Search is partner van het Nationaal Renovatie Platform

Search is partner van het Nationaal Renovatie Platform (NRP). Het NRP stimuleert het duurzaam gebruik van de bestaande gebouwde omgeving door middel van renovatie en transformatie. Deze maatschappelijke doelstelling wordt sectorbreed gesteund door 45 partners van verschillende soorten private ondernemingen: woningcorporaties, ontwikkelaars, bouwbedrijven, toeleveranciers, adviseurs, architecten, banken, beleggers, een energiebedrijf en een advocatenkantoor.

Het NRP organiseert activiteiten op gebied van kennisbevordering, uitwisseling van ervaringen en verbeteren van de randvoorwaarden voor renovatie en transformatie. In werkgroepen wordt aandacht besteed aan o.a. nieuwe verdienmodellen, flexibilisering en het opzetten van een leergang.

Voor de beste voorbeelden in de categorieën Renovatie, Transformatie en Gebiedstransformatie reikt het NRP jaarlijks een prijs uit: de Gulden Feniks. Het programma van studiedagen en projectbezoeken waaraan partners van het NRP gratis kunnen deelnemen is te vinden op site www.nrplatform.nl onder agenda. 

Gerelateerde diensten

Sloopmanagement

Bij een sloop- of renovatieproject komt veel kijken: vergunningen, onderzoeken, aanbestedingsprocedures, projectmanagement.…

Lees meer

Binnenklimaatonderzoek

Een slecht binnenklimaat kan gezondheidsklachten veroorzaken. Dat weet iedereen, omdat er de laatste jaren…

Lees meer

Ongevallen en ongevallenpreventie

Wat zijn binnen uw bedrijf de werkzaamheden en locaties waar veilig werken belangrijk is? Een veilig ingerichte…

Lees meer

Verduurzamen van bestaand onroerend goed

Kan alleen een nieuw gebouwd pand duurzaam zijn? Zeker niet: juist voor bestaande bouw kent verduurzaming…

Lees meer