Team Search loopt mee met jubileumeditie Dam tot Damloop

Zondag 21 september vindt het grootste hardloopevenement van Nederland weer plaats: de Dam tot Damloop. Dit jaar viert het evenement zijn 30e verjaardag. Search staat net als voorgaande jaren met een enthousiast en sportief team aan de start.

Dam tot Damloop

Het Search-team loopt die zondagmiddag mee met de 10 Engelse Mijl in de Businessloop. De sportieve uitdaging samen met collega's staat hierbij centraal. Daarnaast zet het team alle zeilen bij om donaties binnen te halen voor de Eugène Janssen Foundation.

Over de Eugène Janssen Foundation

De foundation onderneemt heel gericht acties. Soms zelfstandig. Soms in samenwerking met bestaande hulporganisaties. Doel? Een betere kwaliteit van leven op plekken in de wereld waar echt het verschil gemaakt kan worden. De Eugène Janssen Foundation ondersteunt projecten in Afrika en Azië die leiden tot blijvende oplossingen voor de aanpak van armoede, honger en ziekte. Op www.eugenejanssenfoundation.nl vindt u meer informatie over het werk van de stichting.

Meehelpen?

Doneer dan direct online. Of maak uw bijdrage onder vermelding van ‘Dam tot Damloop 2014’ over op rekeningnummer:  NL56ABNA0461491117 t.n.v. Stichting Eugène Janssen Foundation

Goed om te weten: de Eugène Janssen Foundation werkt zonder organisatiekosten. 1 gedoneerde euro betekent dus ook 1 euro steun.