Priva B.V., De Lier

Priva, een wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve en duurzame oplossingen voor water, energie en klimaatsystemen. Zij wilden graag een visie en actieplan om het duurzame bewustzijn van alle medewerkers te vergroten.

Inspirerende sessie

We nodigden een groep van veertien enthousiaste Priva-medewerkers uit om een dag met ons door te brengen. Samen kwamen we tot concrete oplossingen die nu als basis dienen voor het nieuwe duurzame gedachtegoed. Op basis van deze inspirerende en intensieve dag ontwikkelden we een visie en een actieplan.

Priva B.V., De Lier

 

 

 

 

 

Highlights

Meestal worden medewerkers aangewezen om de sessie bij te wonen. Bij Priva moesten medewerkers solliciteren. Resultaat? Een enorm gedreven groep die met innovatieve oplossingen kwam.
Priva beschikt nu over arbeidsvoorwaarden die sterk MVO-gerelateerd zijn. Deze duurzame arbeidsvoorwaarden zijn ontzettend aantrekkelijk voor medewerkers.Priva kiest ervoor om een MVO-verslag te maken met ketenpartners. Hiermee is Priva innovatief. Het verslag heeft een toegevoegde waarde binnen de branche.