Team Search loopt 31e Dam tot Dam Businessloop

Zondag 20 september vindt het grootste loopevenement van Nederland weer plaats: de Dam tot Damloop. SGS Search staat net als vorig jaar met een enthousiast team van 20 medewerkers en relaties aan de start, om samen de sportieve uitdaging aan te gaan.

Het SGS Search-team loopt die zondagmiddag een parcours van 10 Engelse Mijl in de 31e editie van de Dam tot Dam-Businessloop. Te midden van duizenden lopers van andere bedrijven zullen zij zich in het zweet werken. En tegelijkertijd genieten van de fijne sfeer die deze dag met zich meebrengt. Een dag waarop sportiviteit en samen sporten centraal staan. Daarnaast zet het team alle zeilen bij om donaties binnen te halen voor de Eugène Janssen Foundation. 

Over de Eugène Janssen Foundation

De foundation onderneemt heel gericht acties. Soms zelfstandig. Soms in samenwerking met bestaande hulporganisaties. Het doel? Een betere kwaliteit van leven op plekken in de wereld waar echt het verschil gemaakt kan worden. De Eugène Janssen Foundation ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden die leiden tot blijvende oplossingen voor de aanpak van armoede, honger en ziekte. Meer informatie over het werk van de stichting kunt u vinden op www.eugenejanssenfoundation.nl.

Meehelpen?

Doneer dan direct online. Of maak uw bijdrage onder vermelding van 'Dam tot Damloop' over op rekeningnummer: NL56ABNA0461491117 t.n.v. Stichting Eugène Janssen Foundation.
Goed om te weten: de Eugène Janssen Foundation werkt zonder organisatiekosten. 1 gedoneerde euro betekent dus ook 1 euro steun.