2018-09-01 [description] => Vacature Asbest-/ VCA trainer Solliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Asbest-/ VCA trainer [introtext] => Search Opleidingen bestaat uit trainers/adviseurs met een ruime ervaring op het gebied van competentiemanagement, het ontwikkelen van maatwerkopleidingen en de begeleiding van organisaties bij implementatie van nieuwe opleidingsmethoden. Uiteraard beschikt Search over een breed scala van cursussen en trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening, veiligheid en milieu. De opleidingen zijn zowel in de nieuwe, digitale vorm van 'e-learning' als klassikaal te volgen. Met incompanytrainingen sluiten we volledig aan bij de specifieke opleidingswensen van onze opdrachtgevers. [content] =>

 

Heel Nederland door om asbest- en veiligheidstrainingen te geven.

Heb jij zin om in een auto van de zaak heel Nederland door te reizen om asbest- en VCA-trainingen te geven? We zoeken een flexibele docent die enthousiast voor ons aan de slag gaat. We zijn de grootste asbestopleider van Nederland. Dat betekent dat je veel interessante bedrijven en locaties gaat bezoeken.

Geen dag is hetzelfde
Misschien geef je deze week trainingen op onze vestiging in Amsterdam, en verzorg je volgende week incompany trainingen in Maastricht. Bij deze baan ligt de nadruk op het praktisch doceren van opleidingen op het gebied van asbest en VCA. Je verzorgt trainingen bij onder andere gemeenten, woningbouwverenigingen, aannemers en handhavers. De uitgelezen mogelijkheid om je te specialiseren binnen volwasseneneducatie.

We houden van maatwerk
Het enthousiasmeren van de deelnemers om 'écht werk' te maken van de trainingen is een van de belangrijkste doelstellingen van trainers en docenten. Je maakt zelf ook werk van je opleidingen. Bijvoorbeeld door de ontwikkelingen in je vakgebied op de voet te volgen en je trainingen hierop aan te passen. We geven je dus ook alle ruimte om zelf trainingen op maat te ontwikkelen.

Onderdeel van een enthousiast team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons team Opleidingen. De docenten/trainers zijn veel buiten de deur, maar weten elkaar bij vragen te vinden en helpen elkaar. Wij zijn een gerenommeerde opleider op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening (BHV), veiligheid (VCA), milieu en duurzaamheid. Als onze klanten 's avonds of in het weekend een training willen, dan regelen we dat. Vandaar dat we flexibele collega's zoeken.

Ervaring in het geven van trainingen?
Heb jij ervaring in het geven van trainingen en/of ben je didactisch en communicatief goed onderlegd? Bijvoorbeeld doordat je werkervaring hebt opgedaan in het geven van presentaties of trainingen. Overigens verwachten we naast de juiste achtergrond nog meer van je:

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken bij ons op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1518023 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => Heel Nederland [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Wisselende diensten [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1518023/102611?iso=nl [vacancy.department-name] => Opleidingen [vacancy.department-description] => Search Opleidingen bestaat uit trainers/adviseurs met een ruime ervaring op het gebied van competentiemanagement, het ontwikkelen van maatwerkopleidingen en de begeleiding van organisaties bij implementatie van nieuwe opleidingsmethoden. Uiteraard beschikt Search over een breed scala van cursussen en trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening, veiligheid en milieu. De opleidingen zijn zowel in de nieuwe, digitale vorm van 'e-learning' als klassikaal te volgen. Met incompanytrainingen sluiten we volledig aan bij de specifieke opleidingswensen van onze opdrachtgevers. [vacancy.contact-name] => Maartje Mathijsen [vacancy.contact-phone] => +31 88-2146600 [seo.title] => Vacature Asbest-/ VCA trainer [vacancy.vakgebieden] => Docenten ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-05-01 [pub_date] => 2018-05-01 [unpub_date] => 2018-09-01 [description] => Vacature Analist buitendienst regio EnschedeSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Analist buitendienst regio Enschede [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

"Als analist zorg je voor een veilige omgeving voor mensen. Dat geeft veel voldoening." (Hans, analist)
"Als vrachtwagenchauffeur was ik toe aan een nieuwe stap. De vrijheid die je in het werk als analist hebt, spreekt mij heel erg aan." (Mike, analist)
"Mijn accurate manier van werken die ik leerde in de grafische sector komt bij mijn functie als analist goed van pas." (Peter, analist)

In de regio Enschede zoeken wij op dit moment een fulltime analist buitendienst.

Als analist heb je een verantwoordelijke baan. Wanneer een saneerder asbest heeft verwijderd, inspecteert een onafhankelijk analist door middel van onderzoek of een omgeving na een asbestsanering veilig begaanbaar is voor mensen.

De dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naartoe rijdt. Met het mobiele lab achterin de auto, ga je van locatie naar locatie. Eenmaal daar, ga je in beschermende kleding de ruimte binnen. Je neemt luchtmonsters en voert een uiterst nauwkeurige visuele inspectie uit. Na het verzamelen van de diverse gegevens, werk je direct een rapport uit van je bevindingen. Of je nu positief of minder positief nieuws hebt voor de opdrachtgever: je communiceert vriendelijk en duidelijk over het resultaat.

Het team van analisten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is. SGS Search Laboratorium B.V. is hét bureau voor materiaalkundig- en luchtonderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is voor ons land uniek. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk.

Ben jij onze nieuwe asbestspecialist? Onze nieuwe vakman heeft:

Je krijgt van ons een aanvullende opleiding. Daarom vragen we geen specifieke opleiding of werkervaring. Wel is het belangrijk dat je gewend bent om nauwkeurig te werken, en goed met mensen om kunt gaan. Wisselende werktijden en reisafstanden vormen voor jou geen probleem.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichtenReken bij ons op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 2061815 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Overijssel [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Wisselende diensten [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/2061815/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Analist buitendienst regio Enschede [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-05-03 [pub_date] => 2018-05-03 [unpub_date] => 2018-09-02 [description] => Vacature ContentspecialistSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Contentspecialist [introtext] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [content] =>

 

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn. We doen werk dat ertoe doet en willen hier natuurlijk ook doeltreffend en inspirerend over communiceren. Als contentspecialist maak je communicatief gezien het verschil. Er is in deze functie veel ruimte voor enthousiasme, lef en ambitie.

Effectief communiceren 
Als contentspecialist maak je deel uit van de afdeling Marketing en ben je verantwoordelijk voor de tekstuele invulling van onze marketing- en communicatie-uitingen. Van social mediaberichten en uitnodigingen voor events, tot het creëren van complete magazines naar aanleiding van marktonderzoek. Jij weet wat oplossingsgericht en effectief communiceren is en bouwt de brug tussen onze diensten en onze klanten. Van wervend tot informerend; jij zet de toon.

