Search loopt Dam tot Dam voor Eugène Janssen Foundation

Met een team van negentien mensen liep Search Ingenieursbureau zondag 22 september de Dam tot Damloop, het grootste hardloopevenement van Nederland. Zij leverden een fantastische teamprestatie en liepen een mooi bedrag bij elkaar voor de Eugène Janssen Foundation.

En hoewel de Dam tot Damloop voor de een zwaarder was dan voor de ander, haalden alle medewerkers en relaties van Search de finish. Het Search-team ging gezamenlijk van start en vervolgens legden alle deelnemers het parcours in hun eigen tempo af.

Hartverwarmend

De deelnemers blikken terug op een bijzonder mooie dag. Het was aan de warme kant om te lopen, maar door de aanmoedigingen van de vele duizenden toeschouwers langs het parcours maakte dat niet uit. Na afloop was er tijd voor een drankje en ontspanning. De stand van Search stond op een plek waar volop genoten kon worden van livemuziek van onder andere Rigby en Belle Perez.

Lopen voor het goede doel

In 2012 nam Search voor het eerst deel aan de Dam tot Dam loop en CPC loop in Den Haag om geld in te zamelen voor het goede doel. In 2013 is deze sportieve lijn doorgetrokken.

Over de Eugène Janssen Foundation

De Eugène Janssen Foundation ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden die leiden tot blijvende oplossingen voor de aanpak van armoede, honger en ziekte. Denk bijvoorbeeld aan meer educatie van kinderen in Zuid-Afrika, stimulans van duurzaam ondernemerschap in Tanzania en meer geld voor medische projecten in India. Kijk op www.eugenejanssenfoundation.nl voor meer informatie over het werk van de stichting.