Search loopt Dam tot Dam voor Eugène Janssen Foundation

Twintig medewerkers van Search Ingenieursbureau liepen zondag 23 september de Dam tot Damloop, de grootste hardloopwedstrijd van Nederland. Luid aangemoedigd door duizenden toeschouwers legden zij de 10 Engelse Mijl (16,1 kilometer) af. Dat deden ze met een doel, een heel goed doel: geld inzamelen voor de Eugène Janssen Foundation.

Search loopt dam tot dam

Gezamenlijk doel

Met dit gezamenlijk doel voor ogen, leverde ieder van de lopers een persoonlijke topprestatie. De één mikte op een nieuwe toptijd, de ander wilde per se niet door de bezemwagen opgehaald worden. Vast staat dat alle deelnemers het maximale uit zichzelf haalden. De unieke ambiance van de Dam tot Damloop gaf volop energie om de finish te halen, stelde het grootste deel van het Search-team vast.

In 2013 weer!

Ook in 2013 staat Search weer met een team aan de start om de Eugène Janssen Foundation te steunen en de eigen sportieve prestaties te verbeteren. Loopt u mee of moedigt u ons langs de route aan? 

Over de Eugène Janssen Foundation

De Eugène Janssen Foundation onderneemt heel gericht acties. Soms zelfstandig. Soms in samenwerking met bestaande hulporganisaties. Doel? Een betere kwaliteit van leven op plekken in de wereld waar echt het verschil gemaakt kan worden. De foundation ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden die leiden tot blijvende oplossingen voor de aanpak van armoede, honger en ziekte. Kijk op www.eugenejanssenfoundation.nl voor meer informatie over het werk van de stichting