Een dag als contentspecialist bij SGS Search
Je start je dagmet het checken van je e-mail en onze monitoringtool. Wat schrijven andere media over SGS Search en de voor ons belangrijke thema's? Je stuurt een interessant artikel door naar je collega, zodat zij het kan delen op social media. Om klokslag 10 uur zit je klaar voor een telefonisch interview met een opdrachtgever; je schrijft een referentieartikel voor op de website. Na een gezellige wandeling met collega's tijdens de lunchpauze schuif je aan bij de redactievergadering voor het jaarlijkse Asbestfeiten Magazine. Je neemt het voortouw in het bepalen van interessante onderwerpen en invalshoeken voor onze lezers. Voordat je naar huis gaat schrijf je nog een leuk berichtje over het hardloopevenement met collega's van afgelopen weekend. Samen met een paar leuke foto's deel je dit op ons interne sociale netwerk Yammer.

Gezocht: verhalenverteller! 
Ben jij een communicatiespecialist met een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 3 jaar redactionele ervaring? Ben jij een netwerker die graag op zoek gaat naar verhalen om te vertellen? Ben je creatief met taal en werk je graag in teamverband? Dan zijn we ontzettend nieuwsgierig naar jou.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten 
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 2063433 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/2063433/102631?iso=nl [vacancy.department-name] => Marketing [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 (0)413-292982 [seo.title] => Vacature Contentspecialist [vacancy.vakgebieden] => Staf (marketing, beleid, financiën, HR, facilitair) ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-03-06 [pub_date] => 2018-03-06 [unpub_date] => 2018-09-06 [description] => Vacature Analist buitendienst regio GoesSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Analist buitendienst regio Goes [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

 

"Als analist zorg je voor een veilige omgeving voor mensen. Dat geeft veel voldoening." (Hans, analist)
"Als vrachtwagenchauffeur was ik toe aan een nieuwe stap. De vrijheid die je in het werk als analist hebt, spreekt mij heel erg aan." (Mike, analist)
"Mijn accurate manier van werken die ik leerde in de grafische sector komt bij mijn functie als analist goed van pas." (Peter, analist)

In de regio Goes zoeken wij op dit moment een fulltime analist buitendienst.

Als analist heb je een verantwoordelijke baan. Wanneer een saneerder asbest heeft verwijderd, inspecteert een onafhankelijk analist door middel van onderzoek of een omgeving na een asbestsanering veilig begaanbaar is voor mensen.

De dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naartoe rijdt. Met het mobiele lab achterin de auto, ga je van locatie naar locatie. Eenmaal daar, ga je in beschermende kleding de ruimte binnen. Je neemt luchtmonsters en voert een uiterst nauwkeurige visuele inspectie uit. Na het verzamelen van de diverse gegevens, werk je direct een rapport uit van je bevindingen. Of je nu positief of minder positief nieuws hebt voor de opdrachtgever: je communiceert vriendelijk en duidelijk over het resultaat.

Het team van analisten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is. SGS Search Laboratorium B.V. is hét bureau voor materiaalkundig- en luchtonderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is voor ons land uniek. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk.

Ben jij onze nieuwe asbestspecialist?
Onze nieuwe vakman heeft:

Je krijgt van ons een aanvullende opleiding. Daarom vragen we geen specifieke opleiding of werkervaring. Wel is het belangrijk dat je gewend bent om nauwkeurig te werken, en goed met mensen om kunt gaan. Wisselende werktijden en reisafstanden vormen voor jou geen probleem.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken bij ons op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1638489 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => Zeeland [vacancy.area-of-interest] => Zeeland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Wisselende diensten [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1638489/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Analist buitendienst regio Goes [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-03-06 [pub_date] => 2018-03-06 [unpub_date] => 2018-09-06 [description] => Vacature Meewerkstage MarketingSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Meewerkstage Marketing [introtext] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [content] =>

Zin in een leerzame marketing stage?

Afwisselend en inhoudelijk interessant werk. Meewerken aan mooie projecten waarmee we onze (potentiële) klanten vertellen hoe we bijdragen aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving. Geen beter begin van je carrière dan via een meewerkstage bij SGS Search.

Deel uitmaken van enthousiast marketingteam
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste marketingteam. Zeven ambitieuze marketeers met een berg aan kennis op verschillende terreinen ondersteunen de business elke dag met veel passie. Ons doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze interne en externe klanten.

Geen dag hetzelfde

Binnen het team krijg je de gelegenheid om te leren van ervaren marketeers. En natuurlijk mag je ook zelf initiatief nemen. Zo proef je van het vak. Hou je van aanpakken, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:

Wil jij de uitdaging aan?
Volg jij de opleiding marketing en/of communicatie op mbo- of hbo-niveau en lijkt het je uitdagend om je meewerkstage te doen bij hét inspectiebureau voor de (duurzaam) gebouwde omgeving? Heb je ook nog eens een dienstverlenende instelling, ben je flexibel en heb je een proactieve instelling? Het spreekt voor zich dat we extra energie steken in je begeleiding, en dat je met al je vragen bij ons terecht kunt.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega's. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1799381 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Noord-Brabant [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Stage [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1799381/102631?iso=nl [vacancy.department-name] => Marketing [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 (0)413-292982 [seo.title] => Vacature Meewerkstage Marketing [vacancy.vakgebieden] => Stage en afstuderen ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-04-16 [pub_date] => 2018-04-16 [unpub_date] => 2018-09-16 [description] => Vacature Telefoniste/ Administratief medewerkerSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Telefoniste/ Administratief medewerker [introtext] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [content] =>

Ben jij de enthousiaste dienstverlener die we zoeken?


Bij SGS Search doen we werk dat ertoe doet. We dragen vanuit allerlei invalshoeken bij aan een veilige leefomgeving. In deze veelzijdige functie (het gaat om 35 uur per week vanuit ons kantoor in Heeswijk) ben jij een belangrijke steunpilaar. Als telefoniste ben je letterlijk het visitekaartje van ons bedrijf. Als administratief medewerker zorg je dat alles administratief vlekkeloos verloopt.

Hoe zien jouw dagen eruit?
Als telefoniste werk je in een team. Samen met je collega's ben je hét visitekaartje van SGS Search. Jullie zorgen er met elkaar voor dat de bemanning van de telefooncentrale en de receptie van ons kantoor in Heeswijk altijd bezet zijn. Jij doet dit op maandag en donderdag van 8:00 uur tot 17:30 uur. Op één dag ontvangen wij gemiddeld driehonderd telefoongesprekken. Als telefoniste beantwoord je deze telefoontjes op een professionele en positieve manier, je verbindt door en noteert eventuele terugbelverzoeken. Je ontvangt bezoekers, brengt collega's op de hoogte van hun komst of wijst hen de weg naar de juiste locatie binnen ons pand.

