Search loopt CPC voor Eugène Janssen Foundation

Met een team van 14 mensen liep Search Ingenieursbureau zondag 10 maart de CPC Loop. Niet alleen een fantastische individuele prestatie voor de lopers: zij zamelden ook geld in voor de Eugène Janssen Foundation. En ondanks de bijzonder lage temperatuur zat de sfeer er goed in!

Mooi bedrag voor foundation

Dat het lichtjes sneeuwde in Den Haag mocht de pret niet drukken. Voor en na de loop was het gezellig druk in de Search-tent op het speciale businesspaviljoen. En of ze nu voor de 5 of de 10 kilometer gingen: alle teamleden liepen het parcours van de CPC Loop uit. Sommigen zelfs met een bijzonder goede persoonlijke tijd. Daarmee haalden zij een mooi bedrag op voor de Eugène Janssen Foundation. De foto's geven een leuke sfeerimpressie.

Search team CPC loop

Hans de Jong

Op naar de Dam tot Damloop

De CPC Loop is niet de enige sportieve prestatie in 2013: in september staat de Dam tot Damloop op het programma. Ook dan lopen we weer voor het goede doel. Loopt u mee, sponsort u de lopers of moedigt u ons langs de route aan?

Over de Eugène Janssen Foundation

De Eugène Janssen Foundation onderneemt heel gericht acties. Soms zelfstandig. Soms in samenwerking met bestaande hulporganisaties. Doel? Een betere kwaliteit van leven op plekken in de wereld waar echt het verschil gemaakt kan worden. De foundation ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden die leiden tot blijvende oplossingen voor de aanpak van armoede, honger en ziekte. Kijk op www.eugenejanssenfoundation.nl voor meer informatie over het werk van de stichting.