Team SGS Search finisht bij 31e Dam tot Damloop

Afgelopen zondag stond een team van 14 fitte medewerkers van SGS en SGS Search aan de start van de Dam tot Damloop. Stuk voor stuk haalden zij de finish van de 10 Engelse mijl (16,1 kilometer); een knappe sportieve prestatie!

Dam tot damloop 2015

Met de Dam tot Damloop gingen collega's van SGS en SGS Search samen een sportieve uitdaging aan. Daarnaast heeft het team zijn best gedaan om een mooi bedrag bij elkaar te lopen voor de Eugène Janssen Foundation.

Dam tot Damloop

De Dam tot Damloop is onderdeel van het Dam tot Dam Weekend, waarin gerend, gewandeld en gefietst kan worden. Het Dam tot Dam Weekend is met 88.000 deelnemers het grootste sportieve evenement van Nederland. Het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen én de mogelijkheid om door de IJtunnel te rennen, maken de Dam tot Damloop tot een bijzondere ervaring.

Over de Eugène Janssen Foundation

De Eugène Janssen Foundation ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden die leiden tot blijvende oplossingen voor de aanpak van armoede, honger en ziekte. Denk bijvoorbeeld aan meer educatie van kinderen in Zuid-Afrika, stimulans van duurzaam ondernemerschap in Tanzania en meer geld voor medische projecten in India. Kijk op www.eugenejanssenfoundation.nl voor meer informatie over het werk van de stichting.