Op dinsdag en woensdag werk je als administratief medewerker. Je bestelt kantoorartikelen, drukwerk, verbruiks- en gebruiksmaterialen voor de uitvoering van onze diensten en controleert en accordeert alle bij deze bestellingen behorende pakbonnen met de facturen. De voorraden en keuringen van al onze materialen worden door jou administratief (voornamelijk in Excel) verwerkt.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een mbo-werk- en denkniveau, minimaal twee jaar werkervaring in een soortelijke functie en goede kennis van Excel en andere Office-pakketten. Daarnaast ben je als administratief medewerker/ telefoniste dienstverlenend, representatief, professioneel en vriendelijk. Je bent communicatief sterk, werkt zeer nauwkeurig en je houdt je hoofd koel als er veel zaken op je afkomen. Je bent zelfstandig, je houdt van aanpakken. Kortom: we zoeken een ervaren administratief medewerker die stressbestendig, nuchter en zelfverzekerd is, én die ons telefoonverkeer (met lange dagen) aan kan.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken bij ons op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 2051027 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther|Noord-Brabant [vacancy.employment-status] => Part-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/2051027/102635?iso=nl [vacancy.department-name] => Facilitair [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Telefoniste/ Administratief medewerker [vacancy.vakgebieden] => Staf (marketing, beleid, financiën, HR, facilitair) ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-10-10 [pub_date] => 2017-10-10 [unpub_date] => 2018-10-01 [description] => Vacature Afstudeerstage BouwkundeSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Afstudeerstage Bouwkunde [introtext] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [content] =>

Zoek jij een uitdagende afstudeersage bouwkunde?

Afwisselend en inhoudelijk interessant werk, mooie opdrachten voor nationale en internationale (vastgoed)klanten, en ook nog eens bijdragen aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving. Geen beter begin van je carrière dan een afstudeerplek bij SGS Search.

Opgenomen binnen enthousiast team Bouwadvies en Consultancy
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Bouwadvies en Consultancy. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen begeleiden hier bouwkundige en installatietechnische projecten, en verzorgen energieprestatieadviezen voor bijvoorbeeld de utiliteitsbouw, wooncomplexen, kantoren en winkels. Ons doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. 

Due Diligence, NEN2767, MJOP of Brandveiligheid?
Vanwege de diversiteit binnen SGS Search, maar ook binnen de afdeling Bouwadvies, heb je de mogelijkheid om af te studeren op diverse soorten technische inspecties. Denk hierbij in de richting van Due Diligence, NEN2767, MJOP en Brandveiligheid. Binnen het team werk je aan je afstudeeronderzoek, en krijg je de gelegenheid om te leren van ervaren projectmanagers en bouwkundigen. We waarderen het als je initiatief ontplooit en echt wilt proeven van het vak. Hou je van aanpakken, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit onze projecten:

Wat we van je verwachten?
Je zit in je afstudeerfase van de hbo opleiding Bouwkunde en hebt een passie voor de bebouwde omgeving. Maar voor deze afstudeerstage is meer nodig, bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en een commerciële blik. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Zo creëer je een win-winsituatie voor beide partijen. Uiteraard stellen we in overleg een duidelijke afstudeeropdracht samen, zodat je stage aan de eisen van je opleiding voldoet.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken bij ons op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collegas. En natuurlijk de kans op een mooie startersbaan na je afstudeerstage! Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1932107 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => Noord-Brabant [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Tijdelijk [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1932107/102615?iso=nl [vacancy.department-name] => Bouwadvies [vacancy.department-description] => Search wordt gezien als één van de koplopers op het gebied van duurzame ontwikkeling en is betrokken in diverse ambitieuze projecten in Nederland. Om dit te bereiken hebben wij een breed dienstenpakket voor duurzaam bouwen ontwikkeld, dat het hele scala van het uitvoeren van energiescans tot en met o.a. het adviseren van opdrachtgevers, zoals vastgoedontwikkelaars, vastgoed beleggers, woningcorporaties, midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties, op het gebied van meerjaren onderhoudsbegrotingen, bouwkundige inspecties, EPA adviezen en brandveiligheid. Niet alleen adviseren wij onze opdrachtgever, wij hanteren het motto "practice what you preach". Zo wekken onze kantoren in Heeswijk en Amsterdam zelf energie op, geven lucht schoner terug aan de omgeving dan het binnenkomt en beschikken over een zo zuinig mogelijk gebruik van water. [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Afstudeerstage Bouwkunde [vacancy.vakgebieden] => Stage en afstuderen ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-11-03 [pub_date] => 2017-11-03 [unpub_date] => 2018-10-01 [description] => Vacature Projectmanager sloop- en renovatietrajectenSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Projectmanager sloop- en renovatietrajecten [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>


Projectmanager sloop- en renovatie staat aan basis van weloverwogen keuzes

Afwisselend en inhoudelijk interessant werk. Mooie opdrachten voor klanten binnen vastgoed en industrie. Én ook nog eens bijdragen aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving. Bij SGS Search doen we werk dat ertoe doet. Als projectmanager ga jij klanten begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes tijdens een sloop, renovatie of asbestsanering. Uitdagend en verantwoordelijk werk dus.

Deel uitmaken van specialistisch team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons team Projecten. Vijftien specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen staan aan de zijde van onze klanten. Onder andere voor strategisch advies, specialistisch onderzoek en de dagelijkse aansturing van alle betrokken partijen bij een sloop, renovatie of complexe asbestsanering. Ons doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. 

Een greep uit onze projecten:

Zin om aan te pakken en jezelf te ontwikkelen?
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te nemen. Houd je van aanpakken en wil je volop afwisseling in je werk? Dan zit je bij ons goed. Een greep uit je verantwoordelijkheden:

Kun en wil jij de uitdaging aan?
Om als projectmanager goed beslagen ten ijs te komen, heb je een mbo- of hbo-opleiding afgerond en heb je minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring in de begeleiding/uitvoering van grote sloopprojecten in de industrie. Je bent op de hoogte van wet- en regelgeving rondom aanbestedingsprocedures. Maar er is meer nodig: bijvoorbeeld een commerciële instelling. Verder ben je dienstverlenend en neem je de verantwoordelijkheid om altijd de beste oplossingen voor de klant te bedenken. Je mag bij ons fouten maken, maar je werkt wel uiterst zorgvuldig en je houdt altijd het overzicht.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1852975 [vacancy.job-level] => SimpleXMLElement Object ( [@attributes] => Array ( [type] => job-level [id] => 46767 ) [0] => Top vacatures ) [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Bepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1852975/102607?iso=nl [vacancy.department-name] => Ingenieursbureau [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => Meike Sluijter [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Projectmanager sloop- en renovatietrajecten [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2017-12-12 [pub_date] => 2017-12-12 [unpub_date] => 2018-10-01 [description] => Vacature Veldwerker / milieukundige begeleiderSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Veldwerker / milieukundige begeleider [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>

 

Zin om als veldwerker/milieukundige begeleider zelfstandig bodemonderzoek uit te voeren?

