Search partner van Imago Bouwers

Search Consultancy is met ingang van vandaag partner van Imago Bouwers. De twee bedrijven gaan samenwerken in de Duurzame Imagoscan. Search Consultancy en Imago Bouwers trekken vanaf heden gezamenlijk op. Search stelt haar Organisatiescan beschikbaar als onderdeel van de Duurzame Imagoscan. Dit praktische stappenplan helpt organisaties om zich duurzaam te profileren.

Praktisch

In de scan worden de drie pijlers identiteit, (toekomstig) MVO-beleid en communicatie onder de loep genomen. Bedrijven ontvangen een rapport met een praktisch stappenplan waarmee ze nieuw inzicht in het bedrijfsprofiel krijgen. Hiermee ontwikkelen ze een heldere focus op eigen doelen en creëren ze een voorsprong ten opzichte van de concurrent.

Het belang van goede communicatie

Search-Bedrijfsdirecteur Udo Waltman: “Vaak zien bedrijven communicatie over duurzaamheid als een los onderdeel van hun organisatie. Maar enkel een paar goede slogans, zonder verbinding met de organisatie, leveren een leeg verhaal op. Dat ziet de klant ook. Ons advies is om te kijken naar de organisatie zelf. Waar ligt haar kracht en wat is haar identiteit? Welke ambities liggen er en wat wil je communiceren? Communicatie moet verbonden zijn met wat je doet. Op dit gebied zagen we een goede samenwerking tussen onze organisatiescan en de duurzame imagoscan van Imago Bouwers.”

Gezamenlijke passie

Eigenaar van Imago Bouwers Gerard Vos is verheugd dat Search haar organisatiescan beschikbaar stelt. “Ik heb al jaren geregeld contact met Search en steeds weer valt de gezamenlijke passie voor duurzaamheid op. Het is een mooie en logische stap dat we nu samen hierin verder gaan.” Imago Bouwers en Search delen stellig de mening dat succesvol ondernemen en duurzaam ondernemen elkaar meervoudig versterken. Search stelt haar Organisatiescan beschikbaar voor de sectoren zorg, industrie, groothandel, detailhandel, transport, communicatie, en de zakelijke dienstverlening.

Erkend

Dat de Duurzame Imagoscan een unieke dienst is wordt steeds vaker erkend. Zo reikte Jan Peter Balkenende tijdens het congres Duurzaam Organiseren Doen een waardecheque voor deze scan uit.

Bron: http://www.imagobouwers.nl/nieuws/Search_partner_Imago_Bouwers