Terugblik op Provada

3 dagen, 3 goedgevulde standhallen en vele bezoekers. Donderdag 7 juni om 19.00 uur sloot Provada 2012, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, weer haar deuren. Dit gebeurde er onder andere op de beursvloer en daarbuiten.

 

Al voor de bezoekers de beursvloer opgingen, stond mevrouw Stroomstoot, vraagbaak voor energievraagstukken, klaar voor een warm welkom. ‘Zet energie om in beweging en geef dit kaartje door, ‘ lazen we op haar visitekaartje. De eerste keer Provada beviel haar prima!

Deze sportwagen deed niet onder voor de prachtige auto’s in de parkeergarage. En dat elektrisch. Niet vreemd dat de Fisker Karma heel wat bekijks trok. 

Dag 3 begon met een gezamenlijk ontbijtdebat met de koplopers in retailvastgoed over duurzaamheid. ‘Versnelling kun je aanbrengen door als koplopers samen te werken, ’ was één van de belangrijke conclusies. 

In gesprek met elkaar om kennis, visie en oplossingen te delen. Heel wat vastgoedpartijen konden met nuttige tips of ideeën over een praktische oplossing naar huis. Online het laatste nieuws en achtergronden vinden? Via een touchscreen konden bezoekers meteen een kijkje nemen op de diverse kennisplatforms van Search.