Bij SGS Search doen we werk dat ertoe doet. Als veldwerker/milieukundige begeleider voer je bodemonderzoeken uit en begeleid je bodemsaneringen op milieukundig gebied. Je brengt in kaart of een bodem schoon is of niet. Het gaat om een zelfstandige baan waarvoor je heel Nederland doorreist.

Deel uitmaken van milieukundig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiaste en professionele milieukundige team. Samen met vijftien professionals bewaak je de kwaliteit van onze bodem en lucht. We werken voor heel diverse en interessante opdrachtgevers, bijvoorbeeld voor vastgoedpartijen.

Geen dag is hetzelfde
Je voert als veldwerker/milieukundige begeleider zelfstandig diverse bodemonderzoeken uit. Denk aan watermonsterneming, depotbemonstering, verkennend bodemonderzoek, aanvullend bodemonderzoek en asbest in grond onderzoek. Een greep uit je overige verantwoordelijkheden:

Ervaren milieutechnisch veldwerker (en meer)?
Om als veldwerker/milieukundige begeleider goed beslagen ten ijs te komen, bezit je minimaal een mbo denk- of werkniveau (milieukunde/bodem). Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in het uitvoeren van bodemonderzoeken en als milieutechnisch veldwerker. Je bent VCA-basis gecertificeerd en beschikt over SIKB BRL-protocollen 2001 en 2002. Ben je ook nog eens in het bezit van SIKB BRL-protocollen 1001, 2018, 2100 en/of 6001? Dan heb je een grote voorsprong op andere kandidaten! Verder vinden we het belangrijk dat je praktisch bent ingesteld, verantwoordelijkheid durft te nemen en nauwkeurig te werk gaat. Ook probleemoplossend denken en handelen en gestructureerd werken zijn in deze functie noodzakelijk. Vanuit je aard om klanten écht verder te helpen, zie je kansen voor SGS Search. Werk je graag buiten? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag verder met je.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's én veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:


Verdere bijzonderheden
Een aanstellingskeuring Bodemsanering categorie C (conform de richtlijnen van de CROW 132) zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1972285 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Noord-Brabant|Noord-Holland [vacancy.employment-status] => [vacancy.employment-time] => [vacancy.employment-time-of-day] => [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1972285/102627?iso=nl [vacancy.department-name] => Milieu [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => Maartje Mathijsen [vacancy.contact-phone] => +31 882146600 [seo.title] => Vacature Veldwerker / milieukundige begeleider [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-06-01 [pub_date] => 2018-06-01 [unpub_date] => 2018-10-01 [description] => Vacature TekstschrijverSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Tekstschrijver [introtext] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [content] =>

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn. We doen werk dat ertoe doet en willen hier natuurlijk ook doeltreffend en inspirerend over communiceren. Als contentspecialist maak je communicatief gezien het verschil. Er is in deze functie veel ruimte voor enthousiasme, lef en ambitie.

Effectief communiceren  
Als contentspecialist maak je deel uit van de afdeling Marketing en ben je verantwoordelijk voor de tekstuele invulling van onze marketing- en communicatie-uitingen. Van social mediaberichten en uitnodigingen voor events, tot het creëren van complete magazines naar aanleiding van marktonderzoek. Jij weet wat oplossingsgericht en effectief communiceren is en bouwt de brug tussen onze diensten en onze klanten. Van wervend tot informerend; jij zet de toon.

Een dag als contentspecialist bij SGS Search 
Je start je dagmet het checken van je e-mail en onze monitoringtool. Wat schrijven andere media over SGS Search en de voor ons belangrijke thema's? Je stuurt een interessant artikel door naar je collega, zodat zij het kan delen op social media. Om klokslag 10 uur zit je klaar voor een telefonisch interview met een opdrachtgever; je schrijft een referentieartikel voor op de website. Na een gezellige wandeling met collega's tijdens de lunchpauze schuif je aan bij de redactievergadering voor het jaarlijkse Asbestfeiten Magazine. Je neemt het voortouw in het bepalen van interessante onderwerpen en invalshoeken voor onze lezers. Voordat je naar huis gaat schrijf je nog een leuk berichtje over het hardloopevenement met collega's van afgelopen weekend. Samen met een paar leuke foto's deel je dit op ons interne sociale netwerk Yammer.

Gezocht: verhalenverteller!  
Ben jij een communicatiespecialist met een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 3 jaar redactionele ervaring? Ben jij een netwerker die graag op zoek gaat naar verhalen om te vertellen? Ben je creatief met taal en werk je graag in teamverband? Dan zijn we ontzettend nieuwsgierig naar jou.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten  
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 2083035 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/2083035/102631?iso=nl [vacancy.department-name] => Marketing [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [vacancy.contact-name] => [vacancy.contact-phone] => [seo.title] => Vacature Tekstschrijver [vacancy.vakgebieden] => Staf (marketing, beleid, financiën, HR, facilitair) ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-03-06 [pub_date] => 2018-03-06 [unpub_date] => 2018-10-06 [description] => Vacature Analist buitendienst regio Amsterdam / UtrechtSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Analist buitendienst regio Amsterdam / Utrecht [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

 

"Als analist zorg je voor een veilige omgeving voor mensen. Dat geeft veel voldoening." (Hans, analist)
"Als vrachtwagenchauffeur was ik toe aan een nieuwe stap. De vrijheid die je in het werk als analist hebt, spreekt mij heel erg aan." (Mike, analist)
"Mijn accurate manier van werken die ik leerde in de grafische sector komt bij mijn functie als analist goed van pas." (Peter, analist)

In de regio Amsterdam/Utrecht zoeken wij op dit moment een fulltime analist buitendienst.

Als analist heb je een verantwoordelijke baan. Wanneer een saneerder asbest heeft verwijderd, inspecteert een onafhankelijk analist door middel van onderzoek of een omgeving na een asbestsanering veilig begaanbaar is voor mensen.

De dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naartoe rijdt. Met het mobiele lab achterin de auto, ga je van locatie naar locatie. Eenmaal daar, ga je in beschermende kleding de ruimte binnen. Je neemt luchtmonsters en voert een uiterst nauwkeurige visuele inspectie uit. Na het verzamelen van de diverse gegevens, werk je direct een rapport uit van je bevindingen. Of je nu positief of minder positief nieuws hebt voor de opdrachtgever: je communiceert vriendelijk en duidelijk over het resultaat.

Het team van analisten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is. SGS Search Laboratorium B.V. is hét bureau voor materiaalkundig- en luchtonderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is voor ons land uniek. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk.

