Wat betaalden AG en Cairn voor Maxis Muiden?

Een joint venture tussen Cairn Real Estate en Angelo Gordon heeft winkelcentrum Maxis in Muiden gekocht van Highbrook Investors.

De perifere detailhandelsvestiging langs de A1 trekt veelal bezoekers uit Amsterdam en omstreken. Onder de huurders zijn Albert Heijn, Hema, C&A en BCC.

Angelo Gordon logoAngelo Gordon en Cairn Real Estate werden bij de koop geadviseerd door Osborne Clarke (juridisch), PWC (fiscaal), SGS Search (technisch), Neoo en CBRE (Commercieel). De verkoper werd bijgestaan door Loyens & Loeff en C&W.


De verkoper is de besloten vennootschap Ark Portfolio Owner Pampusweg, zo blijkt uit de akte van levering. De prijs bedroeg 62 miljoen euro. De oppervlakte bedraagt ongeveer 19.800 m2, zo concludeert Vastgoedmarkt op basis van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG).

‘We waren reeds bekend met Maxis Muiden, aangezien dit object zich in een distressed CMBS-structuur bevond. Wat ons vooral aanspreekt is de unieke locatie van het winkelcentrum aan de oostelijke rand van Amsterdam, een regio met inwoners waarvan de koopkracht stijgt. Ook worden er in dit gebied veel woningen bijgebouwd. Met de aankoop van Maxis Muiden denken we samen met onze partner Cairn Real Estate waarde toe te kunnen voegen aan het gebied’, zegt Marcel Hertig, vicepresident van Angelo Gordon.

Bron: vastgoedmarkt.nl.

 

Wat kunnen we voor u doen?

Ontvang vrijblijvend informatie over onze diensten

Vraag nu informatie aan