Team Search loopt 29e Dam tot Damloop

Zondag 22 september vindt het grootste loopevenement van Nederland weer plaats: de Dam tot Damloop. Search staat evenals vorig jaar met een enthousiast en sportief team van 40 medewerkers en relaties. Met een goed doel voor ogen.

Dam tot Damloop

Het Search-team loopt die zondagmiddag een parcours van 4 of 10 Engelse Mijl in de Businessloop. De Businessloop beleeft dit jaar haar 26e editie en is jaarlijks de grootste ter wereld in zijn soort. Niet alleen de sportieve uitdaging staat centraal: het team wil tegelijk een mooi bedrag inzamelen voor de Eugène Janssen Foundation.

Over de Eugène Janssen Foundation

De foundation onderneemt heel gericht acties. Soms zelfstandig. Soms in samenwerking met bestaande hulporganisaties. Doel? Een betere kwaliteit van leven op plekken in de wereld waar echt het verschil gemaakt kan worden. De Eugène Janssen Foundation ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden die leiden tot  blijvende oplossingen voor de aanpak van armoede, honger en ziekte. Op www.eugenejanssenfoundation.nl vindt u meer informatie over het werk van de stichting.

Meehelpen?

Doneer dan direct online. Of maak uw bijdrage onder vermelding van ‘Dam tot Damloop’ over op rekeningnummer: 46.14.91.117 t.n.v. Stichting Eugène Janssen Foundation

Goed om te weten: de Eugène Janssen Foundation werkt zonder organisatiekosten. 1 gedoneerde euro betekent dus ook 1 euro steun.