Ben jij onze nieuwe asbestspecialist?
Onze nieuwe vakman heeft:

Je krijgt van ons een aanvullende opleiding. Daarom vragen we geen specifieke opleiding of werkervaring. Wel is het belangrijk dat je gewend bent om nauwkeurig te werken, en goed met mensen om kunt gaan. Wisselende werktijden en reisafstanden vormen voor jou geen probleem.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken bij ons op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

 

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1762441 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Noord-Holland|Utrecht [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1762441/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Analist buitendienst regio Amsterdam / Utrecht [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-06-21 [pub_date] => 2018-06-21 [unpub_date] => 2018-10-22 [description] => Vacature Accountmanager IndustrieSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Accountmanager Industrie [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>

 

Onze nieuwe accountmanager industrie is zeker geen standaard verkoper

We werken elke dag keihard om de beste te zijn, én te blijven. Bij SGS Search doen we werk dat ertoe doet. Als accountmanager ga jij met veel enthousiasme onze diensten verkopen rond asbest- en sloopmanagement, laboratoriumdiensten en Arbo-gerelateerde onderzoeken. Het spreekt voor zich dat je sterk bent in relatiebeheer. Onze klanten van wereldniveau bevinden zich veelal in de (petro-)chemische industrie, energiemarkt en staalindustrie.

Deel uitmaken van een gedreven team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons dynamische team van specialisten. SGS Search telt circa 300 medewerkers, die dagelijks onze klanten bijstaan met adviezen en inspectiediensten. Ons doel, en straks ook het jouwe: luisteren naar de uitdagingen van industriële opdrachtgevers, de beste oplossingen vinden voor hun vraagstukken en bouwen aan een langdurige samenwerkingsrelatie.

Wat je als accountmanager bij ons gaat doen?
Je krijgt alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk? Dan zit je bij ons goed. Als accountmanager is geen dag hetzelfde. Constante factor is dat je door heel Nederland op pad bent en zelf je agenda bepaalt. Vanuit uitdagende doelen schiet jij direct in de actiemodus. Een greep uit je verantwoordelijkheden:

Commercieel sterk, én gedreven
Om als accountmanager goed voor de dag te komen, heb je een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van commercie. Daarnaast heb je al een aantal jaar (minimaal vijf) ervaring opgedaan in een accountmanagementfunctie in de industrie of bij een leverancier voor de industrie. Het is een pré als je kennis hebt van de sloopbranche en/of (Arbo)veiligheid. Nóg belangrijker vinden wij dat je de drive hebt om jezelf inhoudelijk te verdiepen. Je bent overtuigend, doortastend en betrouwbaar. Door jouw kennis en ervaring dwing je respect af. Daarnaast ben je energiek en flexibel ingesteld en spreek je de taal van de klant.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 2097405 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/2097405/102629?iso=nl [vacancy.department-name] => Projecten [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => [vacancy.contact-phone] => [seo.title] => Vacature Accountmanager Industrie [vacancy.vakgebieden] => Commercie ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-07-19 [pub_date] => 2018-07-19 [unpub_date] => 2018-10-30 [description] => Vacature Facilitair coördinatorSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Facilitair coördinator [introtext] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [content] =>


Ga jij onze facilitaire zaken doeltreffend managen?
Bij SGS Search werken we elke dag keihard om de beste te zijn. We inspecteren, analyseren en adviseren de bebouwde omgeving. En juist omdat onze klanten zo belangrijk voor ons zijn, moet alles rondom het primaire proces optimaal geregeld zijn. Als facilitair coördinator draag jij (onder andere) zorg voor comfortabele bedrijfsruimtes, soepel lopende facilitaire processen en prijsbewuste contracten met leveranciers. Zin om aan de slag te gaan bij een organisatie, die alles op facilitair gebied professioneel geregeld wil hebben?

Facilitair coördinator met visie
Als facilitair coördinator ben je voor ons een belangrijke steunpilaar. We werken vanuit enkele mooie duurzame kantoren, en willen dus ook dat je met een langetermijnvisie naar al onze facilitaire zaken kijkt. Zo willen we onze medewerkers zo goed mogelijk in hun werk ondersteunen. We werken samen met leveranciers die ons bedrijf sterker maken. En richten onze facilitaire processen uiterst efficiënt in. Dit is ook het perspectief van waaruit je je functie invult. Dit worden je verantwoordelijkheden:  

Oplettend loop je onze kantoren door
Als facilitair coördinator ben je altijd alert. Je stelt jezelf steeds weer de vraag of onze gebouwen en processen beter ingericht kunnen worden. Je voelt je verantwoordelijk. Een kapot stopcontact kan niet; daar zet je meteen actie op uit. Je beschikt over commercieel en financieel inzicht. De onderhandelingen met onze leveranciers ga je goed voorbereid (en met een helder doel voor ogen) in. Flexibiliteit, dienstbaarheid en discipline zijn je eigen. Juist omdat je in deze functie met ontzettend veel zaken tegelijk bezig bent, dien je doelgericht te zijn. Je kent je prioriteiten en handelt zaken op een prettige manier af, zowel in tijd als communicatief. Je staat voor kwaliteit, want je werkt voor een vooruitstrevend bedrijf.   

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken bij ons op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's en veel mogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 2112797 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Part-time [vacancy.employment-time] => Tijdelijk [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/2112797/102635?iso=nl [vacancy.department-name] => Facilitair [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is een erkend en betrouwbaar specialist op het gebied van aan- en verkoopinspecties, technisch risicobeheer, veiligheidsmanagement, bouwmanagement en risicobeheersing bij projectontwikkeling. Met als specialisatie asbest-, bodem-, luchtkwaliteit- (fijnstof) en energieprestatieonderzoek, maar ook technische, bouwkundige en brandveiligheidsinspecties. Onze ingenieurs zijn ervaren in het schrijven van bestekken en plannen van aanpak, advisering en begeleiding van milieukundige saneringen, sloop, renovatie of nieuwbouw. [vacancy.contact-name] => Maartje Mathijsen [vacancy.contact-phone] => +31 0882146600 [seo.title] => Vacature Facilitair coördinator [vacancy.vakgebieden] => Staf (marketing, beleid, financiën, HR, facilitair) ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-07-19 [pub_date] => 2018-07-19 [unpub_date] => 2018-11-05 [description] => Vacature AccountmanagerSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Accountmanager [introtext] => Search Opleidingen bestaat uit trainers/adviseurs met een ruime ervaring op het gebied van competentiemanagement, het ontwikkelen van maatwerkopleidingen en de begeleiding van organisaties bij implementatie van nieuwe opleidingsmethoden. Uiteraard beschikt Search over een breed scala van cursussen en trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening, veiligheid en milieu. De opleidingen zijn zowel in de nieuwe, digitale vorm van 'e-learning' als klassikaal te volgen. Met incompanytrainingen sluiten we volledig aan bij de specifieke opleidingswensen van onze opdrachtgevers. [content] =>

 

Als enthousiaste verkoper van onze praktische opleidingen heel Nederland door

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn, én te blijven. Wij doen hier werk dat ertoe doet. Als (junior) accountmanager ga jij met veel enthousiasme de opleidingen van SGS Search verkopen. We zijn dé grootste milieu-, veiligheids- en asbestopleider van Nederland, dus je hebt in ieder geval mooie (en vooral ook praktische opleidingen) om aan te bieden.

