PROVADA: Wat u niet mag missen

Morgen is het zover: Nederlands grootste vastgoedbeurs strijkt neer in de RAI. Een paar tips voor een inspirerend bezoek.

 • Ontmoet Mevrouw Stroomstoot
  Energievraagbaak mevrouw Stroomstoot ontmoet u graag al bij de ingang. Voor een antwoord op al uw vragen over energieoplossingen voor vastgoed. En ze wijst u de weg naar de stand van Search (Hal 10, stand 16).
 • Maak de lancering van het Duolabel Kantoren live mee
  Na het succes van het speciale energielabel voor winkelvastgoed gaat het duolabel voor kantoorvastgoed in première. Het Duolabel Kantoren is dit voorjaar in co-creatie ontwikkeld door Bouwinvest en Search. Dinsdag om 11.15 uur wordt het label feestelijk gelanceerd op de stand van Search.
 • Laat u inspireren over de stad van de toekomst
  Magazine Vastgoed Visie organiseert dinsdag van 11.00 – 11.45 uur een debat over innovatief samenwerken in de stad van de toekomst. Roberto Meyer (MVSA), Francesco Messori (D/Dock), Arno Ruigrok (Multi Vastgoed), Alexandra van Huffelen (Wethouder Gemeente Rotterdam), Willem Joost de Vries – T + T Design en Anne-Marie Rakhorst gaan met elkaar in debat over de kansen voor de gebouwde omgeving. Locatie: hal 11, stand 21.
 • Ontdek wat de belangrijkste kansen voor de gebouwde omgeving zijn
  Hoe richt u uw gebouwen optimaal en kostenefficiënt in op hun toekomst? Hoe schat u bij aankoop vooraf de risico’s én kansen in? Hoe verduurzaamt u vastgoed samen met uw huurders? Laat ons tijdens de beurs vooral weten op welke vragen u een antwoord zoekt.
 • Blik na afloop bij ons terug
  Ongetwijfeld doet u op PROVADA veel indrukken op, voert u interessante gesprekken en ontmoet u bekenden uit de vastgoedbranche. Online kunt u op heel wat verschillende plaatsen verslagen vinden. Ook op dit platform houden we u op de hoogte en blikken we achteraf met u terug. 

PROVADA