Team Search haalt de finish bij Dam tot Damloop

Afgelopen zondag stond een team fitte Searchers en Search-relaties aan de start bij de 30e editie van de Dam tot Damloop. Met een fantastische sportieve prestatie als resultaat: alle deelnemers haalden de finish van de 10 Engelse mijl.

Dam tot Damloop

Samen met je collega’s een sportieve uitdaging aangaan; dat stond centraal tijdens de Dam tot Damloop. Daarnaast heeft het team alle zeilen bijgezet om een mooi bedrag bij elkaar te lopen voor de Eugène Janssen Foundation.

Dam tot Damloop
De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. Traditioneel kunnen deelnemers kiezen tussen twee afstanden: 4 Engelse mijl (6,4 km) of 10 Engelse mijl (16,1 km). Dit jaar werd de Dam tot Damloop uitgebreid met een Damloop by night op zaterdagavond. Daarmee is het evenement uitgegroeid tot een tweedaags sportfestijn.

Over de Eugène Janssen Foundation
De Eugène Janssen Foundation ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden die leiden tot blijvende oplossingen voor de aanpak van armoede, honger en ziekte. Denk bijvoorbeeld aan meer educatie van kinderen in Zuid-Afrika, stimulans van duurzaam ondernemerschap in Tanzania en meer geld voor medische projecten in India. Kijk op www.eugenejanssenfoundation.nl voor meer informatie over het werk van de stichting.