Deel uitmaken van een gedreven team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge en gedreven team Opleidingen. Zo'n 11 specialisten werken hard om klanten een meer dan goede service te bieden. We zijn een gerenommeerde opleider met ruime ervaring op het gebied van maatwerktrajecten en het toepassen van nieuwe opleidingsmethoden, zoals e-learning. Steeds meer organisaties vertrouwen op onze trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening (BHV), veiligheid (VCA), milieu en duurzaamheid. De andere SGS Search-bedrijven voorzien het opleidingsinstituut van een continue stroom aan praktische kennis. Onze kracht is dat onze trainingen hierdoor dus ook naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk.

Wat je als accountmanager bij ons gaat doen?
Je krijgt alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Als (junior) accountmanager is geen dag hetzelfde. Constante factor is dat je door heel Nederland op pad bent en zelf je agenda bepaalt. Vanuit uitdagende doelen schiet jij direct in de actiemodus. Een greep uit je verantwoordelijkheden:

Ben jij commercieel sterk?
Om als (junior) accountmanager goed voor de dag te komen, heb je een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van commercie en met enkele jaren ervaring in de sales. Je bent overtuigend en betrouwbaar. Door jouw kennis en ervaring dwing je respect af. Daarnaast ben je energiek en flexibel ingesteld en spreek je de taal van de klant. Ben jij resultaatgericht en besluitvaardig? En vind je jezelf doortastend? Dan praten we graag met je.   

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 2017701 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => Heel Nederland [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/2017701/102611?iso=nl [vacancy.department-name] => Opleidingen [vacancy.department-description] => Search Opleidingen bestaat uit trainers/adviseurs met een ruime ervaring op het gebied van competentiemanagement, het ontwikkelen van maatwerkopleidingen en de begeleiding van organisaties bij implementatie van nieuwe opleidingsmethoden. Uiteraard beschikt Search over een breed scala van cursussen en trainingen op het gebied van asbest, bedrijfshulpverlening, veiligheid en milieu. De opleidingen zijn zowel in de nieuwe, digitale vorm van 'e-learning' als klassikaal te volgen. Met incompanytrainingen sluiten we volledig aan bij de specifieke opleidingswensen van onze opdrachtgevers. [vacancy.contact-name] => Maartje Mathijsen [vacancy.contact-phone] => +31 88-2146600 [seo.title] => Vacature Accountmanager [vacancy.vakgebieden] => Commercie ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-03-06 [pub_date] => 2018-03-06 [unpub_date] => 2018-11-06 [description] => Vacature Analist buitendienst regio Arnhem/ NijmegenSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Analist buitendienst regio Arnhem/ Nijmegen [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

 

 

"Als analist zorg je voor een veilige omgeving voor mensen. Dat geeft veel voldoening." (Hans, analist)
"Als vrachtwagenchauffeur was ik toe aan een nieuwe stap. De vrijheid die je in het werk als analist hebt, spreekt mij heel erg aan." (Mike, analist)
"Mijn accurate manier van werken die ik leerde in de grafische sector komt bij mijn functie als analist goed van pas." (Peter, analist)

In de regio Arnhem/ Nijmegen zoeken wij op dit moment een fulltime analist buitendienst.

Als analist heb je een verantwoordelijke baan. Wanneer een saneerder asbest heeft verwijderd, inspecteert een onafhankelijk analist door middel van onderzoek of een omgeving na een asbestsanering veilig begaanbaar is voor mensen.

De dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naartoe rijdt. Met het mobiele lab achterin de auto, ga je van locatie naar locatie. Eenmaal daar, ga je in beschermende kleding de ruimte binnen. Je neemt luchtmonsters en voert een uiterst nauwkeurige visuele inspectie uit. Na het verzamelen van de diverse gegevens, werk je direct een rapport uit van je bevindingen. Of je nu positief of minder positief nieuws hebt voor de opdrachtgever: je communiceert vriendelijk en duidelijk over het resultaat.

Het team van analisten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is. SGS Search Laboratorium B.V. is hét bureau voor materiaalkundig- en luchtonderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is voor ons land uniek. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk.

Ben jij onze nieuwe asbestspecialist?
Onze nieuwe vakman heeft:

Je krijgt van ons een aanvullende opleiding. Daarom vragen we geen specifieke opleiding of werkervaring. Wel is het belangrijk dat je gewend bent om nauwkeurig te werken, en goed met mensen om kunt gaan. Wisselende werktijden en reisafstanden vormen voor jou geen probleem.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken bij ons op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1867181 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Overijssel [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Wisselende diensten [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1867181/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Analist buitendienst regio Arnhem/ Nijmegen [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-07-11 [pub_date] => 2018-07-11 [unpub_date] => 2018-11-10 [description] => Vacature Commercieel MedewerkerSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Commercieel Medewerker [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

Commercieel medewerker met bebouwde omgeving als specialiteit
Bij SGS Search werken we elke dag keihard om de beste te zijn. We inspecteren, analyseren en adviseren de bebouwde omgeving. Als commercieel medewerker binnendienst ga jij klanten adviseren. Je geeft aan welk onderzoeken nodig zijn om gebouwen weer veilig te maken. Relevant en interessant werk dus.

Gedreven commercieel team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiaste commerciële team. Zo'n vijf professionals met een berg aan kennis op verschillende terreinen zijn continu in gesprek met klanten. We zijn nieuwsgierig, bouwen aan duurzame relaties en beheren deze met hart en ziel. Creatief meedenken met de klant is de uitdaging. De ene keer op het gebied van asbest, dan weer chroom-6, keramische vezels, watermonsters, maar ook andere onderzoeksgebieden.

Veel afwisseling
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij ons goed. Binnen deze functie ben je ongeveer 3 tot 4 dagen op kantoor om het commerciële team te ondersteunen. Je bent minstens 1 dag buiten de deur om klanten en projectlocaties te bezoeken. Een greep uit je verantwoordelijkheden:

Wat zijn je kwaliteiten?
Om als commercieel medewerker binnendienst goed beslagen ten ijs te komen, heb je een hbo werk- en denkniveau, en enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol binnen de zakelijke dienstverlening. Wat verder nodig is? Zelfstandigheid, oog voor detail, overtuigingskracht en het analytische vermogen om relevante verbanden te trekken binnen een berg aan informatie. Ook besluitvaardigheid en een commerciële blik vinden we belangrijk. Ervaring in de bouw- en/of asbestbranche is een pré. Als je deze ervaring niet hebt, leren we je wat je moet weten over onze onderzoeksgebieden. Ben jij een aanpakker en vind je dat jij een zesde zintuig hebt voor het signaleren van kansen? Dan komen we graag met je in contact.

