Team Search loopt Dam tot Dam Businessloop

Voor de 25e keer start op zondag 23 september 2012 in hartje Amsterdam de Dam tot Dam Businessloop. Search staat dit jaar klaar aan de start met een enthousiast en sportief team van 20 medewerkers. Met een goed doel voor ogen.

dam tot damloop

Het Search-team trekt die zondagmiddag zijn hardloopschoenen aan voor de 10 Engelse mijl (16,1 km) in de Businessloop. In een parcours dat loopt van de Prins Hendrikkade in Amsterdam tot aan de finish in het centrum van Zaandam. Niet alleen de sportieve uitdaging staat centraal: het team wil tegelijk een mooi bedrag inzamelen voor de Eugène Janssen Foundation.

Over de Eugène Janssen Foundation

De foundation onderneemt heel gericht acties. Soms zelfstandig. Soms in samenwerking met bestaande hulporganisaties. Doel? Een betere kwaliteit van leven op plekken in de wereld waar echt het verschil gemaakt kan worden. De Eugène Janssen Foundation ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden die leiden tot blijvende oplossingen voor de aanpak van armoede, honger en ziekte. Op www.eugenejanssenfoundation.nl vindt u meer informatie over het werk van de stichting.

Meehelpen?

Maak uw bijdrage onder vermelding van 'Dam tot Damloop' over op rekeningnummer: 46.14.91.117 t.n.v. Stichting Eugène Janssen Foundation

Goed om te weten: de Eugène Janssen Foundation werkt zonder organisatiekosten. 1 gedoneerde euro betekent dus ook 1 euro steun.