Jouw carrièrekansen bij SGS Search

Je kunt je carrière geen groter plezier doen dan een move naar SGS Search. Onze organisatie is klein en dynamisch genoeg om je veel afwisseling en bewegingsruimte te bieden. Tegelijkertijd zijn we groot genoeg – we maken deel uit van een multinational – om te zorgen voor continuïteit en stabiliteit.

Ruimte voor lef en ambitie

SGS Search is een kweekvijver voor talent. Dankzij een schat aan kennis en ervaring, en de bereidheid van je collega’s om je verder te helpen kun je in korte tijd heel veel leren. Afhankelijk van je lef en je ambities kun je daarbij mooie stappen maken. Dat betekent grote(re) projecten, interessante opleidingen en meer verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid.

Samen maken we elkaar sterker

Bij SGS Search willen we de beste zijn én blijven in ons vak. Alleen zo kunnen we samen de allerbeste oplossingen voor onze klanten waarmaken. Daarom vragen we veel van je. Maar we géven ook veel. We supporten hard werken, waarderen nieuwsgierigheid en geven je alle ruimte om initiatieven te ontplooien en aan je ontwikkeling te werken. Met ons praktische opleidings- en loopbaanbeleid sluiten we aan op jouw competenties.

Klas-foto