Dat zijn mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 2108717 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/2108717/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Maartje Mathijsen [vacancy.contact-phone] => +31 0882146600 [seo.title] => Vacature Commercieel Medewerker [vacancy.vakgebieden] => Commercie ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-07-11 [pub_date] => 2018-07-11 [unpub_date] => 2018-11-10 [description] => Vacature Analist Industrie regio Goes/ RotterdamSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Analist Industrie regio Goes/ Rotterdam [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

Is een gebouw of ruimte veilig? Voldoet de uitslag van het onderzoek aan de norm? Kan ik deze ruimte vrijgeven? Als Analist Industrie (Laborant) geef jij het antwoord op deze vragen. Een verantwoordelijke baan! Wanneer een saneerder asbest heeft verwijderd, inspecteer jij door middel van onderzoek of een omgeving na een asbestsanering veilig begaanbaar is voor mensen.

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan
Je dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naartoe rijdt. Met het mobiele lab achterin de auto, ga je van locatie naar locatie, waarbij je voornamelijk industrieën gaat bezoeken in de provincie Zeeland/ Zuid-Holland. Eenmaal daar, ga je in beschermende kleding de ruimte binnen. Je neemt luchtmonsters en voert een uiterst nauwkeurige visuele inspectie uit. Na het verzamelen van de diverse gegevens, werk je direct een rapport uit van je bevindingen. Of je nu positief of minder positief nieuws hebt voor de opdrachtgever: je communiceert vriendelijk en duidelijk over het resultaat.

Het team van analisten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is. SGS Search Laboratorium B.V. is hét bureau voor materiaalkundig- en luchtonderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is voor ons land uniek. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk.

Ben jij onze nieuwe asbestspecialist?
Onze nieuwe vakman heeft:

Je krijgt van ons een aanvullende opleiding. Daarom vragen we geen specifieke opleiding. Wel is het belangrijk dat je gewend bent om nauwkeurig te werken, en goed met mensen om kunt gaan. Wisselende werktijden en reisafstanden vormen voor jou geen probleem.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken bij ons op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

Auto van de zaak

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 2108777 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/2108777/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Analist Industrie regio Goes/ Rotterdam [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-07-11 [pub_date] => 2018-07-11 [unpub_date] => 2018-11-10 [description] => Vacature Planner/ Coördinator BuitendienstSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Planner/ Coördinator Buitendienst [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>

Bij SGS Search doen we werk dat ertoe doet. Bodem- en milieuonderzoek is een belangrijke pijler van onze veelzijdige dienstverlening. Als coördinator van de buitendienst zorg je dat onze veldwerkers hun onderzoeken probleemloos uit kunnen uitvoeren. Jij bent de planner van de afdeling en zet helder de juiste lijnen uit.

Deel uitmaken van specialistisch team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiaste en professionele milieukundige team. Samen met vijftien professionals bewaak je de kwaliteit van onze bodem en lucht. We werken voor heel diverse en interessante opdrachtgevers, bijvoorbeeld voor vastgoedpartijen. Als planner/coördinator ben jij verantwoordelijk voor een efficiënte planning. Je verzorgt ook de communicatie en bent constant bezig om processen en samenwerkingsvormen te optimaliseren.

Greep uit je verantwoordelijkheden
Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk? Dan zit je bij ons goed. Een greep uit je verantwoordelijkheden:

Wat is nodig voor deze functie?
Onze ideale kandidaat is een veldwerker die graag de overstap wil maken naar een fulltime functie op kantoor. Je bent dan bekend met de beoordelingsrichtlijnen BRL 1000-2000-6000-2100.
Maar we zijn ook benieuwd naar kandidaten die als intercedent hebben gewerkt en ervaring hebben opgedaan in plannen en organiseren of kandidaten met een logistieke, bodem of milieukundige achtergrond op mbo-niveau die 3 tot 4 jaar werkervaring hebben. Wat nog meer nodig is voor deze functie? Je bent stressbestendig, je kunt snel schakelen en je houdt het overzicht in een hectische omgeving. Daarnaast ben je kostenbewust en heb je een flexibele en positieve instelling. 

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 2108789 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/2108789/102627?iso=nl [vacancy.department-name] => Milieu [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => Maartje Mathijsen [vacancy.contact-phone] => +31 882146600 [seo.title] => Vacature Planner/ Coördinator Buitendienst [vacancy.vakgebieden] => ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-06-27 [pub_date] => 2018-06-27 [unpub_date] => 2018-11-27 [description] => Vacature ESA-specialistSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => ESA-specialist [introtext] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [content] =>

 

Als ESA-specialist bouwen aan veilige werkomgeving
Iedere dag weer willen we de beste zijn én blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Als ESA-specialist help jij (vastgoed)ondernemingen om inzicht te krijgen in de performance van het bedrijfsproces op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid. Relevant en interessant werk dus.

Wat ga je doen?
Door middel van een Compliance Audit beoordeel je of bedrijfsprocessen voldoen aan de milieueisen. Die eisen kunnen variëren van nationale wet- en regelgeving tot zelf opgestelde beleidseisen van de onderneming of stakeholders. Daarnaast breng je via een zogenaamde Environmental Due Diligence (EDD) eventuele milieurisico's in kaart. Kortom: je maakt inzichtelijk wat de aandachtspunten en risico's zijn waarmee de eigenaar/investeerder rekening moet houden.

Deel uitmaken van een enthousiast team 
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Milieu & Calamiteitenmanagement, dat weer onderdeel is van de businessunit Built Environment. Deze afdeling opereert vanuit Heeswijk. Zo'n vijftien specialisten en onderzoekers met een berg aan kennis op verschillende terreinen zorgen voor hoge kwaliteit bodem-, lucht- en stofonderzoeken en adviseren bij calamiteiten. Ons doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Geen dag is hetzelfde

Binnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk? Dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je verantwoordelijkheden:

Kun en wil jij de uitdaging aan?
Om als ESA-specialist goed voor de dag te komen, heb je een afgeronde hbo-opleiding, bij voorbeeld richting bodem, milieu en/of Environment, Health & Safety (EHS). Daarnaast heb je minimaal 5 jaar praktijkervaring met het uitvoeren van audits en ben je in staat om je kennis van relevante wet- en regelgeving te vertalen naar de praktijk. Voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een sterk analytisch vermogen en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Ook vinden we een dienstverlenende instelling en een commerciële blik belangrijk. Naast samenwerken met collega's, zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Je moet ook bereid zijn om voor het werk naar het buitenland te reizen om internationale projectlocaties te auditen.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten

Reken op een jonge en dynamische werkomgeving, betrokken collega's en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 2100005 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Kantoor Heeswijk - Dinther [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/2100005/102627?iso=nl [vacancy.department-name] => Milieu [vacancy.department-description] => Array ( [@attributes] => Array ( [language-iso] => nl ) ) [vacancy.contact-name] => Maartje Mathijsen [vacancy.contact-phone] => +31 882146600 [seo.title] => Vacature ESA-specialist [vacancy.vakgebieden] => Projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2016-12-22 [pub_date] => 2016-12-22 [unpub_date] => 2018-12-01 [description] => Vacature Ervaren inspecteur asbest (DIA)Solliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Ervaren inspecteur asbest (DIA) [introtext] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [content] =>


Breng jij asbest feilloos in kaart voor onze opdrachtgevers?

