Team Search loopt CPC Loop

Voor de 39e keer start op zondag 10 maart in Den Haag de CPC Loop. Search staat dit jaar voor het eerst met een enthousiast en sportief team van 17 medewerkers en relaties. Met een goed doel voor ogen.

Het Search-team loopt die zondagmiddag een parcours van 5 of 10 kilometer in de Businessloop. De looproute start in de buurt van het Malieveld in Den Haag. Niet alleen de sportieve uitdaging staat centraal: het team wil tegelijk een mooi bedrag inzamelen voor de Eugène Janssen Foundation.

Over de Eugène Janssen Foundation

De foundation onderneemt heel gericht acties. Soms zelfstandig. Soms in samenwerking met bestaande hulporganisaties. Doel? Een betere kwaliteit van leven op plekken in de wereld waar echt het verschil gemaakt kan worden. De Eugène Janssen Foundation ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden die leiden tot blijvende oplossingen voor de aanpak van armoede, honger en ziekte. Op www.eugenejanssenfoundation.nl vindt u meer informatie over het werk van de stichting.

Meehelpen?

Doneer dan direct online. Of maak uw bijdrage onder vermelding van 'CPC Loop' over op rekeningnummer: 46.14.91.117 t.n.v. Stichting Eugène Janssen Foundation
Goed om te weten: de Eugène Janssen Foundation werkt zonder organisatiekosten. 1 gedoneerde euro betekent dus ook 1 euro steun.