Zit er asbest in een gebouw? Wat zijn de gezondheidsrisico's voor de omgeving? En is sanering nodig? Als deskundig inspecteur asbest (DIA) bij SGS Search geef jij antwoord op deze vragen. Je gaat werken bij de grootste asbestspecialist van Nederland. We zoeken in dit geval een ervaren kandidaat. Je werkregio stemmen we zoveel mogelijk af op je woonplaats.

Een zelfstandige en verantwoordelijke job
Vanaf dag één word je opgenomen in het bruisende en enthousiaste team Asbest. Zo'n 45 inspecteurs voeren voor diverse projecten asbestinventarisaties uit. Je werkt veel zelfstandig en komt op interessante plekken. Ook komen we een aantal keren per jaar bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zo wordt onze dienstverlening alleen maar beter.

Wat ga je bij ons doen?
Onze klanten bevinden zich op diverse locaties in Nederland. De opdrachten zijn afhankelijk van je ervaring: van woningbouwcoöperaties tot maritiem of industrie. Je onderzoekt gebouwen (of andere objecten) op bereikbare en minder bereikbare plaatsen om een inschatting te maken of er asbest aanwezig is. Deze bevindingen werk je digitaal uit. Het team van inspecteurs staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is. Een keer in het kwartaal draai je een calamiteitendienst mee.

In het bezit van een DIA-certificaat?
We zijn op zoek naar een ervaren inspecteur. Dat betekent dat je:

In het bezit bent van een geldig DIA-certificaat
Minimaal twee jaar werkervaring hebt als inspecteur bij asbestonderzoeken
Affiniteit hebt met het inventariseren in de industrie, vastgoed of maritiem
Ervaring hebt in het werken met computers
In het bezit bent van rijbewijs B.

Maar er komt meer bij deze functie kijken.
Ook ben je een sterke en daadkrachtige organisator die zelfstandig, nauwkeurig, onafhankelijk en integer werkt. In stressvolle situaties houd jij je hoofd koel. Tijdens je werk staat de opdrachtgever altijd centraal. Je bent oplossingsgericht en nieuwsgierig.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:
Goed salaris en auto van de zaak
Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen en een compensatieregeling
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: sportfaciliteiten en een prima pensioenregeling

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1762519 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => [vacancy.area-of-interest] => Heel Nederland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Dag [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1762519/102623?iso=nl [vacancy.department-name] => Gebouwen en objecten [vacancy.department-description] => Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek. We werken samen hard voor onze klanten, in een prettige werksfeer. [vacancy.contact-name] => Debbie de Bresser [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Ervaren inspecteur asbest (DIA) [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Array ( [show_in_tree] => 0 [publishedon] => 2018-07-06 [pub_date] => 2018-07-06 [unpub_date] => 2018-12-01 [description] => Vacature Analist regio Rotterdam/ Den HaagSolliciteer direct bij SGS Search. [pagetitle] => Analist regio Rotterdam/ Den Haag [introtext] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [content] =>

 

 

"Als analist zorg je voor een veilige omgeving voor mensen. Dat geeft veel voldoening." (Hans, analist)
"Als vrachtwagenchauffeur was ik toe aan een nieuwe stap. De vrijheid die je in het werk als analist hebt, spreekt mij heel erg aan." (Mike, analist)
"Mijn accurate manier van werken die ik leerde in de grafische sector komt bij mijn functie als analist goed van pas." (Peter, analist)

In de regio Den Haag zoeken wij op dit moment een fulltime analist buitendienst.

Als analist heb je een verantwoordelijke baan. Wanneer een saneerder asbest heeft verwijderd, inspecteert een onafhankelijk analist door middel van onderzoek of een omgeving na een asbestsanering veilig begaanbaar is voor mensen.

De dagelijks wisselende planning bepaalt waar je naartoe rijdt. Met het mobiele lab achterin de auto, ga je van locatie naar locatie. Eenmaal daar, ga je in beschermende kleding de ruimte binnen. Je neemt luchtmonsters en voert een uiterst nauwkeurige visuele inspectie uit. Na het verzamelen van de diverse gegevens, werk je direct een rapport uit van je bevindingen. Of je nu positief of minder positief nieuws hebt voor de opdrachtgever: je communiceert vriendelijk en duidelijk over het resultaat.

Het team van analisten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Ook als er een calamiteit is. SGS Search Laboratorium B.V. is hét bureau voor materiaalkundig- en luchtonderzoek. Ons specialisme op het gebied van asbest is voor ons land uniek. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk.

Ben jij onze nieuwe asbestspecialist?
Onze nieuwe vakman heeft:

Je krijgt van ons een aanvullende opleiding. Daarom vragen we geen specifieke opleiding of werkervaring. Wel is het belangrijk dat je gewend bent om nauwkeurig te werken, en goed met mensen om kunt gaan. Wisselende werktijden en reisafstanden vormen voor jou geen probleem.

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichten
Reken bij ons op een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search heeft vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

[tv] => Array ( [vacancy.code] => 1791435 [vacancy.job-level] => [vacancy.county] => Zuid-Holland [vacancy.area-of-interest] => Zuid-Holland [vacancy.employment-status] => Full-time [vacancy.employment-time] => Vast contract, onbepaalde tijd [vacancy.employment-time-of-day] => Wisselende diensten [vacancy.url] => https://search.easycruit.com/vacancy/application/1791435/102609?iso=nl [vacancy.department-name] => Laboratorium [vacancy.department-description] => Search Laboratorium is gespecialiseerd in materiaalkundig onderzoek en luchtonderzoek. Onze expertise op het gebied van asbest en bouwstoffen is uniek in Nederland. De vraag van de opdrachtgever staat centraal in onze dienstverlening. Vanuit deze visie staat ons landelijk opererende laboratorium 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Kenmerkend voor onze werkwijze: de flexibele dienstverlening, snelle en efficiënte communicatie en onze focus om opdrachtgevers altijd waar voor hun geld te leveren. [vacancy.contact-name] => Judit Menken [vacancy.contact-phone] => +31 413292982 [seo.title] => Vacature Analist regio Rotterdam/ Den Haag [vacancy.vakgebieden] => Analisten, inspecteurs, veldwerkers ) ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------